Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

3 ay verdi folik asitede başladık fakat bir buçuk ay sonra kontrolum var rahimden düşüğün nedenini araştırmak için parça aldılar onu konuşuruz rahime bakar tekrardan hamileliği değerlendiririz dedi doktorum sana ne kadar zaman verdi birde kürtajı anestezi ile mi oldun

çok sağol azizecim,elbette ben kk ile ilk bu topikte tanıştım,burda çok güzel dostluklar oldu listende olmak beni çok mutlu eder:))

banada folik verdi 2ay zaman verdi tekrar deneye bilirsin dedi.
bana çok az bi süre gibi geliyo yaa ben yaza kadar beklicem anca düzelirim hem ruhsal hem benenen.
evet canım koldan iğneyle uyuşturuldum hiç bişey hissetmedim gözümü açtım herşey bitmişti...

azize abla sen kürtajı anesteziylemi oldun birde bana dr.um 3 ay verdi ama folik asite başladı sen ne kadar bekleyeceksin?

hımmm ya benimde sadece rahmi uyuşturdular ama ben herşeyi hissettim çok acı yaşadım çok zor oldu

banada folik verdi 2ay zaman verdi tekrar deneye bilirsin dedi.
bana çok az bi süre gibi geliyo yaa ben yaza kadar beklicem anca düzelirim hem ruhsal hem benenen.
evet canım koldan iğneyle uyuşturuldum hiç bişey hissetmedim gözümü açtım herşey bitmişti...

hakketeen bu tobıcte cok guzel arkadıslıklar kurulduu ben kk bu tobıcte tanıstıım bı ar topıc sessızlestı cok uzldum ınsallah bundan sonra yıne aynı tempoyla bol bol hamıslerle devam ederrr

hakketeen bu tobıcte cok guzel arkadıslıklar kurulduu ben kk bu tobıcte tanıstıım bı ar topıc sessızlestı cok uzldum ınsallah bundan sonra yıne aynı tempoyla bol bol hamıslerle devam ederrr

evet canm burası hep sürcek allahın izniyle...ben sizleri çok seviyorum yaa.
hamile bile olsak burda buluşalım hep.

Selam kızlarr yaprak dökümü var diye kimsecikler yok heralde kaydirigubbakcemile3 Pufff benim regl gününe daha çok var nolacak acep, amannn üf nolursa olsun yine olmaz heralde :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…