Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim kızlar :lepi:

yunusbaligi80........günün geçti haberini bekliyoz
htcyz....................günün geçti

azızacım bu folık asıdı gunde bı defra alıyomussun dogrumu??yad nasıl kullanılıyo

evet canm günde 1 defa alınıyo...hamilelik istiyosan aylar öncesinden kullanman gerekiyo bebek için çok önemli omurgası için.
sen almıyomusun? almıyosan hemen başla canm.
ben kürtaj oldum dr.kontrole gittim bana hemen folik asite başla dedi.

kupurunde ole yazıyodu sormak aklıma gelmedı ghayaytta yapmıcagım bısey benım ama olmuyo demıcekmıssın oluyo malasef bende vajınal agrılarım nıye bole oluyo dıye dusunuyosum meger bundanmıs sımdı gunde 1 taneye dusurdum bı sakıncası olmamıstır dımı yaa bakk korktım sımdı

demetçim herşeyin çoğu zarardır tatlım yaa...
çok uzun zamandırmı kullanıyon ?

cok saolcanım nese ben yatıyorum kocısım cagrıyo ıyı geceler hepınıze tatlı ruyalar azızecım gunduzde gırın kızlar yaa

Ben bu aralar geç giriyorum topiğe kimsecikler kalmıyo o yüzden, benimde şafak 9 bakalım sonuç ne olacak hadi kızlar hamilelerimiz çoğalsın bize de moral olsun :lepi:

azizeciğim ben doktorda yumurta takibi yaptırıyorum 4-5 ay oldu ama bana folik asit vermedi hiç

kızlae benım regli bi kaç güne kalmaz başlıcak galıba ya belirtiler başladı galıba bu ayıda boş geçtim ama gelene kadar umudumu yitirmicem :)

slm kızlar benim kırmızılar gösterdi kendini bir sonraki adet günüm 14 şubat eklersiniz listeye
ama çok da üzülmedim en azından adetlerim düzenli bunada şükür
bir gün olacagına inanıyorum hala umutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…