şu bebek işi beni yıprattı şubata kadar bebek işine ara vereyim diyorum
ondan sonra tedaviye başlarım artık
tabi ben çıkarmak istesem çevremdekiler sağolsun hatırlatırlar ama....
Ay canım çıkmıştım ben.Sonradan gördüm. Ya ben öyle tahmin yapamam ki.Ama dua ediyorum her gün yatağımda yatarken,uyumadan önce . KK daki arkadaşlarım için de. Canım inşallah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin Allaha.s.
gülcüm varmı belirti tatlım
senin tam 7 simi
ya nasıl yapıcaz bilmiyorum okuyorum herkez aklından çıkardığı ay hamile kalıyo ama hiç gitmiyoki düşünceler adet geliyo bitiyo hadi yumurtlama dönemi sonra belirti ee nezaman silcez düşünceleri kafamızdan uçup gitseler keşke
tatlım sen bu güne kadar kafaya taktın eline ne geçti bebişin geldimi ancak hayatı zehir ettik kendimize kızlar verecek olan rabbim biz istediğimiz kadar ağlayıp kendimizi paralayalım boş elbet rabbim vaktini saatini bilir biz sabredip şükredelim bakın herşey nasıl yoluna gidiyo kendinizi üzünce elinize ne geçiyo ne gibi bi faydası oluyo bi düşünün bence
gül canim benim hosbulduka.s.özür dilerim kizz isteyerek olmadi inan:1hugpuyorumnanaktan
tatlım sen bu güne kadar kafaya taktın eline ne geçti bebişin geldimi ancak hayatı zehir ettik kendimize kızlar verecek olan rabbim biz istediğimiz kadar ağlayıp kendimizi paralayalım boş elbet rabbim vaktini saatini bilir biz sabredip şükredelim bakın herşey nasıl yoluna gidiyo kendinizi üzünce elinize ne geçiyo ne gibi bi faydası oluyo bi düşünün bence
yok tatlım ya ne özürü tabiki az çok birbirimizi tanıdık burda canım benim o anda cevaplar arka arkaya gelince tabiki görmediğimiz oluyo .hem tatlım ben gerçekten alınmış olsaydım bunu sana asla sölemezdim karşımdakinin anlamasını beklerim napim yapım böle tabi birazda surat trip yaparım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?