Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar benimde adet günüm bugün kırmızılar gelmedi
pek umudumda yok yarın gelir diye düşünüyorum
inş. bu ay hamile patlaması yaşarızda müjdeli haberi veririz sizlere
dua edin kızlar RABBİM BÜYÜKTÜR...

hayırlısı olsun canm inşallah gekmez kırmızılar da bize güzel haberi verirsin :Saruboceq::CüvCüv:

yok yapmıcam gecen yaptım bılıyosun husrana ugramak ıstemıyorum elbet bırgun olurum dıyıp beklıcem gerektıgı zamn olmazsam bakarım ozaman artık uzulmek husrana ugramak ıstemıyorum

tamam canm sen bekle kaydirigubbakcemile5
hayırlısı neyse o olsun arkadaşım :Saruboceq:

listenin başlarındayım ama size henüz bir haberim yok.. beklemedeyim kızlarrr..33. gün... test yaptım henüz bişey yok

Benim de günümdü bugün ama hala tık yok..Hiç bi adet belirtisi de yok..İnşallah dediğin gibi olur..:Saruboceq:

slm azizecim , üzülsem mi sewinsem mi bilemiyorum , hayırlısı bööleymiş, kaç gündür çektiim kasık sancıları adet belirtisiymiş.... ve de en geç 17 ocağa beklediğim adetim bugün sabah :tomato:.

benm adet belirtileri de şaştı, önceden hiç sancım olmazdı sadece 3 gün önce sivilce çıkardı, şimdi sivilce hiç olmadı 1 hafta önceden adet sancıları başladı.

canm yine 30 günden hesaplarsak beni tam SEWGÜLÜLER Günü' ne yaz:teytey: ....
Umarım 14 Şubatta eşime sevgililer günü hediyesi olarak çift çizgili idrar test kitimi veririm kaydirigubbakcemile3

azızecım benı de eklermısın lıstene ayın 22 23 unu beklıorum:) ya bıse sorcam bende pekakıntı olmazdı ama son 1 haftadır acayıp sekılde war acaba buda belırtımıdır?

azızecım benı de eklermısın lıstene ayın 22 23 unu beklıorum:) ya bıse sorcam bende pekakıntı olmazdı ama son 1 haftadır acayıp sekılde war acaba buda belırtımıdır?

eklerim tatlım hoşgeldin...akıntılar hamilelik yada yumurtlama belirtisidir canm...
hayırlısı olsun.

geçmiş olsun tatlım üzülme inşallah şubat ayına gelir bebeğin.
adet bittikten itibaren 2gün arayla çalış canm,allahın izniyle tutar bak gör.
sonraki adetine 1hafta kalana kadar böyle çalışmaya devam et canm...
yerimseniben

azızecım yumurtlama belırtısı derken??ben yenı dıs gebelık amelyatı gecırdım ekım kasım topıgınde wardım o ay hamıle kalmıstım ama dıs gebelıkmıs amelyat oldum 2 bucuk ay oldu sımdı hamılelık calısmalarına basladık..yanı suan da yumurtalar hamılleıge elverıslımı acıkmı?? ay bole solemen bıle heycanladırıo benı artık bı yandan da pek umıtlenmekl ıstemıorum ama ınsanız ıste

ayy canm yaa...senin zama nın dolmuş negüzel ben daha yeni kürtaj oldum 3hafta olcak
dr.um banada 2ay verdi...bigeçsede bende başlasam çalışmalara.
bu günlerini değerlendir tatlım sıkı çalış akıntı var diyon kesin yumurtlama dönemindesin canm.:lepi:

banada doktor 3 ay dedı ama ben 2 ay bıttıkdenb sonra basladım doktorumla konustum bıse olmaz ama bekleseydın ıı olurdu dedı:) bekleyemedım napım..kan tahlılınde cıkar dımı kesın ıdrar yapsam cıkmaz dımı??sna da gecmıs olsun bebem..ne kadarlıktı ssenın

ben 3aylık olmuştum canm yaa...
dr.gittiğide kalp atışı yok deyince şok oldum. böyle işte.
dr.bana folik asite başla dedi. sen folik kullanıyon mu? senin adetine nekadar var ?

hyr bebem kullanmıorum ewde war aslında nasıl kullandıgımı unutuum doktor da bıse demedı kullansammıkı nasıl kullanulıo?22 ocakta olmam lazımn

hyr bebem kullanmıorum ewde war aslında nasıl kullandıgımı unutuum doktor da bıse demedı kullansammıkı nasıl kullanulıo?22 ocakta olmam lazımn

günde 1defa alıyosun aç tok fark etmiyo canm...kesinlikle kullanmalısın nasıl vermez dr.un. olsun sen başla hemen...ben 4mg lık folik asit alıyorum.hamile kalana kadarda alıcam hamileliğin süresincede alınıyo canm. ihmal etme.,
yaa adetinede az kalmış süprizzzzz inşallah güzel haberini alırım tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…