Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi calismaya caliscam olurmu kissss iyi caliscam dicektinde dilin surctu heralde,,,,kaydirigubbakcemile3

ya tatlım ne zaman çalışmaya karar versek mutlaka bi aksilik çıkıyo o yüzden bu ay aniden bulduğum yerde sıkıştırıcam kocişi :kedi:kaydirigubbakcemile3
şaka şaka kısmet tatlım ya

kızlarr gece vardiyası nöbet değişimi yapmaya geldim kaydirigubbakcemile3
eşim halkı ben kk yı bekiyorum ikimizinkide kutsal bi görev kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız
berrak gül şanslı evea hatunn
nasılsınız şekerlerr

ya tatlım ne zaman çalışmaya karar versek mutlaka bi aksilik çıkıyo o yüzden bu ay aniden bulduğum yerde sıkıştırıcam kocişi :kedi:kaydirigubbakcemile3
şaka şaka kısmet tatlım ya

Çok çalış canım, inşallah olucak seninde en kısa zamanda.Böyle en ummadığın zamanda olucak belki de opuyorumnanaktan

tamam tatlim bizide yalniz birakmada,,,zaten hep oyle olur biliyomusun nezman soyle yapcam dersin ozaman aksilik cikar akisina birakip tenhada skstirmak en dogruusu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İyiyiz canım ,sen nasılsın . Mutluluktan herhalde her mesajın sonuna gülücük koyuyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyiz tatlım hoşgeldin
tam zamanında geldin birazdan çıkıcam bu kutsal görevi sana teslim ediyorum artık bekçilik sana kaldı yarın sabah bi ara gelir alırım sende biraz dinlenir uyursun biraz

ohh canımmm ne güzel yaaa
darısıda başımıza inşlhhhhhh
kıss hebri nasıl verdin eşine merak ettimm o an ki durumuu
hiç yaşamadığım için olsa gerek :a015:

eevt canlarr ama fazla kalamam herhal amir evde inşlhh yarın izinli olurda hastaneye gitmek için sorun olmaz
kıslar dua edin inşlhh bi aksilik ve sorun çıkmaz tahlilde :Saruboceq:

kızlar size iyi sohbetler ve iyigeceler ben çıkıyorum uykum geldi yarın görüşürüz hem sabah nöbet alıcam mirmirmirmir:a015:

ohh canımmm ne güzel yaaa
darısıda başımıza inşlhhhhhh
kıss hebri nasıl verdin eşine merak ettimm o an ki durumuu
hiç yaşamadığım için olsa gerek :a015:

kaydirigubbakcemile3 Kızlar bakın size bugünü en başından anlatiiiim , kaydirigubbakcemile3 Şimdi bugün de regl olmayınca gidiim eczaneden test alayım dedim.Tabi pazar olunca nöbetçi eczane aramam gerekti.ınternetten buldum.Haritasına baktım.Kaynım var 15 yaşında, dedim hadi eczaneye gidiyoruz.Tabi o ilaç alıcam sanıyo kaydirigubbakcemile3 . Sonra gittik gittik.Bulamadık eczaneyi, yolda birine sorduk, tarif etti.Gittik gittik gittik eczane yok.Bi hastane vardı orda , dışarda da bi doktor vardı, sorduk doktora eczane nerde diye, söyledi tarif etti, ilaç mı alıcaksınız dedi , evet dedim.Geçmiş olsun dedi. kaydirigubbakcemile3 Sonra geri döndük eve , çünkü eczane biraz uzakta kalıyodu,dedim yoruldum gidemem oraya kadar.Eve geldim.Kocamla konuşmuştum test alıcam diye.Yarın alırım dedim.Kocamın işten çıkmasına yakın dedmki test alır mısın, onun iş yerine yakındı eczane.Bakarız dedi.Sonra aradı tamam alırım dedi.Alıp geldi.Testi yaptım.ılk 30 saniye bişey yoktu.5 dk dolmadan 2 çizgi çıktı yavaş yavaş rengi koyulaşmaya başladı.Beraber baktık yani teste. kaydirigubbakcemile3

eevt canlarr ama fazla kalamam herhal amir evde inşlhh yarın izinli olurda hastaneye gitmek için sorun olmaz
kıslar dua edin inşlhh bi aksilik ve sorun çıkmaz tahlilde :Saruboceq:

inşallah tatlım allahın izniyle tahlil sonuçları çok güzel çıkıcak siz içinizi ferah tutun bize mutlaka yarın sonuçlardan haber ver olurmu tatlım
kız yaramazlık yapmadınız demi üç gün pehriz var biliyosun demi testten önce :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…