Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldum bengeldım canım geldı hadı gozumuz aydın nur topu gıbı bır negatıfe sahıbım artıkmafoldumbenmafoldumben

sevgili azize çok geçmiş olsun inşallah perhiz süresi biter bitmez hamile kalırsın ozaman gelen gideni aratmaz yarana merhem olur.

sağol canm...inşallah birdaha yaşamam.
hem ruhsal hem bedenin çok yıpranıyo...allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldum bengeldım canım geldı hadı gozumuz aydın nur topu gıbı bır negatıfe sahıbım artıkmafoldumbenmafoldumben

allah iyiliğini versin canm yaa...üzülme adet olmazsan gününe kadar tekrar yaparsın.
geç döllenmede olabilir...

allah iyiliğini versin canm yaa...üzülme adet olmazsan gününe kadar tekrar yaparsın.
geç döllenmede olabilir...

artık ne olacagını sardım bıraktım artık ne oöluyosa olsun canım yaa napıyım olmuyosa olmuyo dah azamanı varmıs dıyıp kenara cekılıcez artık

artık ne olacagını sardım bıraktım artık ne oöluyosa olsun canım yaa napıyım olmuyosa olmuyo dah azamanı varmıs dıyıp kenara cekılıcez artık

canm geç olsun güç olmasın.ben ilk ay korunmadım hemen hamile kaldımda noldu sonu üsran oldu.boşver kendini yıpratmaya hiç deymez...
nolcak buay olmazsa bidahaki ay var daha sonraki aylar var önemli olan senin sağlığın.
herişte vardır bi ayır hayrını iste canm.

slm canım, çok haklısın, gerçekten özellikle bu konuda yalnız kalmak çok zor, Allah'tan teknoloji çağındayız ve int sayesinde sanal da olsa birbirimize destek oluyoruz...

Canım lekelenme hep bende de oluo, ümitleniyorum ama bişe çıkmıo, çok yıkılıyrum sonra... Umarım sende yerleşmeden dolayıdır...

Azizecim benm nicki yanlış yazmışsın canm Maybebaby olucak

Canım yaranı deşmek istemem ama sakıncası yoksa, bebeğinin kalbinin durma sebebini açıkladılar mı? Sen herhangi bişe hissetmedin mi, canm tavsiyelerin varsa bilmek isteriz...

maybebayb 1hfta öncesinden kahve rengi lekeler oluyodu kasıklarım ağrıyodu hiç iyi değildim.
ama hamileliğimin başındada oluyodu dr.düşük tehlikesi var dikkatli ol dinlen yat falan dedi progesteran kullanıyodum.ama işe yeramadı olmayınca olmuyo neyaparsan yap.

ok canm saol verdiğin bilgiler için ii akşamlar sana

Nickim yine yanlış canım Maybebaby sondaki y ile b yer değiştirecekyerimseniben

geçmiş olsun canım.... üzüldüm ..... her zamn hayırlısını dileyim Allah tan.. kendine dikkat et... dinlen.... üzmülme olur mu

:Saruboceq:gelmesin kırmızılar boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…