kızlar benim adet günüm 14 ocak ama her ay 2-3gün önce olurum dünden beri 2-3damla adet kanı gibi leke geldi ama gerisi gelmedi neden acaba belkide yarın söker bilmiyorum uff artık netleşseydi çatlıcamm
Selam Arkadaşlar.. Adet gunumdem 5-6 gün öncesi koyu renk akıntı ardıındanda çok açık renk kanamam oldu bi kaç damla sadece. adet günüm 1 gün geçti ama halen bişey yok! Bende test yapmaya karar veremiyorum ama karın ağrısı çok sık idrara çıkma bel ağrısı baş ağrısı ğaır derecede uyku isteği bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Ayrıca normalde adet öncesi yüzüm sivilce dolardı tam tersi çok canlı duruyo fikri olan varsa yazabilirmi lütfen eyvahedigeldismile
neden test yapmıyosun? söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisi
test yap sonuç negatif çıksa bile bir kaç gün bekle kanaman geliyormu diye gelmiyosa kan tahlili yaptır bence sen hamilesin eğer belirtilerin pskolojik değilse.
inşallah canm...2ay korun dedi dr.um.kısmet hayırlısı nezamsa o zaman olsun.insallah bu ay herkese umut dolu bı ay olur azızecım sen bıra kornmuycanmı tatlııım daha yenı dusugun oldu yaaaa:dance:
eklerim canm hoşgeldin.AzİzecİĞİm benİ de eklermİsİn 31 ocak
ekliyom canm...hayırlı olsun.azize cim benide eklemissin ama ben hamileyim zaten yinede cok tesk ederim darisi basiniza
benide ekleyin kızlar 2 şubat
llah gölümüze göre versin inşallah...
geçmiş olsun azizecim inan yeni okudum, bu aralar internette sorun olduğu için giremiyordum,geçmiş olsun iyisindir inş. ya tekrar düşünüyormusun..
alkisalkisalkisumutla bekleyen anne adaylarımız son adet tarihlri. :hulya:
esin_01............
htcyz..............13 ocak
mekselina........14 ocak
demetnur..........14 ocak
bengu38...........14 ocak
maybebaby.......17 ocak
30temmuz........18 ocak
askisi...............20 ocak
mervam............21 ocak
yakamozzz33....24 ocak
bafo.................26 ocak
eksel...............25 ocak
b.u.l.u.t............28 ocak
azize1.............30 ocak
mirage1983......31 ocak
ozlemcano........
yunusbaligi80....
cylfth2025.........2 şubat
ayseece............4 şubat
[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
hamilelerimiz :CüvCüv: süprizzzzz
ozlemcano.................tebrikler
slm azizecim nbr?
canım tecrübeli biri olarak sorumu sen cevaplar mısın?
canım ben ne zaman yumutladım bilmiyorum ve adetim de vaktinde gelirse 17 si civarında gelmesi lazım..
3-4 günden beri, ( yani daha adete 8 gün falan varken başladı ) yumoşlarımda batma rahim içinde sancı var, bacak aralarım da uyuşuk...
bunlar sence bebek var da yerleşmeye hazırlanıo ondan olablr mi?:Saruboceq:[
aha bakk aaaa şimdi bile sancıyo adet olacakmşım gbiCADIARZU
4 gün kala ben de öğrensem yha meraktan çatlıcam , umudum yok gerçi ama ümitsiz de değilim .
canm benm hiç göğüs şişmesi ağrıması falan olmaz adet öncesi...
şimdi de ağrımıo göğüslerim , daha erken heralde oooff offf.
azizecim senin daha çok varmış adetine, bebek çalışmasına başladınız mı?
yoksa korunuomusun? Kürtajdan sonra korunmamak tehlikelimiymiş yani? Yoksa tedbir amaçlı mı bi süre verio doktorlar?
ewt haklısın canım bu arada benm nick yanlış yazılmış
MAYBEBABY yani bebek olabilir dimek. Listede sondaki b ve y yer değiştirmiş yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?