hayırdır cnm seninde mi aynı durum. ah bu kocalar yokmu ya
yok samsakçım ben düşün marttan beri 2 kez test yaptım gününde geldiği için yapmaya vaktim olmuyordu bugünde kesin gelir dedim almadım ama yarın alıp yapıcam cnm gelmezse eğer korkuyorumda..
yok samsakçım ben düşün marttan beri 2 kez test yaptım gününde geldiği için yapmaya vaktim olmuyordu bugünde kesin gelir dedim almadım ama yarın alıp yapıcam cnm gelmezse eğer korkuyorumda..
ay hadi sabahmı yapcan erkenden yap bizede yaz cnm ya.merak ettim. allahım inşallah yüzünü güldürür. bebeğini göbişine kondurur
yok benimki güya hasta bayram temizliği yapıyorum öldüm yorgunluktan ben temizlik yapana kadar adam ölüyorum bitiyorum diyordu ben temizliği bitirdim bizim adam kabak çiçeği gibi açıldı. amacı bana yardım etmemek.
amin cnm inşallah bak sende vazgeçme kızarım bak ne konuşçaz sonraopuyorumnanaktan naptın belirtin varmı dicez sana cnmm
ne takacam ya başka gün hastayım der yatrım yemeği ona yaptırırım. bunun öcünü alırım
öyle valla canım. ben öcümü alıcam bebeği erteliyorum kararlıyım. ders olsun
tmm cnm sen kendin en iyisini bilirsin tabiki biz sadece destek oluyoruz sana sen kırıldın baya sanırım ve kapattım konuyu artık opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?