azızecım benıde ekle bacım 14 ocak hadı hayırlısı bakalım
canım kimyasal gebelikmiş.. maalesef buraya kadarmış.. çok üzgünüm çok
benimde 13 ocak yakın sayılırız belki birlikte öğreniriz hamile olduğumuzu :)
canım ınallah beraber ogrenırız hamıs oldugumuzu ben sole soylıtım su bı kac gundur falakat tuvalete gıtme ıhtıyacı hıssedıyorum bıde yemek yesem bıle ac hıssedıyorum kendımı kasıklarımda acayıp vbı agrı bende anlamadımj ama hayırlısı bakalım beklıcez yapabılecek baska bı sey yok
ekliyom hoşgeldin canm hayırlı olsun.benide ekleyin 13 ocak aranıza yeni katıldım
azızecım benıde ekle bacım 14 ocak hadı hayırlısı bakalım
hayırlı haberini bekliyoruz arkadaşım.ekledim.bende 14 ocağı bekliyorum 4gözlelaelaelaelaelae
eklerim canm hayırlı olsun inşallah.azizecim benide eklermisin bende 25 aralıktı adet olmadım sadece idrar tahlili yaptırdım çift çizgi gördüm.....hayırlısı inşallah... tüm isteyenlere mevlam çift çizgi göstersin....
Biri bana cevap verebilirmi ille şeffaf akıntımı olması gerekiyor yumurtlama döneminde beyaz akıntı neye işaret peki? bilmiyorumkismile
azizecim nasılsın bende adet oldum.şubat 4 yazarmısın
azizeciğim nasılsınn...
Teşekkür ederim Azizecim cevap verdiğin için opuyorumnanaktan Koca topikte bi tek sen cevap verdin zaten tekrar teşekkürler ...
kızlar azize bişey sorcam. dr bana progestan verdi. progesteron hormıonu 9.8 çoktı. çokmu düşük. bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?