Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

portakalım nasılsın gül sen ne yapıyosun
ya geri dönmeye üşeniyorum çok olmuş sayfalar
haftasonunuz nasıl geçti
berrakada kız sen hamilemisin çift çizgi demişsin kafam karıştı:kedi:

sağol canımm
inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: :Saruboceq:
ne güzel genç bir anne olacaksınn

teşekür ederimmm
lütfen ağlamayın benim acım çok taze su an iş yerindeyim ve yazınızı okur okumaz gözlerimden yaşlar iniverdi..... Allah bol sabırlar versin hepimize
inşallah doğru zamanda bebibilerimize kavuşuruz...

haftasonunuz nasıl geçti

tatlım napalım hafta sonu güzel geçti dışarı çıkmadık evde ve kk da geçirdim hafta sonunu
evet canım berrakada hamile inşallah en kısa zamanda rabbim bizlerede nasib eder
ben bi müddet hamilelik ve bebekle alaklı topiklere girmemeyi düşünüyorum canım kafamdan tamamen atmak için neyse inşallah yapabilirim neyse sonra görüşürüz tatlım bbyyyyyy unutmayın beni sakın tamammı ben gene dayanamam arada gelirim :a015:

slm arkadaşlar son durumum adet olamadım normal adetimi bekliyorum 19 da olucam(inş.çolmamda hamiş olurum)o kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü bitti şimdi normal akıntım var kızlar ben napıyım ya şimdi doktoru tekrar arasammı yoksa adet günümü mü beklesem

ya gülüm yapma bizde bebek topiklerinde buluşmayız bi sürü konu var burda
bazen bende aynısını düşünüyorum özellikle reglime yakın günlerde strese boğuluyorum
o dönemlerde farklı topiklere girip kafamı dağıtıyorum
özlerim kız seni bari geldiğinde beni dürt farklı topiklerde buluşalım

derya inci üzüldüm canım
Allah sabır versin.ama nacizane fikrim bebek stresi yaşama bide zamana bırak kendini fazla dinleme yalancı belirtiler geldi hepimizin başına
inan bebek stresi vücudunun bütün dengesini bozuyor 1-2 ay olmasa bide bunun stresi seni çok yıpratır
kendini yıpratma lütfen

tmm tatlım bak o olur aslında burdaki arkadaşlarla başka bi topik açabiliriz orda sohbet ederiz ama bebişle alakalı olmasın ne olabilir acaba:uhm:bak o zaman bol bol sohbet ederiz

amin canım çok sağol...
doğru sölüyorsunn... stres yapmıyorum
öle kafamada takmadım ama ... oldumu acaba die düşündüm ik denemede olası zor zaten biliyorum.. düşünmemeye çalışırım ama burayı takip edeceğim
şu an burdan başka kendimi oyalayabileceğim birşey yok

vallaha ben ev bilgilerine yemek bölümüne bir derdim var bölümüne falan takılıyorum
seni o kadar iyi anlıyorum ki

haftasonunuz nasıl geçti

Evettt , çift çizgiyi dün gördüm .kaydirigubbakcemile3

Gül'cüm hadi düşün farklı bi başlık, linkini ver ,orda sohbet edelim, yemekle falan ilgili olabilir kaydirigubbakcemile3

Gül'cüm hadi düşün farklı bi başlık, linkini ver ,orda sohbet edelim, yemekle falan ilgili olabilir kaydirigubbakcemile3

tatlım mesela ne olabilir :uhm:
ya canım benim kafam durdu bu gün siz düşünün diğer kızlarda isterse açalım orda sohbete devam edelim bana haber verin ama son kararınızdan olurmu :sm_confused:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
çooooooooookkkkkkkkkk sevindim canım ay inşaallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bebişini kucağınada alırsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım bunları kimseyle konuşmuyom sizle konuşuyorum aynı dertleri paylaşıyoruz düşünceleriniz o yüzden çok önemli düşünmemeye çalışıyorum inş.hayırlısı olur hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…