Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlım ilk sorduğum soruya cevap vermemişsin :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
inşallah tatlım bu ay bende takmamaya çalışıcam gerçi sen beni biliyorsun geçen ayda takmamıştım zaten hayırlısı diyorum artık

Heyecandan görememişim soruyu. kaydirigubbakcemile3 Evet 1 ay boyunca her gün denedik. :kedi: :kedi: :kedi: Ama 4 gün ayrı kalmıştık,onun dışında her gün denedik canımmm. :1hug:

geldim gülcüm geldim, geçmişi okudum da
berrak ada çok sevindim canım ya tebrik ederim bitanem hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı olsun inşallah, ilk bebeğin mi olacak tatlım?

berrak ada çok sevindim canım ya tebrik ederim bitanem hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı olsun inşallah, ilk bebeğin mi olacak tatlım?

hoşgeldin tatlım bizde berrakada yeni anneye seviniyoruz inşallah darısı cümlemizin başına :Saruboceq:
berrak bizim için çok dua et tatlım olurmu lütfen :Saruboceq::teytey::teytey::dance:

Çok teşekkür ederim.Evet ilk bebeğimiz olucak. kaydirigubbakcemile3 Darısı hepinizin başına. :1hug:

berrakada hamismisin tatlim aaaaaaayyyyyyyyyyy cok sevindim yaaa masallah bi hamisimiz daha cikti,,,rabbim saglikli huzurlu bebis(ler) kucagina almak nasip etsin ins ins ins,,,

ah berrak sana da yetişemiyorum hızına vallahi, diğer topicte az önce yakaladım, ben yazana kadar kaçmışsın, şimdi de burda sorayım ya resimleri göremiyorum ben ki web sayfası bulunamadı diyor ya

berrakada hamismisin tatlim aaaaaaayyyyyyyyyyy cok sevindim yaaa masallah bi hamisimiz daha cikti,,,rabbim saglikli huzurlu bebis(ler) kucagina almak nasip etsin ins ins ins,,,

Amin canım.Şimdi sıra sizde bende sizden bekliyorum aynı haberi.Ben ilk zamanlar başlığa girmedim ,okuduklarımdan psikolojik olarak etkilendim çünkü geçen ay.Portakal suyuna söylemiştim hatta. Son günlerde geldim buraya.Geçen ayki hayalkırıklığını çabuk atlattım ama, takmadım hiç kafama. kaydirigubbakcemile3 :1hug:

minikim hoşgeldin kuşum, nasılsın okul nasıl gidiyor ablasının güzel kelebeği, söyle bakalım neler yapıyorsun bu hafta sonu yine mobilya marangoz işlerin var mıydı bakalım opuyorumnanaktan

saol tatlim allah once isteyenlere versin ben simdilik askiya aldim bebis isini(yani yine korunmuyorum ama) once okula duzenli bbi sekilde baslayayim bi bakim dersler fln agir gelmesse dusunuruum tekrar simdilik askiya aldim,,tekrar hayirli olsun canim,,,,

minikim hoşgeldin kuşum, nasılsın okul nasıl gidiyor ablasının güzel kelebeği, söyle bakalım neler yapıyorsun bu hafta sonu yine mobilya marangoz işlerin var mıydı bakalım opuyorumnanaktan

hosbulduk ablacim iyiyim carsamba gunu diploma torrenim var cok heyecanliyim,,,haril haril kosturuyorum nasil giyinsem ne yapsam diye,,,gene eski okuluma gonullu devam ediyorum meslek okulu baslayana kadar hollandaca konusmak icin gidiyorum,,,iyiyim walla ablacim nolsun gecen hafta esimin eskiden oturdugu yere gittik gezmeye (eskiden baska sehirde oturuyomus)bu haftada amsterdamdaydik gezmeye gittik olsa marangozluk isleri guzel olurdu ablacim seviyorum ben ugrasmayi ama yoktu olsun onun yerine araba surmek vardi amsterdama gitim geldim arabayla gorumcemin kizina,,,bende optum ablacim,,,

Saanslı ya dedim canım, ama istersen sana da diyebilirim kaydirigubbakcemile3 .İlk defa gördüm ben seni bu arada .kaydirigubbakcemile3

aaay walla bian durakladim diyorumki allah allah benden baska saanslidami var sitede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ....ben naptigimi hatirlayamadimda ondan sordum tatlim benmi diye ,,,yoksa sadece ismimdenmi sans bulasti kaydirigubbakcemile3 oyleyse bikac topik daha dolasayim,,,been bide baska bi siteyede uyeyim ordada adim ayni,,,dil sitesi kime hollandaca sinavi kazanicaksin dediysem kazandi walla,simdi herkes diyoki sanslisin ssans getiriyosun gercekten bana da banada desene fln diyolar,,,kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…