Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canm...baya yüksek çıkmış hayırlısı olsun çok sevindim 5 yada 6haftalık sındır canm.

internet hesaplamalarında 6+6 çıkıyo ama yani 7ye girmiş gibi bakalım yarın kesin belli olur herhalde çok tşk allah herkese nasip etsin inş.:CüvCüv:

acaip uykum geliyo ya herkeste bölemi bi bendemi var bi kızım var ama böle bişi yaşamadım onda

bende böyle devamlı uykum geliyo hep yatmak istiyodum oğluma hamileyken böyle uykum olmazdı...buseferki deyişik olmuştu ama kısmet değilmiş.

internet hesaplamalarında 6+6 çıkıyo ama yani 7ye girmiş gibi bakalım yarın kesin belli olur herhalde çok tşk allah herkese nasip etsin inş.:CüvCüv:

nasıl durdun dr.gitmeden ben adet gecikmesinden 1hafta sonra gitmiştim.5haftalık dediler kese görülmüştü.senin kalp atışı bile görülür.

nasıl durdun dr.gitmeden ben adet gecikmesinden 1hafta sonra gitmiştim.5haftalık dediler kese görülmüştü.senin kalp atışı bile görülür.

ya ben eylülde 6 haftalık bebek kaybettim açıkçası korktum ama değerlerim ii yükseliyo sadece kendim beta takibi yaptım yarın ilk gidicem dr.a

ya ben eylülde 6 haftalık bebek kaybettim açıkçası korktum ama değerlerim ii yükseliyo sadece kendim beta takibi yaptım yarın ilk gidicem dr.a

aa geçmiş olsun canm...bukadar kısa süre sonra nasıl hamile kaldın hiç korunmadınmı ?
bende 20gün oldu kürtaj olalı 3aylık bebeğimi kaybettim.çok zor ya allah kimseye varmesin. dr.bana 2ay zaman verdi.

cnm sanada çok geçmiş olsun korunduk ama oldu 16 eylülde düşük yapmıştım kasımdada son adeti gördün dr banada 2 ay vermişti inş sorun çıkmaz bakalım hayırlısı

evet canm hayırlısı olsun inşallah sorun yaşamazsın.
ben hamileliğimin başından beri sıkıntılar çektim düşük tehlikem vardı dr.şu 3ayı atlatalım dedi dikkat et devamlı yat dedi.ve bu arada kahverengi lekeler oluyodu 3ay hep oldu...
yani yolunda gitmeyen bişeyler vardı zaten.şimdi korkuyorum tekrar böyle sıkıntılar yaşamaktan çok zor.
insan hem ruhen hemde bedenen çok yıpranıyo.hala düzelemedim.

gelmesin kırmızılar :Saruboceq: gelsin bebeşler :ecrin_bebek:

arkadaşlar bbende çıkıyom yatıyım sabah çok erken kalkıyom oğlum okula gönderiyom.
herkeze iyi geceler.

kıslar bu topıcte benım gıbı ıkıncı bebeklerını bekleyen anneler cogunluktaaa ınsallah hepımızn hayırlı zamnda olur bebsılerııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…