Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Yaa ne güzel, erken diyenler oluyorda o yüzden öyle söyledim canım bana kalsa geç kaldım

Doğru canım bende hep erken anne olmayı istedim ama, 23ümde evlenebildim ancak üniv.di çalışmaydı derken geçen sene evlenebildik ilk başlarda düşünmüyoduk 3 ay korunduk ama 3. ayda korunmadıgımız bi gün hamile kalmışım oda düşükle sonuçlandı malesef :gitme: düşükten sonra daha çok bebiş isteği uyandı ikimizde de nedense gidenin yerini doldurma hissimi bilmiyorum hayırlısı artık :Saruboceq:

bende 15 gün önce 3aylık bebeğimi kaybettim.
dr.2ay zaman verdi tekrar hamile kalabilmem için...
kısmet hayırlısı olsun hakkımızda. hala toparlanamadım çok zor.

bende 15 gün önce 3aylık bebeğimi kaybettim.
dr.2ay zaman verdi tekrar hamile kalabilmem için...
kısmet hayırlısı olsun hakkımızda. hala toparlanamadım çok zor.

Evet ilk başlarda psikolojik olarak çok etkileniyo insan çok zor geliyo benim 3. ayım dr 2 aydan sonra düşünebilirsin demişti testleri yaptırdım hiçbişy çıkmadı tamamen tesadüfi bi nedenle olmuş dedi dr yada aşırı stesten olabilir dedi ben bazı şeyleri kafaya çok takıyorum ondan oldu galiba benimki bi daha olursa stese dikkat etmem gerektiğini öğrendim en azından sende öyle yap canım 3 ay dikkat ettinmi sonrasında düşük riski çok azalıyor zaten ... Yakın zamanda tekrar hamile kalmak ve sağlıklı hamilelikler geçirmek dileğiyle ... a.s

sağol tatlım hepimize allah hayırlısını versin inşallah.
dediğin gibi sitresren oluyo bende çok zor günler geçirdim eşimin babası vefaat etti çok üzüldüm ağladım biranda kahve rengi akıntılar geldi.
kısmet böyleymiş.allah birdaha yaşatmasın.

Kızlar ovülasyon testinde silik çizgi çıkarsa da lh de artış var demekmidir? az önce ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çizgi çıktı yani yumurtlama dönemindemiyim ben adet düzensizliği oldugu için gün olarak anlayamıyorum ... bilmiyorumkismile Yoksa İkinci çizginin koyumu çıkması gerek? fisfisfis

canm silikte olsa yumurtlama dönemindesin yinede.sen değerlendir bu günleri.
boş geçirme canm.

Teşekkür ederim canım galiba öyle akıntıdan anladığım kadarıylada yumurtlama günlerindeyim çalışmaları devam ettireyim ben

yaa kızlar sızede sorayım ben dun aksam cok kotu oldfum kasılarıma bı agrı gırdı sormayın gıtsın kasıklarım agrıyor ama aynı zamanda batmalarda oluyo ben anlam veremedım ne olduguna yumurtalarım yenı catlıyo olabılırmı yoksa baska bıseymı bal corek otu tarcın karısımını kullanıyorum 14 ocaktada reglı gunum yardım edın ne oluyo bana=????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…