Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ama tatlim bence o soylenen standart yani normalde 28 gun suren adet dongusunde adetten 14 gun oncesini sayarsan sat dan hesapladiginda yine 14,gune denk geliyo ama sen 25 gunde bi oluyomussun seninki farkli olur herrseye bagli olarak deegisiyo ama erkende olabilir gec de olabilir sen yinede gecti gunler die koyverme kendini dedigin gibi calismaalra hemen baslayin,,,

kisslaar hepiniz baska sayfalarla ilgilenmeye gitmissiniz bende kaciyorum hepinize iyi geceler,,,cikayim yavasdan yavasdan yarin sabah pazar alisverisi var ogleden sonrada okul,,,yogun bi gundem bekliyo beni yatayim dinleneyim opuyorum hepinizii yarin guzel haberler duymak umidiyle hoscakalin canlarim,,,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canimm opuyorumnanaktan

uff şu gün işinede kafa yormak istemiyorum aslında canımm

sende 22 çok erken yaaaa
maşallah iyi çalışıyo senin yumoşlar kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canımm opuyorumnanaktan

kızlar adet günüm 16 ya da 17 aralık. 2 gün önce test yaptım bişe çıkmadı die attım çöpe. 20 dk sonra baktığımda hayalet gibi belli belirsiz bir çizgi vardı. bugün tekrar yaptım sabah idrarıyla. cumartesi gününe göre daha belirgin ama yine cok cok silik bir cizgi gördüm. çok kaptırmak istemiyorum kendimi ama bişe de olmasa nie cıksın bu cizgiler değil mi?

canım adete kaç gün kala yapmıştın. bir de senin de ikinci çizgi çok mu silikti

Adetime bir gün kala yapmıstım..Çok çok silik çizgi çıkmıştı ama silikde olsa hcg algılamış ki bir çizgi silikde olsa çıkmıstı bana göre..Hemen kan testi yaptırdım orda da pozitifi gördüm.Doktoru aradıgımda çok çok yeni bir gebelik demişti 5 gün sonra tekrar et demişti .Söylediğini yaptıgımda zaten değer almış başını gitmişti :))))Yani idrar testleri pek yanılmaz doktorumda aynısı söylemişti zaten %99 doğrdur demişti..Belki seninki de çok yeni bir gebeliktir..Kan testi mutlaka yaptır canım..Ya da bikaç gün sonra yine idrar testi yap..

canım tesekkur ederim. yavas yavas heycanlanıyorum zemuszemus olursa bu 3. gebeliğim olacak. diğer ikisini düşürdüm malesef.

canım tesekkur ederim. yavas yavas heycanlanıyorum zemuszemus olursa bu 3. gebeliğim olacak. diğer ikisini düşürdüm malesef.

Çok üzüldüm canım..İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir süreç geçirisin..Diğer bebeklerin neden düştü ve kaç haftalıkken araştıroılması yapıldı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…