Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıslar eşim hastaneye gitti şimdi
spermiyogram içinn
bende heyecanla bekliyorum
nişlhh hiç bi sorun çıkmaz dua edin kıslar :Saruboceq:

Ben henüz kahvaltı yapmadım.Ne yemeliyim bilmiyorum belki tost olabilir ama sen güzel güzel kahvaltını yap,ihmal etme.Peynirini de ye,sütünü de iç yumurtanı da ye.. bulgurumuza iyi bak
kaydirigubbakcemile3

inşllhh kızlarr:1hug:

ben eşimle atıştırdım bişiler
diyette olduğum için fazla yemiyorum zati
ekmeği kestim zemuszemus
kıslar rüyamda okula gidiyodum okulda etkinlik varmış ona katılmışızz
ayyy acayipti yaaakaydirigubbakcemile3

kıslarr ayşede bugün test yapacaktı
msn yide açmadı merak ettim
ya çok sevindi henüz uçuyo iniş yapamadıı
yada üüzldü morali bozuldu gözü bişi görmüyoo

ayy inşlhhhhh ilk düşündüğümdürr
ben bile hamiş olduğuna inandım artık :Saruboceq:

Gününün bugün olduğunu bilmiyordum
Belki daha yapmamıştır,ya da yaptı üzüldüğü için gelmek istemedi.
ınşallah o da hamile kalır bu ay da ardarda arkadaşlarımızın hamile haberini almış oluruz.
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ya da tünaydın mı desem bilemiyorum bugün bi salaklığım üstümde nedenine gelince evet bildiğiniz şey hamileyimmm kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan adetimin 4.günü hala olmadım ama şehir değiştirdiğim içindir diye bu kadar bekledim ha yarın olursa ümitlenme diye hadi dedim hafta başı yapayım ve dün bütün gece uyuyamadım sürekli dua ettim...testi yapana kdr olmayada bilir diyordum ama ama 2.silik çizgiyi görünce dayanamadım gülmeye başladım aynı anda da ağlamaya çok komiktim sırnaşık şey sonra olmadı ne olur ne olmaz die 2.testi yaptım baktım tek çizgiye gidio ne oluyo derken 2.çizgide yavaş yavaş belirdi :1shok: çok sükür çok mutluyum inşallah Allah olmayan bütün üyelere verir :Saruboceq: en kısa zamanda da kan testi yaptırmam lazım, bi de orda görürsem eşime nasıl söyleyeceğimin planlarına başlamam lazım kaydirigubbakcemile3

ay çok güzel olmuş berrakcım sen profilini değiştirmişsin avatarımı değiştir bölüme de yap aynısını panele gir kurcala :)) buraya da koymalısın çok beğendim

bu arada pozitif çıkarsa eşek gibi anırıcam die kendi kendime söz verdim :dance:
AİİİİİİİİİİİAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ (geçici ses kirliliği için kusura bakmayın:roflol:delikafadulden:sm_cool:)

Tebrikler canım.Şaşkınlığın normal bende yazıyı bu kadar uzun görünce hamile olduğunu açıklayan biri gözüyle bakmamıştım ilk başlarda...Okuyunca şaşırıdm :))
Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…