Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar 2 gündür belim ağrımaya başladı hamilelik belirtilerinde bel ağrısı şikayeti olan varmı aranızda
yoksa reli olacağım içinmi ağrımaya başladı yaklaşık 10 gün var regli olmama inşallah olmam.

merhaba ya ben bir şey soracağım doktoruma bir hafta sonra gideceğim ama merak ediyorum, insan yeni hamile ile yani bir haftalık filan gibi regl olurmu bilgisi olan lütfen cevap verirse inannın çok ama çoooooooookkkkk mutlu olacağım.. lütfen...:Saruboceq:

geçmiş olsun azizecim inan yeni okudum, bu aralar internette sorun olduğu için giremiyordum,geçmiş olsun iyisindir inş. ya tekrar düşünüyormusun..

kızlar benim adet günüm 14 ocak ama her ay 2-3gün önce olurum dünden beri 2-3damla adet kanı gibi leke geldi ama gerisi gelmedi neden acaba belkide yarın söker bilmiyorum uff artık netleşseydi çatlıcamm

Selam Arkadaşlar.. Adet gunumdem 5-6 gün öncesi koyu renk akıntı ardıındanda çok açık renk kanamam oldu bi kaç damla sadece. adet günüm 1 gün geçti ama halen bişey yok! Bende test yapmaya karar veremiyorum ama karın ağrısı çok sık idrara çıkma bel ağrısı baş ağrısı ğaır derecede uyku isteği bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Ayrıca normalde adet öncesi yüzüm sivilce dolardı tam tersi çok canlı duruyo fikri olan varsa yazabilirmi lütfen eyvahedigeldismile

kızlar benim adet günüm 14 ocak ama her ay 2-3gün önce olurum dünden beri 2-3damla adet kanı gibi leke geldi ama gerisi gelmedi neden acaba belkide yarın söker bilmiyorum uff artık netleşseydi çatlıcamm

hamile olabilirsin hemen test yap forumda birisinde okumuştum dediğin gibi regli oldum belli belirsiz geldi hemen test yaptım ve sonuç pozitif yazmıştı.

neden test yapmıyosun? söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisi
test yap sonuç negatif çıksa bile bir kaç gün bekle kanaman geliyormu diye gelmiyosa kan tahlili yaptır bence sen hamilesin eğer belirtilerin pskolojik değilse.

Çok Saol canım psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü hiç öle bişey düşünmüyodum ama sabahı bekleyip test yapmak en mantıklısı heralde kafam karıştı korunuyoruz aslında ondan çok emin olamadım bu gün gecikince de bi fikir alayım dedim bu arada acayip derecede yemek yiyorum normalde hiç yemek yemesem aklıma gelmez 3 gündür herkesin dikkatini çekiyo iştahım :asigim:

insallah bu ay herkese umut dolu bı ay olur azızecım sen bıra kornmuycanmı tatlııım daha yenı dusugun oldu yaaaa:dance:
inşallah canm...2ay korun dedi dr.um.kısmet hayırlısı nezamsa o zaman olsun.
AzİzecİĞİm benİ de eklermİsİn 31 ocak
eklerim canm hoşgeldin.
azize cim benide eklemissin ama ben hamileyim zaten yinede cok tesk ederim darisi basiniza
ekliyom canm...hayırlı olsun.
benide ekleyin kızlar 2 şubat
llah gölümüze göre versin inşallah...

ekliyom canm hayırlısı olsun canm.

alkisalkisalkis

:lepi: hamilelerimiz çoğalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::hulya:

Son düzenleme:
slm azizecim nbr?
canım tecrübeli biri olarak sorumu sen cevaplar mısın?
canım ben ne zaman yumutladım bilmiyorum ve adetim de vaktinde gelirse 17 si civarında gelmesi lazım..
3-4 günden beri, ( yani daha adete 8 gün falan varken başladı ) yumoşlarımda batma rahim içinde sancı var, bacak aralarım da uyuşuk...
bunlar sence bebek var da yerleşmeye hazırlanıo ondan olablr mi?:Saruboceq:[

aha bakk aaaa şimdi bile sancıyo adet olacakmşım gbiCADIARZU

slm canm...anlattıkların benimde aynısıydı.
adetime 10gün varken adet olcakmışım gibi kasıklarımda batmalar oluyodu ayaklarım üşüyodu en belirgin olarak ya göğüslerim çok ağrıyodu dokunamıyodum...
gerçi adetten öncede göğüslerim ağrırdı am bu seferki farklıydı. yüzümdede adet olmadan önceki gibi sivilce çıkmıştı. ve dayanamayıp adetime 4gün kala idrar testi yaptım ve iki çizgi çıktı inanamadım.

4 gün kala ben de öğrensem yha meraktan çatlıcam , umudum yok gerçi ama ümitsiz de değilim .

canm benm hiç göğüs şişmesi ağrıması falan olmaz adet öncesi...

şimdi de ağrımıo göğüslerim , daha erken heralde oooff offf.

hiç kendini sıkma rahat ol canm...hayırlısı olsun en önemlisi bu.
bekleyip görcez tatlımm. azkalmış zaten kaydirigubbakcemile5

ewt haklısın canım bu arada benm nick yanlış yazılmış

MAYBEBABY yani bebek olabilir dimek. Listede sondaki b ve y yer değiştirmiş yerimseniben

azizecim senin daha çok varmış adetine, bebek çalışmasına başladınız mı?

yoksa korunuomusun? Kürtajdan sonra korunmamak tehlikelimiymiş yani? Yoksa tedbir amaçlı mı bi süre verio doktorlar?

azizecim senin daha çok varmış adetine, bebek çalışmasına başladınız mı?

yoksa korunuomusun? Kürtajdan sonra korunmamak tehlikelimiymiş yani? Yoksa tedbir amaçlı mı bi süre verio doktorlar?

canm dr.2ay korunma zamanı verdi.
benim aslında nezaman adet olcam belli değil dr.45gün sonrada olursun 1ay sonrada olursun belli deyil demişti. bu perşembe 3hafta olcak kürtaj olalı 1haftadırda kahverengi lekeler oluyo karnımda adet olmuşum gibi ağrıyo...
dr.um ilişki yok dedi 15gün biz hiç yapmadık bile dediğimgibi lekeler var 1haftadır nolcak bu durumum bimem. biran önce eski halime dönmek istiyorum adetlerim çok düzenlidir aynı gün gelir. bu durum canımı sıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…