Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya kızlar neden yardımcı olmuyorsunuz ama :gitme:

merhabalar
bende bu ay hamile kalmak istiyorum......
bir haftadır çalışıyorum
ve dün sabah sigara inanılmaz midemi bulandırdı
bu sabahta aynısı oldu
birde kasıklarıma ara ara inanılmaz bıçaklar batıyor sanki
bunlar belirti olabilirmi
hastalmama 15 gün var acaba diorummmm
bu bebeği çok istiyorum bütün aileme ve bana moral olacak çünkü yaşam gücümüzü ondan alacağız....
bilen varsa bana söler mi bir haftada belli edermi kendini

ya kızlar neden yardımcı olmuyorsunuz ama :gitme:
canım bende hamile olmadan önce bir ara sürekli burdaydım sabah akşam forumu okuyordum.ama akşamları eşimde gelince beni görüyordu, yavaş yavaş sinirlenmeye başladı kafayı çok takıyorum die ve hakikaten de moralim çok bozuluyordu.hem çok yakın bi ark.ım ve görümcemde hamileydi acaba benim olamıo diye kafayı yiyordum ama sonra kendi kendime bi söz verdim."girmemeye" hamile kalana kdr girmicem dedim.çünkü insan ister istemez güzel haberleri duyunca üzülüyor, ama ben burda herkesi tanımıyorum.sen özlerim dersen de msn adreslerini alıp msnde görüşürsün olur biter...yine de sana kalmış bu benim fikrim canım CADIARZU

O kadar erken belli olmaz diye biliyorum.Fazla üzerinde durmamaya çalış bu konunun.Psikolojik olarka etkileniyo olabilirsin.Bu kadar erken belirti olmaması lazım.Şöyle bi regl günün gelsin, geçsin de ondan sonra yaz belirtilerini. :1hug: Hamile kalırsın bu ay inşallah. :CüvCüv:

selam canim bence belirtiler icin biraz erken yani bu benim fikrim insandan insana degisir ama bence sana olanlar kafandaki bebek fikrinden dolayi psikolojik olarak.ama insallah hamilesindir

tşk. ederimmmm
benide aranıza alırmısınız....
bende sizlerle paylaşmak tecrübe edinmek istiyorum
4 aylık evliyim ..... 2 sene sonra bebiş düşünüyorduk.
ama üzücü şeyler yaşadık ve beklememe kararı aldık hayırlısı ile:Saruboceq:

Tabi ki aramıza alırız.Hoş geldin canım . :1hug: Üzücü şeyler derken sağlık yönünden mi canım ? Yaşın kaç bu arada ? :1hug:

selam canim bence belirtiler icin biraz erken yani bu benim fikrim insandan insana degisir ama bence sana olanlar kafandaki bebek fikrinden dolayi psikolojik olarak.ama insallah hamilesindir

inşallah ama ağrılar çok dikkatimi çekti...
bu yüzden acaba mı dedim...

Tabi ki aramıza alırız.Hoş geldin canım . :1hug: Üzücü şeyler derken sağlık yönünden mi canım ? Yaşın kaç bu arada ? :1hug:

teşekkür ederim
ben 30 yaşındayım.... biraz riskli yaşlardayım .....üzücü derken.... canımızı kaybettik geçen ayın 16 sında babamı kaybettim .... bu bebiş olursa bize biraz moral ve anneme yaşama sevinci olacak inşallah

kıslar kan testi sonucum çıktı 7,62 :1shok: ama çok sevinemedim. adete 3-4 gün var çok düşük değil mi bu değer

slm arkadaşlar son durumum adet olamadım normal adetimi bekliyorum 19 da olucam(inş.çolmamda hamiş olurum)o kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü bitti şimdi normal akıntım var

c.tesi idrar testi yaptım negatif ama ne bilim adet olamadım ya doktorda ümitsiz ben umutlandım ((

Başın sağolsun canım.İnşallah güzel haberler verirsin bu ay.ama önemli olan kafaya takmamak.Ben de 25 yaşımdayım.:1hug: Ben geçen ay o kadar taktım kafama boşa hayal kurmuşum meğer.Bu ay çift çizgiyi gördüm. opuyorumnanaktan

kıslar kan testi sonucum çıktı 7,62 :1shok: ama çok sevinemedim. adete 3-4 gün var çok düşük değil mi bu değer

canım geç döllenme olabilirmi bide ilaç falan kullandınmı bu dönemde hormon ilacı iğne falan onlarda yükseltebiliyor dedi doktor bana inş.yükselir değerin

YAŞASIN Bİ ANNE ADAYI DAHA çıktı:lepi:
hiç merak tme canım geç döllenmeden dolayı düşük çıkmıştırkaydirigubbakcemile2:
idrar tasti ne diyiyor

Aramıza hoşgeldin.
Belirtilere takılma henüz çok erken.Diğer arkadaşlar gibi ben de tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.Bebek istiyorsan önce o fikri kafandan uzaklaştırman lazım cnm.
Başınız sağolsun,babanın mekanı cennet olsun inşallah,Alalhtan rahmet diliyorum,Nur içinde olsun (
Bebek fikri çok güzel,ben de babamı kaybettim.Aynı şeyleri düşünüyorum seninle..Canımdan can gitti Allahım bana bi can ver diye yalvarıyorum ama malesef 10aydır bekliyorum olmuyor.İnşallah sen tez zamanda kavuşursun can yoldaşınız olacak meleğinize...
Yazdıklarını okuyunca kendimden bişeyler buldum ve şuan ağlıyorum babam aklıma geldi (
mafoldumben

canım herhangi bir ilaç kullanmadım. testi 3-4 gün sonra tekrarlayım. umarım kimyasal gebelik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…