bebiş gitti canm...11.haftada kalbi atmıyordu aldılar.azize bebiş nsl. gelmene sevindim. ben bu topiği çok seviyorum
hayrola canım ben uzun zamandır giremedim ama sen hamiştin ben yokken bişiy mi oldu? neden böyle yazdın korktum doğrusu?
bebiş gitti canm...11.haftada kalbi atmıyordu aldılar.
evet hamiştim ama buraya kadarmış.
çok üzgünüm kendimi hala hamile sanıyom ama malesef canm.
bebiş gitti canm...11.haftada kalbi atmıyordu aldılar.
evet hamiştim ama buraya kadarmış.
çok üzgünüm kendimi hala hamile sanıyom ama malesef canm.
sağol canm...kısmet değilmiş.azize cim gecmis olsun. Rabbim sabir versin. Hayirlisi insallah. Insallah bir daha olmaz.
sağol canm...tek ümidim güzel oğlum eren iyiki var allahıma şükürler olsun.allah sabır versin canım. çok üzüldüm başın sağolsun. cennette seni bekleyen bi meleğin bi şefaatçin var artık. böyle teselli et kendini..
geçmiş olsun azize şok oldum:1shok: çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin, ama hiç üzülme Allah yine verir:teselli:
hoşgeldin...inşallah güzel haberlerini alırız canm.günaydın bayanlar aranıza yeni katıldım, ve bu ayda hamile kalma ihtimalim var, benide aranıza alırmısınız ...:1hug: a.s.
slm allah kavuştursun canm. inşallah hamile kalırsın.slm kızlar bende ocak ayında hamile kalmak istiyorum.bir de asker yolu bekliyorum eşim gelcek 8 ocak ta inş
bende hamile kalmak istiyorummm
mrb ben en son 3 kasımda adet oldum yani aralıkta olmadım adetım 10 gün geçince evde yapılan idrar testınden yaptım negatif çktı ve bugun hala olmadm 3 gundur halsizim midem bulanıyo yemek yıyemyrm hamile olablirmiyim???
azizeciğim merhaba tatlım nasıl oldun şimdi daha iyisindir umarım
cnm cok sevindim. allah analı babalı büyütsün. kaç aydır istiyodunuz bebiş.cvplarsan sevinirim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?