Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize bebiş nsl. gelmene sevindim. ben bu topiği çok seviyorum
bebiş gitti canm...11.haftada kalbi atmıyordu aldılar.

hayrola canım ben uzun zamandır giremedim ama sen hamiştin ben yokken bişiy mi oldu? neden böyle yazdın korktum doğrusu?

evet hamiştim ama buraya kadarmış.
çok üzgünüm kendimi hala hamile sanıyom ama malesef canm.

bebiş gitti canm...11.haftada kalbi atmıyordu aldılar.

evet hamiştim ama buraya kadarmış.
çok üzgünüm kendimi hala hamile sanıyom ama malesef canm.

allah sabır versin canım. çok üzüldüm başın sağolsun. cennette seni bekleyen bi meleğin bi şefaatçin var artık. böyle teselli et kendini..

bnde ocaktA hamile olmak isteyenlerdenim 15 ocak gelmez insallh kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar tuhaf bi sorunum var bununla ilgili bi topik açtım ama ne gelen var ne yazan belki burda yardımcı olabilirsiniz aynen kopyalıyorum
daha öncede ovulasyon testi kullanmıştım ama böyle bişiyi yaşamadım.
geçen ayda aynı testi kullandım gene böle bişi olmadı. adetlerim 29-30-31. günlerde olurdu. kahverengi leke ile başlar aynı şekilde biterdi. mayıs ayında düşük yaptım 3ay adet görmedim ilaçla adet oldum son 2 aydır adetim 28.günü olmaya başladı ve direk pembeyle başlayıp aniden kesiliyordu. bunu araştırdığımda bu durumun sağlıklı yumurtadan kaynaklandığındığını görünce ovulasyon testi aldım 1kutu. bari sağlıklı günler kaçmasın diye :) adetin 14.günü testi kullandım geçen ay çift çizgi çıktı.daha sonraki günler yapmadım. ve 2gün erken adet oldum e tabi bi sürü test arttı tabi. 2gün erken adet olunca bu kez bu ay adetin 12.günden itibaren test yapmaya başladım hemen çift çizgi çıktı ve bu 17. güne yani düne kadar devam etti. bugün yine test yapıcam. bakalım. sizcede tuhaf bi durum deilmi bu. ne anlama geldiğini bilen varsa bilgisini payaşabilir mi acaba? tam olarak yumurtlama günüm adetin kaçıncı günü oldu ?

azize cim gecmis olsun. Rabbim sabir versin. Hayirlisi insallah. Insallah bir daha olmaz.
sağol canm...kısmet değilmiş.
allah sabır versin canım. çok üzüldüm başın sağolsun. cennette seni bekleyen bi meleğin bi şefaatçin var artık. böyle teselli et kendini..
sağol canm...tek ümidim güzel oğlum eren iyiki var allahıma şükürler olsun.
geçmiş olsun azize şok oldum:1shok: çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin, ama hiç üzülme Allah yine verir:teselli:

sağol tatlım...inşallah birdaha yaşamam bu acıyı.

günaydın bayanlar aranıza yeni katıldım, ve bu ayda hamile kalma ihtimalim var, benide aranıza alırmısınız ...:1hug: a.s.
hoşgeldin...inşallah güzel haberlerini alırız canm.
slm kızlar bende ocak ayında hamile kalmak istiyorum.bir de asker yolu bekliyorum eşim gelcek 8 ocak ta inş
slm allah kavuştursun canm. inşallah hamile kalırsın.
bende hamile kalmak istiyorummm

inşallah canm.

mrb ben en son 3 kasımda adet oldum yani aralıkta olmadım adetım 10 gün geçince evde yapılan idrar testınden yaptım negatif çktı ve bugun hala olmadm 3 gundur halsizim midem bulanıyo yemek yıyemyrm hamile olablirmiyim???

slm hamile olsan idrar testinde kesin çıkardı gecikme olabirir.
ben adetime 4gün kala test yaptım ve pozitif çıkmıştı.

cnm cok sevindim. allah analı babalı büyütsün. kaç aydır istiyodunuz bebiş.cvplarsan sevinirim tatlım.

canım kusura bakma biraz geç cevap yazdım yeni gördüm mesajını. bizim ocakta 1 sene dolcaktı bebiş isteyeli. inşallah sağlıkla gelir..

herkese selamlar kızlar.... umarım herşey yolundadır.. öptüm herkesi..

merhaba kızlar bende epeydir girememiştim,burası iyice sessizleşmişş.azizecim çok üzüldüm canım,çok büyük geçmiş olsun..sabırlar diliyorum sana..umarım bir daha böyle bir acı yaşamassın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…