Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
merhaba bayanlar nasılsınız kimseler yok.. birşey soracaktım hamilelik insanda uyku yaparmı, bende sanki hiç uyku uyumamışım gibi uyukluyorum, müdür beyde ve iş arkadaşlarım, ilk günlerde benim rahatsız olduğumu zannederek izin veriyorlardı, sonradan baktılar bir iki bu kızın hiç uykusu gitmiyor her zaman uykuya aç modunda, müdür bey en sonunda dayanamadı, bu sabah, ya kızım neyin var böyle ya sen tam uykunu al yada bizi işte uyutma diyorlar, bizim uykumuzu getirdin, birde ninni açıyorlar netten. ya görmeniz gerekirdi. alem bunlar...kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

listemizde adet günü olan arkadaşımız htcyz durumlar nasıl canm güzel haberini bekliyoruz.

evet canım en belirgin özellik uyku...bende de vardı hep uyku hali.

slm canm nasılsın?

merhaba azize abla nasılsın bebeğini kaybetmişsin geçmiş olsun bende ilk bebeğimi düşürdüm sonra hemen peşine tekrar hamile kaldım oda boş gebelikmiş geçen hafta kürtaj oldumm rabbim bundan sonra hayırlı sağlıklı bebek nasip etsinn

slm kızlar bende siteye yeni üye oldum bende 3 aydır bebek die umutlanıorum ama daha bişi yok.azize beni de beklenen regl listesine eklermisin 19 ocak olarak.artık takipçisiyim buranın da :)

sağol canm...sanada geçmiş olsun.

slm kızlar bende siteye yeni üye oldum bende 3 aydır bebek die umutlanıorum ama daha bişi yok.azize beni de beklenen regl listesine eklermisin 19 ocak olarak.artık takipçisiyim buranın da :)

siteye hoşgeldin bende 18 aralıkta regli oldum ama benim adet döngüm 35 olduğu için ayın 23 de falan anca belli olacak. hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…