yaa kızlar sızede sorayım ben dun aksam cok kotu oldfum kasılarıma bı agrı gırdı sormayın gıtsın kasıklarım agrıyor ama aynı zamanda batmalarda oluyo ben anlam veremedım ne olduguna yumurtalarım yenı catlıyo olabılırmı yoksa baska bıseymı bal corek otu tarcın karısımını kullanıyorum 14 ocaktada reglı gunum yardım edın ne oluyo bana=????
olemı dıyosun canım ama bu agrı ne anlmayamadım sımdı sende hıc bole oldumu yaa)) korkuyorum sımdıde negatıf cıkar dıye off napsam yaaa yumurtlama olmaz dımı ama 3 gun kalmıs yumurrtluyo olmam dımı bılıyosun adetlerım cok duzensız
olemı dıyosun canım ama bu agrı ne anlmayamadım sımdı sende hıc bole oldumu yaa)) korkuyorum sımdıde negatıf cıkar dıye off napsam yaaa yumurtlama olmaz dımı ama 3 gun kalmıs yumurrtluyo olmam dımı bılıyosun adetlerım cok duzensız
kızzzzz ne yumurtlaması sen kesin hamilesin :lepi:
bi test yap varsa çıkıcak çıkmazsada olsun tekrar yaparsın.
normal adet oncesı aynı fazla sıs degıl benım goguzlerım sısmez zaten sadece agrırlar oda yok
sımdımı hıhıhıhıhıhı nasıl olucak kız ılk ıdrar olması gerekmıyomu ya negatıf cıkarsa hee ??
ıyı madem ben gıdıyom eczaneye gelınce gorusuruz
arkadaşlar listemiz hayırlı olsun
htcyz..............13 ocak
mekselina........14 ocak
demetnur..........14 ocak
bengu38...........14 ocak
maybebayb.......17 ocak
30temmuz........18 ocak
askisi...............20 ocak
mervam............21 ocak
yakamozzz33....24 ocak
bafo.................26 ocak
eksel...............25 ocak
azize1.............30 ocak
ozlemcano........
yunusbaligi80....
ayseece...........4 şubat
[/COLOR][/B]
aşağıdaki kızlar gelin buyrun sohpete
Slm Azizecim, seni bebeğin için tebrik etmiştim, şimdi düştüğünü okudum, inan şok oldum içim cızz etti ööle birden okuyunca... canım gerçekten çok geçmiş olsun öncelikle... HAYIRLISI böyledir kesinlikle... Rabbimin vardır bir bildiği...
En kısa zamanda yeniden hamiş kalacağına inanıyorum çünkü infertilite sorunun yok bildiğim kadarıyla...
Benm ise adetlerim biraz düzensiz. Yumoşlar hafif tembel. 8 -9 aydır deniyoruz olmadı bir türlü... Ama son 3 adetim hep kahverengi lekelenme şeklinde ve 2-3 hafta arayla geldi..
Normalde 30-33 güne adet olmam lazım... Beklemediğim adetimin muhtemel tarihi 17 Ocak. Ve bu son 3 gündür kasıklarımda şimşekler çakıo sanki, adet olacakmışım gbi ama olmuyorum... sürekli hayalkırıklığı yüzünden test te yapmak istemiyorum, adetim gelecek te sökülemio mu ki?? Normalde bir gün önceden bile adet sancım olmaz. Sadece 2-3 gün önceden mutlaka orta boy 1-2 tane sivilcem olur. Ama şimdi sivilce de yok.Göğüs şişkinliği hassaslığı olmaz, şimdi de yok ...
Tek ümidim ateş tablom. Normalde 36.0 lardayım 35.7 de adet oluyorum. Son bir haftadır birer birer arttı. Son 3 gündür 36.5 ki şimdiye kadar hiç 36.5 olamıştım....
Sanmıyorum hamiş olduumu ve çok üzülüyorummafoldumben.... Allah kimsenin kucağını :ecrin_bebek:boş bırakmasın
Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın ama canım çok sıkkın dertleşebileceğim kimsem yok...
Bu arada beni de listeye ekelr misin canım, bir de Özlemcano hamiş:CüvCüv:canım bildiğim kadarıyla
arkadaşlar listemiz hayırlı olsun
htcyz..............13 ocak
mekselina........14 ocak
demetnur..........14 ocak
bengu38...........14 ocak
maybebayb.......17 ocak
30temmuz........18 ocak
askisi...............20 ocak
mervam............21 ocak
yakamozzz33....24 ocak
bafo.................26 ocak
eksel...............25 ocak
azize1.............30 ocak
ozlemcano........
yunusbaligi80....
ayseece...........4 şubat
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?