Başın sağolsun canım.İnşallah güzel haberler verirsin bu ay.ama önemli olan kafaya takmamak.Ben de 25 yaşımdayım.:1hug: Ben geçen ay o kadar taktım kafama boşa hayal kurmuşum meğer.Bu ay çift çizgiyi gördüm. opuyorumnanaktan
Aramıza hoşgeldin.
Belirtilere takılma henüz çok erken.Diğer arkadaşlar gibi ben de tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.Bebek istiyorsan önce o fikri kafandan uzaklaştırman lazım cnm.
Başınız sağolsun,babanın mekanı cennet olsun inşallah,Alalhtan rahmet diliyorum,Nur içinde olsun(
Bebek fikri çok güzel,ben de babamı kaybettim.Aynı şeyleri düşünüyorum seninle..Canımdan can gitti Allahım bana bi can ver diye yalvarıyorum ama malesef 10aydır bekliyorum olmuyor.İnşallah sen tez zamanda kavuşursun can yoldaşınız olacak meleğinize...
Yazdıklarını okuyunca kendimden bişeyler buldum ve şuan ağlıyorum babam aklıma geldi( mafoldumben
portakalım nasılsın gül sen ne yapıyosun
ya geri dönmeye üşeniyorum çok olmuş sayfalar
haftasonunuz nasıl geçti
berrakada kız sen hamilemisin çift çizgi demişsin kafam karıştı:kedi:
tatlım napalım hafta sonu güzel geçti dışarı çıkmadık evde ve kk da geçirdim hafta sonunu
evet canım berrakada hamile inşallah en kısa zamanda rabbim bizlerede nasib eder
ben bi müddet hamilelik ve bebekle alaklı topiklere girmemeyi düşünüyorum canım kafamdan tamamen atmak için neyse inşallah yapabilirim neyse sonra görüşürüz tatlım bbyyyyyy unutmayın beni sakın tamammı ben gene dayanamam arada gelirim :a015:
ya gülüm yapma bizde bebek topiklerinde buluşmayız bi sürü konu var burda
bazen bende aynısını düşünüyorum özellikle reglime yakın günlerde strese boğuluyorum
o dönemlerde farklı topiklere girip kafamı dağıtıyorum
özlerim kız seni bari geldiğinde beni dürt farklı topiklerde buluşalım
derya inci üzüldüm canım
Allah sabır versin.ama nacizane fikrim bebek stresi yaşama bide zamana bırak kendini fazla dinleme yalancı belirtiler geldi hepimizin başına
inan bebek stresi vücudunun bütün dengesini bozuyor 1-2 ay olmasa bide bunun stresi seni çok yıpratır
kendini yıpratma lütfen
portakalım nasılsın gül sen ne yapıyosun
ya geri dönmeye üşeniyorum çok olmuş sayfalar
haftasonunuz nasıl geçti
berrakada kız sen hamilemisin çift çizgi demişsin kafam karıştı:kedi:
kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen
Evettt , çift çizgiyi dün gördüm .kaydirigubbakcemile3
Gül'cüm hadi düşün farklı bi başlık, linkini ver ,orda sohbet edelim, yemekle falan ilgili olabilir kaydirigubbakcemile3
Evettt , çift çizgiyi dün gördüm .kaydirigubbakcemile3
Gül'cüm hadi düşün farklı bi başlık, linkini ver ,orda sohbet edelim, yemekle falan ilgili olabilir kaydirigubbakcemile3
ben bulup accam bekleyin kızlar
ben bulup accam bekleyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?