Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok samsakçım ben düşün marttan beri 2 kez test yaptım gününde geldiği için yapmaya vaktim olmuyordu bugünde kesin gelir dedim almadım ama yarın alıp yapıcam cnm gelmezse eğer korkuyorumda..

hayırdır cnm seninde mi aynı durum. ah bu kocalar yokmu ya

yok benimki güya hasta bayram temizliği yapıyorum öldüm yorgunluktan ben temizlik yapana kadar adam ölüyorum bitiyorum diyordu ben temizliği bitirdim bizim adam kabak çiçeği gibi açıldı. amacı bana yardım etmemek.

yok samsakçım ben düşün marttan beri 2 kez test yaptım gününde geldiği için yapmaya vaktim olmuyordu bugünde kesin gelir dedim almadım ama yarın alıp yapıcam cnm gelmezse eğer korkuyorumda..

ay hadi sabahmı yapcan erkenden yap bizede yaz cnm ya.merak ettim. allahım inşallah yüzünü güldürür. bebeğini göbişine kondurur

maşallah ne sabır varmış sende ben şimdiye meraktan çatlardım

ay hadi sabahmı yapcan erkenden yap bizede yaz cnm ya.merak ettim. allahım inşallah yüzünü güldürür. bebeğini göbişine kondurur

amin cnm inşallah bak sende vazgeçme kızarım bak ne konuşçaz sonraopuyorumnanaktan naptın belirtin varmı dicez sana cnmm

erkek milleti cnm ya.boşvercen hepsini valla

amin cnm inşallah bak sende vazgeçme kızarım bak ne konuşçaz sonraopuyorumnanaktan naptın belirtin varmı dicez sana cnmm

canım benim bu konuda çok düşünmemem gerek. yapılan hoş değil.ama merak etme biz yine belirtilerden bahsederiz sizsiz olmazki

tmm cnm sen kendin en iyisini bilirsin tabiki biz sadece destek oluyoruz sana sen kırıldın baya sanırım ve kapattım konuyu artık opuyorumnanaktan

ya kızlar yazsanıza yavv yeni kızlar var altta gelin anlatın ne zamandır istiyorsunuz nasıl taktikleriniz var konuşalımm..

tmm cnm sen kendin en iyisini bilirsin tabiki biz sadece destek oluyoruz sana sen kırıldın baya sanırım ve kapattım konuyu artık opuyorumnanaktan

hemde çok kırıldım. 2.5 yıldıır bukadar kırılmadım ben eşime. hayallarimle dalga geçmek yaptığı. siz beni boşverin de umarım yrn güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…