- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
ay çok güzel olmuş berrakcım sen profilini değiştirmişsin avatarımı değiştir bölüme de yap aynısını panele gir kurcala :)) buraya da koymalısın çok beğendim
günaydın kızlar ya da tünaydın mı desem bilemiyorum bugün bi salaklığım üstümde nedenine gelince evet bildiğiniz şey hamileyimmm kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan adetimin 4.günü hala olmadım ama şehir değiştirdiğim içindir diye bu kadar bekledim ha yarın olursa ümitlenme diye hadi dedim hafta başı yapayım ve dün bütün gece uyuyamadım sürekli dua ettim...testi yapana kdr olmayada bilir diyordum ama ama 2.silik çizgiyi görünce dayanamadım gülmeye başladım aynı anda da ağlamaya çok komiktim sırnaşık şey sonra olmadı ne olur ne olmaz die 2.testi yaptım baktım tek çizgiye gidio ne oluyo derken 2.çizgide yavaş yavaş belirdi :1shok: çok sükür çok mutluyum inşallah Allah olmayan bütün üyelere verir :Saruboceq: en kısa zamanda da kan testi yaptırmam lazım, bi de orda görürsem eşime nasıl söyleyeceğimin planlarına başlamam lazım kaydirigubbakcemile3
Çok güzel olmuş canım.Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?Folik aside falan başlaman lazım senin.
slm kızlar opuyorumnanaktan
hoş geldin canım. :1hug:
Gülcüm hoşgeldin canım.Berrak ayağını sürttün galiba canım bu ay arka arkaya hamile haberi duymaya başladık.Bir de ayse verse bu haberi bugün süper olacak.
Çarşambaya bişey kalmamış
canım bende yaptırıcam sabah kacta gıttın 1 dedıler bı de ac karnına mı bı de test fıyatları nasıl?ayyy cok soru sordum dı mı? :kedi:kızlar selam. dayanamadım az önce gittim kan testi yaptırdım. sonucu 1 e doğru alacağım
gül selam tatlım hoşgeldin a.s.
canım bende yaptırıcam sabah kacta gıttın 1 dedıler bı de ac karnına mı bı de test fıyatları nasıl?ayyy cok soru sordum dı mı? :kedi:
canım bende yaptırıcam sabah kacta gıttın 1 dedıler bı de ac karnına mı bı de test fıyatları nasıl?ayyy cok soru sordum dı mı? :kedi:
Ben çıkıyorum kızlar,moralim çok bozuk,sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?