canım bu ay yumurtlama günlerin geçti de öbür ay da gelecek yumurtlama günlerin. bu kadar üzme kendini
olay diğer ay yumurtlama falan değil cnm. bu adamın umursamaz tavrı ya. o umursamazsa bende umursamam bitti yani benim için artık bebiş. çok üzgünüm ama en doğrusu bu
valla seni sakinleştirmek istiyorum ama eşinde saçmalamış kusura bakma cnm ne demek o bizimde çok hoşumuza gitmiyor sürekli çalışmak aa katlanıyoruz sonuç için.olsun tatlım elbet düşücek birgün kucağına sende yatarsın
bence şuan anlık karar veriyorsun sakinleştiğin zaman düşünürsün bunları. öfkeyle kalkan zararla oturur
ya hepsi aynı tatlım inan bak üzülme sakında ağlama..Şeniz
yok cnm inan sakinim. düşünüyorum da bu adamın ilk yaptığı şey değil bu.hep en kritik günler uykusu oluyo sinir olmaktan iyidir istememk
evt cnm hiç sorma bugün günüm gelen giden yok hiç şaşmaz saati bile inşallah buay gelir bebiş cnm ya hiç belirti yok ama ilginç tarafımafoldumben
canım ya kız gelde bi omuz verem orda ağla. bende kocama sinirlenip oturdum pc başına
evt cnm hiç sorma bugün günüm gelen giden yok hiç şaşmaz saati bile inşallah buay gelir bebiş cnm ya hiç belirti yok ama ilginç tarafımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?