Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

24 ocakta benim ... Bu ay ovülasyon testi - kür ne varsa deniyorum bakalım sonuç ne olacak kocişe de rahat vermiyorum tabi birinde tutmazsa öbüründe tutar belkim ... kaydirigubbakcemile3

24 ocakta benim ... Bu ay ovülasyon testi - kür ne varsa deniyorum bakalım sonuç ne olacak kocişe de rahat vermiyorum tabi birinde tutmazsa öbüründe tutar belkim ... kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin hayırlı olsun canm.ekliyom listeye güzel haberlerini bekliyoz.

kızlar adet tarihlerinizi verin ekliyim opuyorumnanaktan

kızlar adet tarihlerinizi verin ekliyim opuyorumnanaktan

dondum kurkcu dukkanına boshayallersmile

26 ocak ama pazartesi tüp bebek tedaviye başlıyoruz.

bu arada azizecim tekrar çok üzgün olduğumu söyliyim belki okumamışsındır allah hayırlısı ile yine müjdeni vericek inş. en kısa zamanda:Saruboceq:

:teytey:

çok sevindim. allah analı babalı büyütsün

slm kızlar bende ocak ayında hamiş kalmak istiyorum
benide listeye ekleyin belki ugur getirir
adet günüm 14 ocak
bende 2.5 senedir istiyorum ama olmuyor
RABBıM inş. meleklerimizi biranönce yollar bize..

slm kızlar bende ocak ayında hamiş kalmak istiyorum
benide listeye ekleyin belki ugur getirir
adet günüm 14 ocak
bende 2.5 senedir istiyorum ama olmuyor
RABBİM inş. meleklerimizi biranönce yollar bize..

slm hoşgeldin canm.ekliyom hayırlı olsun.

hadi hayırlısı olsun canm.
hemen ekliyon tatlımm.
üzülme canm kısmet deyilmiş bidahaki sefere inşallah olur.

kaydirigubbakcemile5 gelmesini istemediğiniz adet tarihlerinizi verin ekliyim kızlar :Saruboceq:

canım kimyasal gebelikmiş.. maalesef buraya kadarmış.. çok üzgünüm çok

Ay canim cok üzüldüm!!!! gecen ayda buna benzer birsey yasamadinmi sen??? Hem kimyasal gebelik ne demekki?? üzülme canim...sikmma canini Allah kucagimizi bos birakmaz...

canım kimyasal gebelikmiş.. maalesef buraya kadarmış.. çok üzgünüm çok

nasil yani regl mi oldun doktorami gittin kac gunun gecmisti cnm ya uzuldum saglik olsun bakalim benimki simdilik dvm edito peki test te cift cizgi cikmamismiydi senin kusura bakma cok sorusordum ama bende cok korkuyorum kaybedicem diye onun icin bilmek istiyorum anlatirsan cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…