Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

alkisalkisalkis

:lepi: hamileler dolar inşallah kızlar kaydirigubbakcemile5

lekelenmelerin devam etmesine bişe dedi mi doktorun?
Umarım en kısa zamanda adetin eskiye döner canım, çok zor adetin düzensiz olması ...

dr.um bilmiyo lekeleri canm arasammı diye düşünüyorum...
son gittiğimde hiç bişey yoktu kürtaj olduktan sonra 2gün çok az kanama oldu okadar.
şu 1haftadır kahve lekeler var. belkide dr.giderim yarın öbürgün.

ewt canm git bence de bir an evvel. Önemli bişe olduunu sanmıorum ama yine de tedbirli olmak lazım...
herşey bizim için , ummadığımız ne çok şeyle karşılaşıoruz zaman zaman...
En kısa zamanda düzene girmeni ve bebişine kavuşmanı diliyorum canm...
ii akşamlar , ben çıktım ... sınav hazırlayacağım öff yaa. bu ara bebiş deerdinden işimden bile soğuma noktasına geldim yawww, ooff off!

azizecim lekelenmeler normal ağır bişeyler kaldırınca ya da yorulunca da oluyo benim uzun zaman sürmüştü rahim küçülmeye devam ediyor onun etkisi

azizecim lekelenmeler normal ağır bişeyler kaldırınca ya da yorulunca da oluyo benim uzun zaman sürmüştü rahim küçülmeye devam ediyor onun etkisi

evet canm iş yapınca çok fena oluyo artıyo lekeler bugünde temizlik yaptım çok yoruldum şuan bile karnım ağrıyo yaa off.

adet tarihlerinizi verin ekliyim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

bu durumların hepsi bende de var birde uyku hali var bugun öğlen uyudum biraz normalde hiç uyuyamam gündüz dün baş ağrısı vardı sivilce yok bu ay adetde 2-3damla geldi başka yok

slm kızlar nasılsınız bakiyim
ya ben her ay gibi yine sitrese girdim günümede çok az kaldı bende sizler gibi belirti arıyorum
ama bir kaç aydır bende hiçbir belirti olmuyor
ne gögüs agrısı ne sivilcelenme nede bel ve karın agrıları tık yok yani
ama bu ay sadece kilo almışım bununda hamilelik belirtisi oldugunu hiç sanmıyorum
neyse kilo almam beni sevindirdi açıkcası biraz zayıfımda..
neyse ben bu ay umutluyum rabbime çok dualar ediyorum
RABBıM inş. tüm anne olmak isteyenlere hayırlı saglıklı çocuklar verir..

acaip uykum geliyo ya herkeste bölemi bi bendemi var bi kızım var ama böle bişi yaşamadım onda

canm senin içinde hayırlısı olsun güzel haberini alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…