aaay walla bian durakladim diyorumki allah allah benden baska saanslidami var sitede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ....ben naptigimi hatirlayamadimda ondan sordum tatlim benmi diye ,,,yoksa sadece ismimdenmi sans bulasti kaydirigubbakcemile3 oyleyse bikac topik daha dolasayim,,,been bide baska bi siteyede uyeyim ordada adim ayni,,,dil sitesi kime hollandaca sinavi kazanicaksin dediysem kazandi walla,simdi herkes diyoki sanslisin ssans getiriyosun gercekten bana da banada desene fln diyolar,,,kaydirigubbakcemile3
aaay walla bian durakladim diyorumki allah allah benden baska saanslidami var sitede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ....ben naptigimi hatirlayamadimda ondan sordum tatlim benmi diye ,,,yoksa sadece ismimdenmi sans bulasti kaydirigubbakcemile3 oyleyse bikac topik daha dolasayim,,,been bide baska bi siteyede uyeyim ordada adim ayni,,,dil sitesi kime hollandaca sinavi kazanicaksin dediysem kazandi walla,simdi herkes diyoki sanslisin ssans getiriyosun gercekten bana da banada desene fln diyolar,,,kaydirigubbakcemile3
keremgul hg din tatlim,,,
bu arada sen nasilsin hatun ablacim nasil gidiyo varmi durumlarda bi degisiklik???
şanslı bu ay banada şans getir tatlım bende senin arkadaşın değilmiyim bak küserim kaydirigubbakcemile3
Saanslı sana dedm zaten kız, dalga geçiyorum ilk defa gördüm diye. kaydirigubbakcemile3 Geçen gün kimse bana bişey yazmıyo deiştin ya, o zaman bende sana yazmıştım.Ordan şansın bana bulaştı herhalde. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
hoşbulduk ama ben zaten hep burdayım tatlım portakal,aysen,zorxx birde ben topiğe bekçilik yapıyoruz :roflol:
ha bu arada dün gece rüyamda çift çizgiyi yakalamışım gördüm, ay ne büyük heyecandı yarabbim ve o kadar güzeldi ki rüyada bile olsa hala gözümün önünde ilk kez gördüm böyle bir rüya var ya kızlar....
aaaayyyy canm benim yaaa walla keske elimde olan bile bile yaptigim biseyler olsa da hemen sanada yapsam ,,,tabiki arkdsmsin canim,,butun ictenligimle diliyorum rabbim eeeeennnnnn kisa zamanda 9 aylik seruvenin baslangici olan o cift cizgiyi gormeyi sanada nasip etsin ins ins ins tatlim,,,ins yaaa walla cok istedim bak simdi umarim sansim sanada bulasir hayatim,,,(ama seninde yardimci olup calismalari birakmaman lazim dimi sekercim sen calismassan ben leylekle gondermek zorunda kalirim bebisi ama leyleklerde simdi otarafa gelmezler havalar sogudu turkiyede)oyuzden sen caliski dualarimiza yardimci olsun tamammi bebis,,, yerimseniben
yok minikim ya işte ne olsun, adet oldum pazartesi günü bugün az biraz lekeler kaldı işte, yarın tamamen bitmiş olur ilk kez bu ay böyle tam 7 gün sürdü adetim ama normal herhalde çünkü 48 günde olunca ilaçla, kist ancak parçalandı ve eridi diye düşünmek istiyorum yani umuyorum, bir dahaki reglimde aynı sıkıntıları yeniden yaşamak istemiyorum, umarım normale dönmüşümdür, artık adet olabilmeyi bile ister oldum bebiş diye tutturmuşken vallahi, bebiş de nasip kısmetse olur diyorum ama korunmayacağım artık geldiği zaman gelsin bakalım velet..... çok istedim olmadı ne diyeyim bir daha kür mür falan da yapmam zaten kendiliğinden gelirse gelir daha iki ay beklerim, olmazsa dr ye giderim gerçi baktırmıştım başka bir durum için her şey normal demişti ama ikinci bebekler için 6 ay veriyorlar bekleme süresini 2 ay sonra dolacak benim ağustosta başlamıştık biz, neyse bana da söyle hamiş olucaksın diye kimbilir belki bu ay kalırım ha ne dersin....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Berrak tebrikler canım.Sen 3 gün sonra mı testte öğrendin?
asagida goremeyince yoksun sandim tatlim baska topikleremi kacmistin yoksaa ,,,,
tatlım inşallah:Saruboceq: duaların gerçekten beni çok sevindirdi ve duygulandırdısenağlama
tmm ya kızma dersime iyi çalışmaya çalışıcam :kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?