Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

valla seni sakinleştirmek istiyorum ama eşinde saçmalamış kusura bakma cnm ne demek o bizimde çok hoşumuza gitmiyor sürekli çalışmak aa katlanıyoruz sonuç için.olsun tatlım elbet düşücek birgün kucağına sende yatarsın

canım bu ay yumurtlama günlerin geçti de öbür ay da gelecek yumurtlama günlerin. bu kadar üzme kendini

olay diğer ay yumurtlama falan değil cnm. bu adamın umursamaz tavrı ya. o umursamazsa bende umursamam bitti yani benim için artık bebiş. çok üzgünüm ama en doğrusu bu

olay diğer ay yumurtlama falan değil cnm. bu adamın umursamaz tavrı ya. o umursamazsa bende umursamam bitti yani benim için artık bebiş. çok üzgünüm ama en doğrusu bu

bence şuan anlık karar veriyorsun sakinleştiğin zaman düşünürsün bunları. öfkeyle kalkan zararla oturur

çok gücüme gitti cnm. hem yazıyorum hem ağlıyorum. bilyo ne kadar istediğimi o bebeği.bebek olmadan eksik bir yanım bunu da biliyo .o umursamazsa bende hayata kaldığım yerden bebeksiz devam ederim

evt cnm samsak doğru sölüyo evt haklısın sonuna kadar ama sakin ol iyi düşün cnm hep oluyor eşler arasında anlar suçunu oda..

bence şuan anlık karar veriyorsun sakinleştiğin zaman düşünürsün bunları. öfkeyle kalkan zararla oturur

yok cnm inan sakinim. düşünüyorum da bu adamın ilk yaptığı şey değil bu.hep en kritik günler uykusu oluyo sinir olmaktan iyidir istememk

neyse kızlar dertlerimle sıktım sizide kusura bakmayın ya. inanın çok kötüydüm. detleşmeye ihtiyacım vardı. sağolun

sıkmak ne demek cnm burası kadar iyi biryer yok zaten ohh rahatlamışındır kimseye anlatamadığımız şeyleri anlatıyoruzz.

evt cnm hiç sorma bugün günüm gelen giden yok hiç şaşmaz saati bile inşallah buay gelir bebiş cnm ya hiç belirti yok ama ilginç tarafımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…