Yok canım uygulamadım hiçbirini.Bu ay işte hiç aklıma getirmedim bile.hatta dün 2 gün gecikmişti , ben regl olmayı bekliyodum.Çünkü hiç vücudumu dinlemedim, belirti aramadım.Nerdeyse hiç belirti olmadı bende. :1hug:
tatlım ilk sorduğum soruya cevap vermemişsin :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
inşallah tatlım bu ay bende takmamaya çalışıcam gerçi sen beni biliyorsun geçen ayda takmamıştım zaten hayırlısı diyorum artık
geldim gülcüm geldim, geçmişi okudum da
berrak ada çok sevindim canım ya tebrik ederim bitanem hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı olsun inşallah, ilk bebeğin mi olacak tatlım?
geldim gülcüm geldim, geçmişi okudum da
berrak ada çok sevindim canım ya tebrik ederim bitanem hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı olsun inşallah, ilk bebeğin mi olacak tatlım?
Çok teşekkür ederim.Evet ilk bebeğimiz olucak. kaydirigubbakcemile3 Darısı hepinizin başına. :1hug:
slm kislaaaar ben geldim,,,nasilsiniz bakayim??
slm kislaaaar ben geldim,,,nasilsiniz bakayim??
hoşgeldin canım
BERRAKADA HHHHHHHAAAMMMMMİİİİİİİLEEEEEEEEEEdelikafaduldendelikafadulden
Hoşgeldin saanslı , kız şans getirdin bana.Testte çift çizgiyi gördüm bugün. kaydirigubbakcemile3
berrakada hamismisin tatlim aaaaaaayyyyyyyyyyy cok sevindim yaaa masallah bi hamisimiz daha cikti,,,rabbim saglikli huzurlu bebis(ler) kucagina almak nasip etsin ins ins ins,,,
hosbulduk tatlim,,,kim benmi ???
Amin canım.Şimdi sıra sizde bende sizden bekliyorum aynı haberi.Ben ilk zamanlar başlığa girmedim ,okuduklarımdan psikolojik olarak etkilendim çünkü geçen ay.Portakal suyuna söylemiştim hatta. Son günlerde geldim buraya.Geçen ayki hayalkırıklığını çabuk atlattım ama, takmadım hiç kafama. kaydirigubbakcemile3 :1hug:
minikim hoşgeldin kuşum, nasılsın okul nasıl gidiyor ablasının güzel kelebeği, söyle bakalım neler yapıyorsun bu hafta sonu yine mobilya marangoz işlerin var mıydı bakalım opuyorumnanaktan
Saanslı ya dedim canım, ama istersen sana da diyebilirim kaydirigubbakcemile3 .İlk defa gördüm ben seni bu arada .kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?