Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım üzme kendini Allah sağlık versin ölüm ayrılığı vermesin
herşeyin çağresi var....
bir sürü tedavi ağlama lütfen bukadar ben de bu ay çok ağladım kardeşimde ağladı anamda ağladı.... hatta kardeşimin gözünden intihap aktı ağlamaktan...
kendini lütfen bu kadar yıpratma inşallah olacak seninde....

süper geliyorum hemen

kizlar ben kirmizi karti gördüm malesef ama olsun demekki nasip degilmis...benide 19 ocaga yazin...kismet bi daha ki aya....

azize beni hamile listesinden silmemişsin. canım ben hamile değilim. o test hatalıydı maalesef.. huhuuuu herkes nerde ya??

kızlar niye kimse yokki. bu sitede güzel zamanlarımız oldu arada bir burdada buluşsak nolurki.neyse öpüldünüz.

Geldin Azize ama bu topiğe kimse yazmıyor artık..Farklı topiğe geçtiler.Hem de hamilellik sohbeti yok orda.Zaten bu amaçla oraya geçtiler

kızlar geçen ay testin hatalı çıkması beni çok yıkmıştı. resmen pozitif çıkmıştı. meğersem hamile değilmişim ama bu ay oldu galibaaaaa bugün adet günüm ve biraz evvel test yaptım pozitifffffff :)) inanamıyorummmm!! hepinizi çooook öpüyorummmm rabbim isteyen herkese versinnn!!

cnm cok sevindim. allah analı babalı büyütsün. kaç aydır istiyodunuz bebiş.cvplarsan sevinirim tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…