Selam kızlarr yaprak dökümü var diye kimsecikler yok heralde kaydirigubbakcemile3 Pufff benim regl gününe daha çok var nolacak acep, amannn üf nolursa olsun yine olmaz heralde :sinifsinif:
:hulya:umutla bekleyen anne adaylarımız son adet tarihlri.
yunusbaligi80.....12 ocak
htcyz.................13 ocak
mekselina..........14 ocak
demetnur...........14 ocak
esn27................14 ocak
maybebaby........17 ocak
30temmuz.........18 ocak
lover1984...........19 ocak
askisi................20 ocak
mervam..............21 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
azize1...............30 ocak
mirage1983........31 ocak
cylfth2025.........2 şubat
ayseece............4 şubat
bengu38............13 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
ozlemcano.................tebrikler alkisalkisalkis
sleepy80....................tebrikler alkisalkisalkis
gelsin artık bebekler :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5
eklerim canm hoşgeldin.inşallah hamile haberini alırız.
Hoşbulduk teşekkür ederim..İnşallah isteyen tüm arkadaşların güzel haberlerini alırız..Liste için de ayrıca teşekkürler..opuyorumnanaktan
bişey deyil canm....nezamandır uğraşıyon bebek için?
inşallah bu site bu ay hepimize ugurlu olsun.aslında bende 28-29 gunde olurdum ama nezman bebeğe karar verdık uzamaya basladı ben de anlamış dıılım ömrümde bole olmadım.o yuzden yumurtlama gunlerımı tam hesaplıyamıorumsiteye hoşgeldin bende 18 aralıkta regli oldum ama benim adet döngüm 35 olduğu için ayın 23 de falan anca belli olacak. Hakkımızda hayırlısı
eklerim canm hoşgeldin....[/QUOHOŞBULDUKyerimseniben BENDE SİTEDE YENİ OLDUGUM İÇİN DAHA YENİ BİLGİ EDİNİORUM HAKKINIZDA ÇOK GECMİŞ OLSUN ALLAH EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE Bİ BEBEK NASİP ETSİN
çok sağol yarencik,darısı başınıza inşallahhhh...
kızlar benim denemelerim 3 ay oldu.ilk ay doktora kontrole gıttım idrar yolu enfk.var az miktarda dedi onu hallettık bitti.ve bana folık asit verdi nerdeyse 3 aydır içiorum ama erken dııl mı ilaç için sizce?
yok değil tatlım planlı bir hamilelikte gebe kalmadan 3 ay önce folik asit kullandırtıyorlar bende kullandım hamile kalmayı istediğim andan itibaren ama gelen giden olmadığı için bıraktım zaten bildiğim kadarıyla hamilelik bitimine kadarda folik asit kullanılıyor.
neden bıraktın herhangi bi yan etkısı mı oldu yoksa sıkıldınmı?
buryı ilk ziyaretim nasılsınız neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?