Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyırıd canım ya termosıfonu degıstırdımde adamlar takmaya geldı onlarala ılgılenıyorum canım sen napıyon nasıl gıdıyo hayat

ne guzel cok sevınıyorum senın adına en azından senın bıtanede olsa oglun var benım ugrasıcak hıc bıseyım yok

kızlar hamile kaldıktan hemen sonra (yani yumurtlama gününden 3-4 gün sonra )göğüsleriniz özellikle uçları acımaya başladıysa ve kabızlık varsa hiç şüpe etmeyin kesin geliyo bebişleriniz

ne guzel cok sevınıyorum senın adına en azından senın bıtanede olsa oglun var benım ugrasıcak hıc bıseyım yok

senin olcak tatlım üzülme...
allah hayırlı sağlıklı sını versin yeterki. bende bakma daha çok gençtim doğurduğumda şimdi olsa benimde olmazdı erhalde baksana hamile kalıyom olmuyo.
ikidir bebek kaybediyom iyiki erken den doğurmuşum.
erhalde oğluma kardeş gelemicek yaşımda gidiyo....

hıc dert etme canım kendıne ben artık karar verdım takmıcam kafa taktıkca dah akotu oluyo cunkı

kızlar hamile kaldıktan hemen sonra (yani yumurtlama gününden 3-4 gün sonra )göğüsleriniz özellikle uçları acımaya başladıysa ve kabızlık varsa hiç şüpe etmeyin kesin geliyo bebişleriniz

nerden vardın bu kesın kanıya soranılırmıyım acabqa _??

bu şikayetleri yaşıyordum göğüslerimin ucu çok fena acıyodu. test yaptım pozitif çıktı

Son düzenleme:

selam kızlar..topik devam ediyor artık sanırım..kızlar ben hamileyim sonunda oldu 1,5 yılsonra geldi meleğim..şu an 5 haftalık gözüküyor.cmt doktora gidicem,umarım herşey yolunda gider....

selam kızlar..topik devam ediyor artık sanırım..kızlar ben hamileyim sonunda oldu 1,5 yılsonra geldi meleğim..şu an 5 haftalık gözüküyor.cmt doktora gidicem,umarım herşey yolunda gider....

hayırlı olsunn cnım rabbim sağlıklı büyümesini nasip etsin çok rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah

nasılsın azize ablacım

iyi olmaya çalışıyorum tatlım sağol...
kürtajdan sonra pek toparlanamadım hala...kahverengi lekelerim oluyo karnım ağrıyo arada.
zamanımın dolmasını bekliyorum tekrar hamile kalmak için.
sen nasılsın? dr.sana nekadar zaman vedi?

hoşgeldin tatlım...evet topimiz devam ediyo burda çok güzel günler geçirdik geçmişi okurken çok duygulanıyorum yaa...
senide hamiş listesine ekliyom ozaman. hayırlı olsun canım çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…