:çok üzgünüm:Bugün adet günüm ama olmadım henüz adet belirtisi de yok sağ kasığım hafif ağrıyor sadece..Sabah test yaptım negatif..:1no2:
:hulya:umutla bekleyen anne adaylarımız son adet tarihlri.
yunusbaligi80.....12 ocak
htcyz.................13 ocak
mekselina..........14 ocak
demetnur...........14 ocak
esn27................14 ocak
maybebaby........17 ocak
30temmuz.........18 ocak
lover1984...........19 ocak
askisi................20 ocak
mervam..............21 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
azize1...............30 ocak
mirage1983........31 ocak
cylfth2025.........2 şubat
ayseece............4 şubat
bengu38............13 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
ozlemcano.................tebrikler alkisalkisalkis
sleepy80....................tebrikler alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim arkadaşlae kaydirigubbakcemile5
kızlar benim denemelerim 3 ay oldu.ilk ay doktora kontrole gıttım idrar yolu enfk.var az miktarda dedi onu hallettık bitti.ve bana folık asit verdi nerdeyse 3 aydır içiorum ama erken dııl mı ilaç için sizce?
esn27 üzülme canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende adet günüm gelmişti ve olmamıştım hem sevinmiş hemde acaba olcakmıyım diye bir beklintiye girmiştim. hakkında hayırlısı olsun.
Üzüldüm ama çok değil..Henüz adet olmadığıma göre umut var demektir..Ama çok umutlanmak da istemiyorum..Umutla umutsuzluk arasında bi denge kurmalıyım..mirmirmirmirüzülme canm hayırlısı olsun. adet gelmezse tekrar test yaparsın.
önceden istemioruz düşünmüoruz bebeği dıoduk şimdi benım daha 3 ay olmus denemeler neden olmuo ya dıe sızlanıorum inş.en kısa zamanda herkes bebeğine kavusur.ben yeni oldugum için çok geçmişi daha okuyamadım senın de heralde 1 yıl olmus dimi bekleyişin ama zorlu bi süreçmiş insan başına gelmeden anlamıo ayın 19 u nasıl gelcek bılmıorum
kızlar merhabalar benim bu aydan umudum yok eşim bu ay varikosel ameliyatı oldu üç ay ıcınde ancak beklentilerim olusacak ama yinede benide ekleyin allahdan umut kesılmez so adet tarıhım 31 aralık genelde 25-26 gün adet döngüm kızlar benim merak ettıgım ben daha esımde sorun oldugunu bılmıyodum ovulasyon testı aldım adetten sonrakı 14. günden baslayarak yaptım negatıf cıktı hep gecen gun adet dongusu 25 gun olanların 11. gümüş yumurtlaması bu konuda bılgısı olan var mı yada doktor kontrolunde yumurtlama takıbı yaptıran var mı nasıl oluyor onumuzdekı aydan ıtıbaren yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum
tesekkur ederım 30 temmuz bende bı suru sey okudum kafam ıyıce karıstı bugun esım bı doktora gıttı tekrar kontrol ıcın kullandıgımız kecıboynuzu caksır vs. kürleri sormus faydası olur mu dıe doktorun kardesıde varıkosel amelıyatı gecırmıs daha sonrada olmamıs doktor kardesıne bıle tam yumurtlama donemlerınde tatıle gıtmelerını tavsıye etmıs ve hamılelık gerceklesmıs moral cok onemlı hesapdı yumurtlamaydı derken psıkolojımız bozuluyo en ıyısı eslerımızıde sıkmadan beklemek rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucagımıza almayı asip eylesin
azize benide yazarmısın adet tarihim 20 ocak tşk
hadı bakalım kızlar bugun adet olmam lazım ınsalhh gelmez kırmızılar???8gercı bende adet duzensızlıgı var oyuzden tam adet tarıhımıda bılmıyorum yaa neyse )
umutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile52010 ocak ayı listemiz
yunusbaligi80.....12 ocak
htcyz.................13 ocak
mekselina..........14 ocak
demetnur...........14 ocak
esn27................14 ocak
maybebaby........17 ocak
30temmuz.........18 ocak
lover1984...........19 ocak
askisi................20 ocak
bullancak...........20 ocak
mervam..............21 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
azize1...............30 ocak
destina25...........30 ocak
mirage1983........31 ocak
2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5
cylfth2025.........2 şubat
ayseece............4 şubat
bengu38............13 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
ozlemcano.................tebrikler alkisalkisalkis
sleepy80....................tebrikler alkisalkisalkis
güzel haberlerimiz gelir inşallah :Saruboceq:
hadı bakalım kızlar bugun adet olmam lazım ınsalhh gelmez kırmızılar???8gercı bende adet duzensızlıgı var oyuzden tam adet tarıhımıda bılmıyorum yaa neyse )
inşallah canım gelmez nezaman test yapmayı düşünüyorsun?
artık hamiş haberleri almaya başlayalımki keyfimiz yerine gelsin inşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?