Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Hayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım,sağol. sanada hayırlıı olsun zemuszemus

aysen_34 sana da çok teşekkür ediyorum canım ekimde acaba mi diye beraber beklemiştik o yüzden seni de mrk ediyorum darısı başına canım kaydirigubbakcemile5

kerem34gul çok teşekkürler canım.

sidelya81,hayırlı sonuçlarını bekliyorum seninde canım :asigim:

inşlhhh canımmm en tez zamanda bende güzel haberi veririm inşlhhhhhhhhhhhhh

sende dua et hamişlerin duası çok makbul unutmaa dualarında opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr ay ne güzel hamiş haberleri ile açılmış topik valla hayırlısı olsun hamiş arkadaşlara berrak şanslı geldin kız bizde arakdan geliriz inşallah.

anammmmmmm kısssssssss hadi inşlhh allah söletmiştir yaaaaaaaaaaa

ayy inşlhh ocak olur şubatta olmazsa zaten tedaviye gidicem

günaydın kızlarr ay ne güzel hamiş haberleri ile açılmış topik valla hayırlısı olsun hamiş arkadaşlara berrak şanslı geldin kız bizde arakdan geliriz inşallah.

İnşallah canımmmm, sıra sizde.Sizde arkaarkaya vericeksiniz inşallah güzel haberlerinizi. :1hug:

bende inanıyorum ya içimde öyle bir his var zaten gelicez bizde arkanızdan cnm azize girmiyoki yazsın boşver listenin hiçbi anlamı kalmadı malesef..

Bilmiyorum ki , henüz doktora gitmedim. DÜn reglim 3 gün gecikince test yaptım , pozitif çıktı.Çarşamba gidicem doktora. :1hug:
sanırım regl tarıhı aynı bende 11ınde olacaktım ama olmadım yalnız cuma soylemeyı dusunuyorum kocısıme o yuzden bu aksam regl taklıdı yapıcam dun de ıdrarım baya kokuyodu herhalde bobreklerımı usuttum dedım naniknanik yalnız ne tepkı verecek hala dusunemıyorum delikafadulden <---bole olur herhalde

Evet benimde 11'iydi . kaydirigubbakcemile3

ay bende sölerdim hemen Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh hamileyim ben derdimm kaydirigubbakcemile3

kıss nasıl bekliycen o kadar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
delüüü sölee adamda sevinsinnnnnnnnnn
bu kadfar acımasız olma

walla cuma sınemaya gıdıcez cıkınca soylıcem orda delı gıbı bagırır sımdı rezıl olurum :kedi: ama nası soylıcem bılmıyorum:1no2:

bu arada yarın bı tanıdıgımla kan testı yaptırmaya gıtmem lasım ne olur ne olmaz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…