Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın bayanlar, ben biraz geç kaldım bu güzel muhabbete yetişmedim, en güzel muhabbetler geceleyin yapılıyor, ne güzel. işin kötü tarafı evde net yok offf ya.. ah ah şansıma... :çok üzgünüm:

siteye hoşgeldin bende 18 aralıkta regli oldum ama benim adet döngüm 35 olduğu için ayın 23 de falan anca belli olacak. Hakkımızda hayırlısı
inşallah bu site bu ay hepimize ugurlu olsun.aslında bende 28-29 gunde olurdum ama nezman bebeğe karar verdık uzamaya basladı ben de anlamış dıılım ömrümde bole olmadım.o yuzden yumurtlama gunlerımı tam hesaplıyamıorum

kızlar benim denemelerim 3 ay oldu.ilk ay doktora kontrole gıttım idrar yolu enfk.var az miktarda dedi onu hallettık bitti.ve bana folık asit verdi nerdeyse 3 aydır içiorum ama erken dııl mı ilaç için sizce?

kızlar benim denemelerim 3 ay oldu.ilk ay doktora kontrole gıttım idrar yolu enfk.var az miktarda dedi onu hallettık bitti.ve bana folık asit verdi nerdeyse 3 aydır içiorum ama erken dııl mı ilaç için sizce?

yok değil tatlım planlı bir hamilelikte gebe kalmadan 3 ay önce folik asit kullandırtıyorlar bende kullandım hamile kalmayı istediğim andan itibaren ama gelen giden olmadığı için bıraktım zaten bildiğim kadarıyla hamilelik bitimine kadarda folik asit kullanılıyor.

neden bıraktın herhangi bi yan etkısı mı oldu yoksa sıkıldınmı?

neden bıraktın herhangi bi yan etkısı mı oldu yoksa sıkıldınmı?

yok herhengibir yan etkisi yok olsa hamilelikte vermezler zaten ama korunmayı bırakalı bir yılı geçti içmenin bi manası kalmadı bebek yokki daha nekadar içecem bebeğe lazım olan bişey bebek olmadığı için folik asite gerek te kalmadı anlıyacağın yani hamile kalacağımı bilsem doktora bile sormadan folicasit plas kullanmaya hemen başlardım.

önceden istemioruz düşünmüoruz bebeği dıoduk şimdi benım daha 3 ay olmus denemeler neden olmuo ya dıe sızlanıorum inş.en kısa zamanda herkes bebeğine kavusur.ben yeni oldugum için çok geçmişi daha okuyamadım senın de heralde 1 yıl olmus dimi bekleyişin ama zorlu bi süreçmiş insan başına gelmeden anlamıo ayın 19 u nasıl gelcek bılmıorum

:çok üzgünüm:Bugün adet günüm ama olmadım henüz adet belirtisi de yok sağ kasığım hafif ağrıyor sadece..Sabah test yaptım negatif..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…