Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar kasıklarıma sancı giriyo ara ara
sarı karttan kırmızı karta geçiş yapıyorum herhal delikafadulden

kız hemen kötü düşünme belkide bebişin yerleşiyodur onun sancısıdır klava:
iyi düşünelim herşey iyi olsun tatlım kızlar sizde biraz geçen ayları düşünün çektiklerinizi o zaman beni anlıycaksınız ağlasakta zırlasakta boş verecek olan rabbim bakın nasıl aklınızdan çıkıyo o zaman bakın hadi biz ağlıyoruz felan stresimizi atıyoruz birde eşlerinizi düşünün kızlar ne halde olduklarını onlar bize destek demi hadi bizde onlara destek olalım hadi kızlar ama

kocişlere destek kampanyası başlıyo
haydeeeeeeeee katılımları bekliyoruz delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Ayy söylemeden geçemicem ben de böyleyim.Özellikle eşime çok yapıyorum.Çekiyor Allahtan nazımı

evet tatlım benim eşimde mecburen çekiyo ama hiç memnun değil bu huyumdan ama bende onu üzmemek için elimden geldiği kadar değişmeye çalışıyorum ama e kadar oluyo tabi orası biraz düşündürüyo :roflol:

kızlar bende katılıyorumda 2.5 yıla yakındır korunuoduk dun calısmaya basladık adetın 18.gunuydu sızce ılkınde hemen tutarmı????????2 tane de kızım var işşallah bı bebısım daha olur acaba ılk denemede tutan varmı yane olurmu sızce yane işten sonra hafıf leklenmemde oldu ay ne bılım bugun belımde agrıo acaba dun yumurtlama gunummuydu

valla kızlar bu sitedeki arkadaşlar resmen ilaç gibi geldi bana iyiki varsınız bende zor günleri atlattıysam sizlerin sayesinde tabi Allah ta yardımcımız oluyo sabrını veriyo çok şükür

ya valla garibiz biz ya adaçayı yağı diye birşey söyledi bir arkadaş iltihap falan ne varsa söküyomuş bende okumak istedim faydası varmı die birisi denemiş ve pamuk içerlere gidip yokolmuş:kedi: doktor almış sonra neler yapıyoruz Allah dermansız dert vermesin..

18.gün olur herhalde kişiden kişiye değişiyor die biliyorum geç yumurtlama olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…