sevgili azize çok geçmiş olsun inşallah perhiz süresi biter bitmez hamile kalırsın ozaman gelen gideni aratmaz yarana merhem olur.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldum bengeldım canım geldı hadı gozumuz aydın nur topu gıbı bır negatıfe sahıbım artıkmafoldumbenmafoldumben
allah iyiliğini versin canm yaa...üzülme adet olmazsan gününe kadar tekrar yaparsın.
geç döllenmede olabilir...
artık ne olacagını sardım bıraktım artık ne oöluyosa olsun canım yaa napıyım olmuyosa olmuyo dah azamanı varmıs dıyıp kenara cekılıcez artık
merhaba mayBaby ve diğer kızlar
seni çok iyi anlıyorum insan gerçekten nedense başkalarına anlatamıyor özellikle yakın çevresine anlatmamak ta en güzeli sonradan rahatsızlık duyuyor insan bende şuan hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama anneme bile söylemedim ümitlenmesin diye
benimde senin gibi adetlerim düzensiz 32 ile 35 gün arasında regli oluyorum. regli olmadan bir hafta önce göğüslerim ağrırdı şişerdi yaklaşık iki haftadır göğüslerim şiş ve hassas 18 de olmuştum en son daha bir hafta var hala göğüslerim hassas birde cuma günü toplu iğnenin ucu kadar 4 -5 tane kan vardı anlamadım bugün biraz daha büyük mercimek tanesi büyüklüğünde 3-4 tane leke vardı kimseye soramıyorum bir kişiye sordum işyerinden bir arkadaşa üşütmüşsün göğüsün ondan ağrıyodur biyerinde sivilce vardır o kanama yapmıştır dedi bende heralde öyledir dedim geçtim bakalım bir hafta sonra öğreneceğiz
bildiğim kadarıyla rahime yerleşirken bazı kadınlarda lekelenme yaparmış ama yinede ümitlenmek istemiyorum.
bende çok uzattım galiba.
maybebayb 1hfta öncesinden kahve rengi lekeler oluyodu kasıklarım ağrıyodu hiç iyi değildim.
ama hamileliğimin başındada oluyodu dr.düşük tehlikesi var dikkatli ol dinlen yat falan dedi progesteran kullanıyodum.ama işe yeramadı olmayınca olmuyo neyaparsan yap.
geçmiş olsun canım.... üzüldüm ..... her zamn hayırlısını dileyim Allah tan.. kendine dikkat et... dinlen.... üzmülme olur mu
arkadaşlar listemiz hayırlı olsun
htcyz..............13 ocak
mekselina........14 ocak
demetnur..........14 ocak
bengu38...........14 ocak
maybebayb.......17 ocak
30temmuz........18 ocak
askisi...............20 ocak
mervam............21 ocak
yakamozzz33....24 ocak
bafo.................26 ocak
eksel...............25 ocak
b.u.l.u.t............28 ocak
azize1.............30 ocak
ozlemcano........
yunusbaligi80....
ayseece...........4 şubat
[/COLOR][/B]
azizecim beni de ekler misin canım 28 ocak
eklerim tatlım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?