Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben iyiyim tatlim yemekteyizi izliyorum,ayni anda renkli bubbles oyunu oynuyorum aayni anda da topik bekciligini yapiyorum kaydirigubbakcemile3

evet canım yaramazlık yokk
ttaildeyiz yarına kadar
ama benim akıntım var şimcik baktımda :kedi:
ayy inşlhh yumoşlama gününü kaçırmamm yaaa
moralim bozuldu biraz

canım spermiyogram yapılcağı için 3 gündür çalışmıyoruz bugün reglimimnde 9 günüydümafoldumben
ayy yaa boşa gidiyo bu ay da

evet yaaa siz burdaysaniz niye assagida gozukmuyodunuz az once,,,yoksa keremgul gibi sende komsu topigemi kacip kacip geri geliyosun kissss berrakada...

canım spermiyogram yapılcağı için 3 gündür çalışmıyoruz bugün reglimimnde 9 günüydümafoldumben
ayy yaa boşa gidiyo bu ay da

hmm anladim tatlim ins ins ins daha yumurtlamiyosundur ozaman,,,yarin degil obur gun pitlarsin ins ins ins da kocisin asagi yukari 1 gun dinlendikden sonra bebisi tutturursunuz canim,,,

ama biliyosunki adetten hemen sonra veya adete bikac gunn kala yumurtlamada oluyomus,,,yumurta gec buyuyup gec de catlayabilir sen skma caniini,,,testten hemen sonra baslayin calismalara,,,,

canım regl olmadna i4 15 gün önce pırtlıyomuş yumoşlarr

inşlhh öle olurr
tabi hemen başlıycam çalışmlarakaydirigubbakcemile2

evet canlarım

erken ama 25 günde bi regl olan biri için erken değil herhal :gitme:
canım sıkıldı iyice

Ben de 22 günde bir oluyorum canım.Reglden sonra 7-8-9 ve 10. gün birlikte olmamıştık bu ay. O yüzden üzülmene gerek yok bence.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…