Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canm hamile olabilirsin...3günün var adetine test yap varsa çıkar.
bende adetime 4gün varken yaptım çıktı biliyosun.

demetnur benimde kasıklarımda batmalar çok oluyodu adetime günlar vaken.
göğüslerinde değişiklik varmı canm?

olemı dıyosun canım ama bu agrı ne anlmayamadım sımdı sende hıc bole oldumu yaa)) korkuyorum sımdıde negatıf cıkar dıye off napsam yaaa yumurtlama olmaz dımı ama 3 gun kalmıs yumurrtluyo olmam dımı bılıyosun adetlerım cok duzensız

kızzzzz ne yumurtlaması sen kesin hamilesin :lepi:
bi test yap varsa çıkıcak çıkmazsada olsun tekrar yaparsın.

normal adet oncesı aynı fazla sıs degıl benım goguzlerım sısmez zaten sadece agrırlar oda yok

kızzzzz ne yumurtlaması sen kesin hamilesin :lepi:
bi test yap varsa çıkıcak çıkmazsada olsun tekrar yaparsın.

ayy oldurdun benı gulmekten cano yaa ne bılıyım ben yaa offf offffff bu aydan cok umıtllıyım nıye bılmıyorum ama cok calıstık cok seyler yaptık belkıde onlar aılelerde basladı cocuk cocuk dıye kafayı yıycem kızlar yaa sımdıden kıyafet bı almaya basladılar

normal adet oncesı aynı fazla sıs degıl benım goguzlerım sısmez zaten sadece agrırlar oda yok

benimde adet olcakmışım gibiydi karın ağrılarım bile vardı bugün yarın olcam derken meyer hamileymişim.sen bi test yap çok merak ettim bende.
ne kaybedicen ki...meraktan kurtulursun.

demetttttttttttttttt hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hemen testtttttttttttttttttt yappppppppppppppppp..........

sımdımı hıhıhıhıhıhı nasıl olucak kız ılk ıdrar olması gerekmıyomu ya negatıf cıkarsa hee ??

bende akşam üzeri yapmıştım. sabah yaparım diye aldım ama dayanamadım iyikide yapmışım çok rahatlamıştım valla...
varsa çıkar yoksa çıkmaz zaten.

:Saruboceq: herkezin hayırlı haberlerini bekliyorum kızlar :Saruboceq:

Son düzenleme:
aşağıdaki kızlar gelin buyrun sohpete

Slm Azizecim, seni bebeğin için tebrik etmiştim, şimdi düştüğünü okudum, inan şok oldum içim cızz etti ööle birden okuyunca... canım gerçekten çok geçmiş olsun öncelikle... HAYIRLISI böyledir kesinlikle... Rabbimin vardır bir bildiği...

En kısa zamanda yeniden hamiş kalacağına inanıyorum çünkü infertilite sorunun yok bildiğim kadarıyla...

Benm ise adetlerim biraz düzensiz. Yumoşlar hafif tembel. 8 -9 aydır deniyoruz olmadı bir türlü... Ama son 3 adetim hep kahverengi lekelenme şeklinde ve 2-3 hafta arayla geldi..

Normalde 30-33 güne adet olmam lazım... Beklemediğim adetimin muhtemel tarihi 17 Ocak. Ve bu son 3 gündür kasıklarımda şimşekler çakıo sanki, adet olacakmışım gbi ama olmuyorum... sürekli hayalkırıklığı yüzünden test te yapmak istemiyorum, adetim gelecek te sökülemio mu ki?? Normalde bir gün önceden bile adet sancım olmaz. Sadece 2-3 gün önceden mutlaka orta boy 1-2 tane sivilcem olur. Ama şimdi sivilce de yok.Göğüs şişkinliği hassaslığı olmaz, şimdi de yok ...

Tek ümidim ateş tablom. Normalde 36.0 lardayım 35.7 de adet oluyorum. Son bir haftadır birer birer arttı. Son 3 gündür 36.5 ki şimdiye kadar hiç 36.5 olamıştım....

Sanmıyorum hamiş olduumu ve çok üzülüyorummafoldumben.... Allah kimsenin kucağını :ecrin_bebek:boş bırakmasın

Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın ama canım çok sıkkın dertleşebileceğim kimsem yok...

Bu arada beni de listeye ekelr misin canım, bir de Özlemcano hamiş:CüvCüv: canım bildiğim kadarıyla

hoşgeldin canm ekliyom hemen...hem sevinci hem üzüntüyü kısa aralıklarla yaşadım allah kimseye yaşatmasın.bebeğimin cinsiyetini öğrencemdiye gittim heycanla kalbinin durduğunu duymak insan mahfoluyo.şimdi dr.um 2ay zaman verdi tekrar hamile kalabilmem için.kısmet hayırlısı nezamansa o zaman olsun çok yıprandım 15günü geçti kürtaj olalı hala kahve rengi lekeler oluyo daha düzene giremedim.

merhaba mayBaby ve diğer kızlar
seni çok iyi anlıyorum insan gerçekten nedense başkalarına anlatamıyor özellikle yakın çevresine anlatmamak ta en güzeli sonradan rahatsızlık duyuyor insan bende şuan hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama anneme bile söylemedim ümitlenmesin diye
benimde senin gibi adetlerim düzensiz 32 ile 35 gün arasında regli oluyorum. regli olmadan bir hafta önce göğüslerim ağrırdı şişerdi yaklaşık iki haftadır göğüslerim şiş ve hassas 18 de olmuştum en son daha bir hafta var hala göğüslerim hassas birde cuma günü toplu iğnenin ucu kadar 4 -5 tane kan vardı anlamadım bugün biraz daha büyük mercimek tanesi büyüklüğünde 3-4 tane leke vardı kimseye soramıyorum bir kişiye sordum işyerinden bir arkadaşa üşütmüşsün göğüsün ondan ağrıyodur biyerinde sivilce vardır o kanama yapmıştır dedi bende heralde öyledir dedim geçtim bakalım bir hafta sonra öğreneceğiz
bildiğim kadarıyla rahime yerleşirken bazı kadınlarda lekelenme yaparmış ama yinede ümitlenmek istemiyorum.
bende çok uzattım galiba.

kaydirigubbakcemile5 inşallah gelmez kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrr bilmiyorumkismile

sevgili azize çok geçmiş olsun inşallah perhiz süresi biter bitmez hamile kalırsın ozaman gelen gideni aratmaz yarana merhem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…