Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlım bebek fikrini unut yeni açıcağımız topiğe gel orda sohbet edelim belki o zaman sende biraz rahatlarsın opuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
çooooooooookkkkkkkkkk sevindim canım ay inşaallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bebişini kucağınada alırsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkür ederim canımm.İnşallahhh.Darısı hepinizin başına. :Saruboceq:

Kızlar eğer izin verirseniz sohbet bölümüne açmak istiyorum.Sohbet bölümü biraz aşağılarda tutar mı tuzmaz mı bilmiyorum ama en azından burada tanıştığımız bu topiğe gelen arkadaşlar gelirse tutturabiliriz.

Başlık için fikirlerinizi alayım.

bebek fikri bizi delirtmeden kaçalım canııımmmm

dur bakalım canım ne tür bölümler varmış orda bi fikir yürütelim

burda herşey var......... yemek, dedikodu, dostluk.....

sohbet bölümüne olur sanırım
çok mu uzun olduu

kıslar moralm çok bozuldu otorudum sinirimden ağlıyorum

eşim hastnateye gitmiş iş yerindeki sevk yetmiyomuş
sağlık ocağından üroloji bölümüne diye sevk alması gerekiyomuşş
tabi randevuda geçtiği için çarşamya almış tekrar
ama ben bu arada ymtlma günlerine girdim
zaten kaçırıdm die korkuyodum şimdi çarşmbya kadar nasıl olcakkk
yaa allahım hiç bi işimiz doğru gitmiyo hep aksilik hep aksilik
çok kötüyüm kızlar

Üzülme canım, herşeyde bi hayır vardır.Ben her zaman böyle düşünürüm.Portakal suyu yeni başlık açıcak, gel oraya biraz kafa dağıtırız.:1hug:

ya tatlım üzülme sende ertele bu test işini adet olursan inşallah olmassında eğer olursan adet günlerinde yaptırırsınız
herşeyde bi hayır var tatlım üzme kendini bak hem yeni topik açıyoruz sende fikirlerini ver bakiim

ay hiç üzülme canım sakın bu günlerinide kaçırma eşin spermiyogram için diyete girmesin şu günleri geçi,rin sonra yaptırın testinizi

anlaşmalı nir hastaneye gitse canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…