Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya canım sohbet bölümünde nişanlı ve yeni gelin olanların konuları var hep sayfamız kaybolmasın oralarda

ya zaten her ay bişi çıkıyo sürekli erteleniyo
bende bi sorun felan varsa bir an önce bilelim tedaviye bakalım diyorum
ama yok nasip olmuycak bbellik
zaten anlaşmalı özel hastne

artık iyicene bunaldım gitmiycem doktora felan
yaaa valla kafayı sıyıdım iyice habire kafamda soru işaretleri
artık konuşmuycam bu konu hakkındada
olacağına varsın
ağlayayım biraz kendime gelirim

canım moralini hiç bozma herşeyde bi hayır vardır, benimde eylül ekim boşuna geçti tam yumurtlama dönemi eşim şehir dışında,bi de ekimde taşınmayla geçti.derken bak aralıkta mutlu haberi verdim sen neden ocak ayında veremeyesinopuyorumnanaktan

ya sıkma canını canım ya bizde geçen aralıktan beri doktordayız hep sorun bi ben hasta oldum bi eşim eşimde morfoloji bozuk çıktı onun tedavisi benim yumurtlama tedavim tam herşeyi düzelttik enfeksiyon geçirdik tamam dedik sorun kalmadı böbrek kumu döktüm oda bitti şimdi yumurtalar büyüyo ama içine kanama yapıyo çatlamıyo hayırlısı canım allaha dua etmekten başka çaremiz yok

ağlama sakın canım benim bak çoğumuz aynı durumdayız sıkıntımız hep aynı bak bize dr doğal yolla olmaz dedi ama hiç umrumda değil ben yinede onu doğal yollarla bekliyorum olucak inanıyorum da

öle canım herşey allahtan ondan gelen herşeye razıyız ama işte insan bi an çok kötü oluyo dolu işte senağlama

her şer de bi hayır vardırr mafoldumben

aaaaaaaaaaaaaa morfoloji nasıl düzeldi canım

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

onaylarsanız göndericem konuyu arkadaşlar.
gülcüm bebek geçiyor ama o kadarcıktan bişi olmaz biz yine başka şeyler konuçcaz

bu ay ağladığım kadar ömrüm boyunca ağlamadım artık sabırlar tükeniyo canım ama artık ne yapıyosam duayla yapıyorum doktora giderken hap içerken iğne vurulurken allahtan istiyorum olursada ondan olmasada senağlama

canım yanlış ilaç vermişler eşimde idrar yolu enfeksiyonu varmış ondan da bana geçti antibiyotikleri sadece o kullanmıştı oda yeterli olmayan antibiyotikler verildi ben dahiliyeye gidiyodum eşim ürolojiye aynı hastanede bende doktorumu değiştirdim bu doktorum ne antibiyotiği verdiyse eşime banada verdi bide evicap diye e vitamini kullanıyor şimdi çok şükür ii şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…