evet yaaa siz burdaysaniz niye assagida gozukmuyodunuz az once,,,yoksa keremgul gibi sende komsu topigemi kacip kacip geri geliyosun kissss berrakada...
kisslaar hepiniz baska sayfalarla ilgilenmeye gitmissiniz bende kaciyorum hepinize iyi geceler,,,cikayim yavasdan yavasdan yarin sabah pazar alisverisi var ogleden sonrada okul,,,yogun bi gundem bekliyo beni yatayim dinleneyim opuyorum hepinizii yarin guzel haberler duymak umidiyle hoscakalin canlarim,,,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kisslaar hepiniz baska sayfalarla ilgilenmeye gitmissiniz bende kaciyorum hepinize iyi geceler,,,cikayim yavasdan yavasdan yarin sabah pazar alisverisi var ogleden sonrada okul,,,yogun bi gundem bekliyo beni yatayim dinleneyim opuyorum hepinizii yarin guzel haberler duymak umidiyle hoscakalin canlarim,,,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
uff şu gün işinede kafa yormak istemiyorum aslında canımm
sende 22 çok erken yaaaa
maşallah iyi çalışıyo senin yumoşlar kaydirigubbakcemile3
Canım benimde bu şekilde olmustu bence hamilesin hemen bir kan testi yaptır derim..
canım adete kaç gün kala yapmıştın. bir de senin de ikinci çizgi çok mu silikti
canım tesekkur ederim. yavas yavas heycanlanıyorum zemuszemus olursa bu 3. gebeliğim olacak. diğer ikisini düşürdüm malesef.
günaydın kızlarr
portakalım nasılsın canımcım a.s.
sidelya tebrikler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?