Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım kimyasal gebelikmiş.. maalesef buraya kadarmış.. çok üzgünüm çok

:gitme:

canım yaaa o kadar uzuldum ki simdi. ama ne yapacaksın allahın takdırı hersey. hayırlısı boyleymısç allahın ıznıyle kucagına da alacaksın en kısa zamanda allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Kızlar ya bişy sorcam ben, yumurtlama döneminde illaki şeffaf akıntı olurmu yani o şeffaf akıntı olmazsa yumurtlama olmamış mı demektir? fisfisfis

Biri bana cevap verebilirmi ille şeffaf akıntımı olması gerekiyor yumurtlama döneminde beyaz akıntı neye işaret peki? bilmiyorumkismile

azizecim benide eklermisin bende 25 aralıktı adet olmadım sadece idrar tahlili yaptırdım çift çizgi gördüm.....hayırlısı inşallah... tüm isteyenlere mevlam çift çizgi göstersin....

benimde 13 ocak yakın sayılırız belki birlikte öğreniriz hamile olduğumuzu :)

canım ınallah beraber ogrenırız hamıs oldugumuzu ben sole soylıtım su bı kac gundur falakat tuvalete gıtme ıhtıyacı hıssedıyorum bıde yemek yesem bıle ac hıssedıyorum kendımı kasıklarımda acayıp vbı agrı bende anlamadımj ama hayırlısı bakalım beklıcez yapabılecek baska bı sey yok

inşallah ... benimde öle yiyorum doymuyorum... tatlı tuzlu karışık ne varsa... bugün göğüs uçlarım acımaya başladı.. acaba adet mi olcam diye de üzülüyorum hayırlısı

bende 14 ocağı bekliyorum 4gözlelaelaelaelaelae
hayırlı haberini bekliyoruz arkadaşım.ekledim.
azizecim benide eklermisin bende 25 aralıktı adet olmadım sadece idrar tahlili yaptırdım çift çizgi gördüm.....hayırlısı inşallah... tüm isteyenlere mevlam çift çizgi göstersin....
eklerim canm hayırlı olsun inşallah.
Biri bana cevap verebilirmi ille şeffaf akıntımı olması gerekiyor yumurtlama döneminde beyaz akıntı neye işaret peki? bilmiyorumkismile

slm canm her kadında farklıdır akıntılar ama genelde yumurtlama zamanı olur şeffaf yada beyaz akıntılar.

kızlar azize bişey sorcam. dr bana progestan verdi. progesteron hormıonu 9.8 çoktı. çokmu düşük. bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim

Teşekkür ederim Azizecim cevap verdiğin için opuyorumnanaktan Koca topikte bi tek sen cevap verdin zaten tekrar teşekkürler ...

yakamoz bendede yumurtlama döneminde beyaz akıntı olur. ama en güzeli adetinin 21. gün doktora.kan alıyorlar o şekilde yumurtlama olup olmadığına bakıyolar. bende merak etmiştim. gittim yumurtlama yapıyormuş vücut fakat değerin 10 olması gerekirken benimki 9.8. ilaç kullanıyorum şimdi. o ilaç sanırım gebeliği kolaylaştırıyomuş.

kızlar azize bişey sorcam. dr bana progestan verdi. progesteron hormıonu 9.8 çoktı. çokmu düşük. bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim

bende kullandım canm...3ay ama benim düşük riskim vardı diye oda hamilelere verilir,
sen hamilemisin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…