Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar benim denemelerim 3 ay oldu.ilk ay doktora kontrole gıttım idrar yolu enfk.var az miktarda dedi onu hallettık bitti.ve bana folık asit verdi nerdeyse 3 aydır içiorum ama erken dııl mı ilaç için sizce?

folik asit hapını doktor bana verdi fakat ben içmiyorum onun yerine kuruyemiş ve yeşillik ve hurma yiyorum, balık ilaç ne kadar iyi de olsa doğumdan sonra hep zor verilen kilolar oluşturuyor, fakat hareket yaparak normal bir şekilde beslenirsen bence daha sağlıklı olursun yarım saaatlik yürüyüşte fırsatın varsa yapabilirsen.. ablam öyle yaptı doğumu hem rahat oldu hemde fazla kilo almadı. bebeğide gayet sağlıklı şu an 3 yaşında.. ben ilaçları pek sevmemde..:lepi:

esn27 üzülme canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende adet günüm gelmişti ve olmamıştım hem sevinmiş hemde acaba olcakmıyım diye bir beklintiye girmiştim. hakkında hayırlısı olsun.

folik asit içmek zorunda her hamile kadın...özellikle hamileliğinin ilk 3ayında.
bana dr.um şimdiden verdi folik...evet yiyeceklerdende folik asiti temin edersiniz ama hapıda her dr.verir.

kızlar ben su hamılelık belırtılerıne suan takmış durumdayım biri şöyleee en belırgın bı belırtı yazsa cok sevınecem... bendekı gozlemledıklerımı sıze soyleyım ara ara yumurtalıklarım agrıyo bazen ayaklarım cok usuyo.. mıgdeme bazen agrı gırıyo ekşi su geldı bıkac kez agzıma..1kez bacaklarım cok sancıdı.. adet olacakmışsım gıbı bı his gelıyo ama adet olamıyorum haLA 1 HAFTA GECTI soonraa akıntım var beyaz normal su gıbı .. ıkı gün gectıkden sonra test yapmıstım negatıftı sımdı bıraz dah abekleyelım dedım .. ama gogus agrısından bahsedıo herkez bı o yok bende

esn27 üzülme canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende adet günüm gelmişti ve olmamıştım hem sevinmiş hemde acaba olcakmıyım diye bir beklintiye girmiştim. hakkında hayırlısı olsun.

İnsan üzülüyor tabi ama bugün ilk gün inşallah olmaz diye dua ediyorum ama olursam da hayırlısı..Senin durumun ne şu an..İki gün geçmiş listeye göre..

üzülme canm hayırlısı olsun. adet gelmezse tekrar test yaparsın.
Üzüldüm ama çok değil..Henüz adet olmadığıma göre umut var demektir..Ama çok umutlanmak da istemiyorum..Umutla umutsuzluk arasında bi denge kurmalıyım..mirmirmirmir

kızlar merhabalar benim bu aydan umudum yok eşim bu ay varikosel ameliyatı oldu üç ay ıcınde ancak beklentilerim olusacak ama yinede benide ekleyin allahdan umut kesılmez so adet tarıhım 31 aralık genelde 25-26 gün adet döngüm kızlar benim merak ettıgım ben daha esımde sorun oldugunu bılmıyodum ovulasyon testı aldım adetten sonrakı 14. günden baslayarak yaptım negatıf cıktı hep gecen gun adet dongusu 25 gun olanların 11. gümüş yumurtlaması bu konuda bılgısı olan var mı yada doktor kontrolunde yumurtlama takıbı yaptıran var mı nasıl oluyor onumuzdekı aydan ıtıbaren yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum

benim bir yılı geçti ama şu son 3 aydır sıkı takipteyiz ondan önce yine pek önemsemedim bir yıl içinde oluyormuş diyordu herkez ve açıkçası çalışan biri olduğum için çocuk arzusu çok değildi bende sonra baktıkki bir yıldır olmuyo doktora gittik bir kez gittim doktora rahim filmi falan çekildi hormonlara bakıldı eşime bakıldı eşimde biraz problem çıktı ama doktor olur dedi herzaman rasladığımız rakamlar bunlar demişti derken son üç aydır gelsin keçiboynuzu kürü gitsin polenler mesirmacunları havuç suları incir kürleri yani baya düzenli çalıştım anlıyacağın bakalım haftaya cumartesi reglim gelmezse test yapacam umutluyum ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
iki ay daha bekleyecem olmassa aşılama yaptımayı düşünüyorum oda olmadı tüp bebek.

canım ben internette bir kaç yerde okudum adet başlangıcıncan 14 gün sonra değil bir sonraki tamini adet başlangıcından 14 gün önce yumurtlama dönemi diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam yani 25 ocak ta adet olacağını var sayarsak 11 ocak 3 gün önce 3 gün sonra 8 ocak ile 13 ocak arasında sen yinede bir araştır benim regli düzenim tam belliolmadığından ben hesap yapamıyorum malesef.

tesekkur ederım 30 temmuz bende bı suru sey okudum kafam ıyıce karıstı bugun esım bı doktora gıttı tekrar kontrol ıcın kullandıgımız kecıboynuzu caksır vs. kürleri sormus faydası olur mu dıe doktorun kardesıde varıkosel amelıyatı gecırmıs daha sonrada olmamıs doktor kardesıne bıle tam yumurtlama donemlerınde tatıle gıtmelerını tavsıye etmıs ve hamılelık gerceklesmıs moral cok onemlı hesapdı yumurtlamaydı derken psıkolojımız bozuluyo en ıyısı eslerımızıde sıkmadan beklemek rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucagımıza almayı asip eylesin

aslında doğru söylüyosun olacağı varsa zaten olur kafaya takmamak en güzeli banada eşim bişeyi çok irdeliyosun oluruna bırak sonra çok üzülüyorsun senin üzülmene ben dayanamıyorum bu ay söz verdirtti bak olmazsa üzülmek yok tamammı diye.
ama elimde değilki her ay beynen hamileliğe hazırlanıyo insan bu ay olmazsa bidahaki ay yine aynı belirtiler umutlar düşünceler devam edicek bende çok istiyorum kafama takmamayı napsak bizde tatile mi çıksak acaba çok isterdim çok ta ihtiyacım var kafa dinlemeye ama nerdeeeeeeeee iş güç.

hadı bakalım kızlar bugun adet olmam lazım ınsalhh gelmez kırmızılar???8gercı bende adet duzensızlıgı var oyuzden tam adet tarıhımıda bılmıyorum yaa neyse )

hadı bakalım kızlar bugun adet olmam lazım ınsalhh gelmez kırmızılar???8gercı bende adet duzensızlıgı var oyuzden tam adet tarıhımıda bılmıyorum yaa neyse )

inşallah canım gelmez nezaman test yapmayı düşünüyorsun?
artık hamiş haberleri almaya başlayalımki keyfimiz yerine gelsin inşallah hamilesindir.

inşallah canım gelmez nezaman test yapmayı düşünüyorsun?
artık hamiş haberleri almaya başlayalımki keyfimiz yerine gelsin inşallah hamilesindir.

wallahı hıc bnılmıyorum canım adetıme 3 kala taet yaptım negatıf cıktı sımdı en az 5-10 beklemeyı dusunuyorum belkı ozaman yaparım hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…