teşekkürler canım,sağol. sanada hayırlıı olsun zemuszemusHayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlar,moralim çok bozuk,sonra görüşürüz
hoşbulduk canım e sen nasılsın taze anne opuyorumnanaktan
ocak ya da şubatta yanımdasın gibi geliyor kaydirigubbakcemile5inşlhhh canımmm en tez zamanda bende güzel haberi veririm inşlhhhhhhhhhhhhh
sende dua et hamişlerin duası çok makbul unutmaa dualarında opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr ay ne güzel hamiş haberleri ile açılmış topik valla hayırlısı olsun hamiş arkadaşlara berrak şanslı geldin kız bizde arakdan geliriz inşallah.
İnşallah canımmmm, sıra sizde.Sizde arkaarkaya vericeksiniz inşallah güzel haberlerinizi. :1hug:
canım senin kac hafta ya da aylık?
günaydın kızlarr ay ne güzel hamiş haberleri ile açılmış topik valla hayırlısı olsun hamiş arkadaşlara berrak şanslı geldin kız bizde arakdan geliriz inşallah.
sanırım regl tarıhı aynı bende 11ınde olacaktım ama olmadım yalnız cuma soylemeyı dusunuyorum kocısıme o yuzden bu aksam regl taklıdı yapıcam dun de ıdrarım baya kokuyodu herhalde bobreklerımı usuttum dedım naniknanik yalnız ne tepkı verecek hala dusunemıyorum delikafadulden <---bole olur herhaldeBilmiyorum ki , henüz doktora gitmedim. DÜn reglim 3 gün gecikince test yaptım , pozitif çıktı.Çarşamba gidicem doktora. :1hug:
sanırım regl tarıhı aynı bende 11ınde olacaktım ama olmadım yalnız cuma soylemeyı dusunuyorum kocısıme o yuzden bu aksam regl taklıdı yapıcam dun de ıdrarım baya kokuyodu herhalde bobreklerımı usuttum dedım naniknanik yalnız ne tepkı verecek hala dusunemıyorum delikafadulden <---bole olur herhalde
kıss nasıl bekliycen o kadar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
delüüü sölee adamda sevinsinnnnnnnnnn
bu kadfar acımasız olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?