Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben çıktım eşimle gezmeye gidiyoz beni bekliyo hepinizi öptüm.
daha sonra görüşürüz.

iyiyim tatlım nolsun eh işte.sen nasılsın?

nasıl olayım tatlım ya bıraktıgın gıbıyım hala günümün çogunu dinlenerek geçiriyorum
seni merak ettim gezinirken topiğini görünce bi bakıym dedim.
dr. ne dedi gittinmi kontrole??
insallah en yakın zamanda hamile haberlerini alırız:Saruboceq:

arkadaşlar hepimiz inşallah hayırlısıyla hamile haberlerimizi veririz :Saruboceq:

iyi olda canm karnında baya çıkmıştır...
az kaldı canm birazdaha sık dişini. dr. muayene etti tertemiz dedi 2ay zaman verdi sonra tekrar deneye bilirsin dedi ama ben hemen istemiyorum iyice bi kendimi toparlıyım istiyorun canm.bu yazıda geçiririm allahın izniyle.

Canım ben triquenses adlı bi ilaç kullanıyorum hem adet düzenleyici hemde hormonları düzenlediği için gebeliği kolaylaştırıyormuş dr verdi, progestanı bende hamileyken düşük riskim oldugu için vermişti doktor zaten düşükle sonuçlandı :1no2: bu ayda olmazsa yumurta takibi için doktora gidecem bende artık adet süklusum 30 günde bir olunca bi türlü tutturamıyorum yumurtlama gününü...Bi sitede adet siklusunuz 30 günse adetin birinci gününden sayın16. günü yumurtlama gününüz diyor diğer bi sitede adet olacagınız tarihten 14 gün geriye gidin diyor :uhm: İkisinde de farklı günler çıkıyor ovülasyon testinde de negatif çıktı hep iyice umudu kestim ben bu ay Gelsin artık şu bebişler senağlama

kaydirigubbakcemile5 bol bol hamişlerimiz olur inşallah :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…