Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azızecım tobıcte bı sorunlar olustu heral bende sızı kaybetmıstım senıde cok merak edıyodum duyunca cok uzuldum ama bastan berı yolunda gıtmeye bıseler vardı heral uzulme hakkına hayırlısı bu demekmıssss allah sabır versın

Selam kizlar, insallah yeni yilla beraber bebislerimiz de gelir....
Nasilsiniz, ne zamandir giremedim, hamis varmi??? güzel haberlerinizi bekliyorum...

kızlar bende 1 yıllık evliyim ...
hamile kalmak istiyorum...ayın 30 unda adetim bitti...
haftada kaç kere ilişkiye girmek lazım..yardımcı olur musunuz????

kızlar bende 1 yıllık evliyim ...
hamile kalmak istiyorum...ayın 30 unda adetim bitti...
haftada kaç kere ilişkiye girmek lazım..yardımcı olur musunuz????

canım gün aşırı diye tavsiye ediyolar ama ben pek uymadım doğrusu.. :kedi: sen bu ara başla çalışmalara, sakın kaçırma bu 2 haftayı. çalış gün aşırı :) hadi hayırlı olur inşallahhh

mrb.ben sitenize yeni katıldım.benim 1oğlum var3yaşında şimdide bir kızım olsun istiyorum.buay hamile kalmak istiyordum ama olmadı inşallah şubatta hamaile kalırım.doktora bile gittim doktor kafayı takma hamile kalırsın dedi herşey yolunda kafayı takarsan olmaz diye söyledi bende öğle yapıcam şimdi regl im aynızamandada idrar yollarında iltihap var onun yok olması lazımmış hamile kalmaya karar verdiğinizde doktor kontrolüne gidin bence bazı ilaçlar verilyor. bebekiçin önemli....:):):):):):):):):):):):):

canım kusura bakma biraz geç cevap yazdım yeni gördüm mesajını. Bizim ocakta 1 sene dolcaktı bebiş isteyeli. Inşallah sağlıkla gelir..

cnm cok soru sordımda günasırı demişin pek uymadım ben ama demişin. Hergünmü girdiniz ilişkiye.yoksa canınnız isteyincemi. Biraz samimi oldu tatlım ama kusura bakma merak ettim.cvp atarsan sevinirim.

cnm cok soru sordımda günasırı demişin pek uymadım ben ama demişin. Hergünmü girdiniz ilişkiye.yoksa canınnız isteyincemi. Biraz samimi oldu tatlım ama kusura bakma merak ettim.cvp atarsan sevinirim.

canım haftada 2 zar zor oldu bizim. ben zaten şu ilişki işini bi düzene koyamamıştımki. öyle gün aşırıymış filam bana hiç uymadı :1no2: olsun ama geldi ya bebişim önemli olan o :) bence çokta kafana takma gün olayını. olacağı varsa oluyo zaten..

selam kizlaaar
naberrr?
asoka cim tbklerrrr. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah

kızlar yeni liste yapıcam adet tarihlerinizi verin ekliyim.
hepimiz için hayırlı olsun :Saruboceq:

21 ocak benım azızecım bastan bı topıcmı acıcan yalkisalkisalkisalkisalkisalkisoksa burdan devammı

merhabalar ben aranıza yeni katıldım, ocakta hamileliği düşünüyordum, ama herşey düşünmekle olmuyor, test yaptırdım negatif çıktı fakat tahlillerde hamile olduğum çıktı..opuyorumnanaktan

21 ocak benım azızecım bastan bı topıcmı acıcan yalkisalkisalkisalkisalkisalkisoksa burdan devammı
slm canm burdan devam edelim şimdilik.ekliyom canm.
merhabalar ben aranıza yeni katıldım, ocakta hamileliği düşünüyordum, ama herşey düşünmekle olmuyor, test yaptırdım negatif çıktı fakat tahlillerde hamile olduğum çıktı..opuyorumnanaktan
hoşgeldin canm hayırlısı olsun hakkımızda.
beni de eklermisiniz 18 aralık

ekliyon canm hayırlısı olsun.

ocak ayı listemiz hayırlı olsun arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

mekselina86...................14 ocak
30temmuz......................18 ocak
askisi.............................20 ocak
mervam..........................21 ocak
bafo...............................26 ocak
yunusbaligi80..................? ocak
azize1............................30 ocak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…