İnŞ.umudunu kaybetme
günde 1defa alıyosun aç tok fark etmiyo canm...kesinlikle kullanmalısın nasıl vermez dr.un. olsun sen başla hemen...ben 4mg lık folik asit alıyorum.hamile kalana kadarda alıcam hamileliğin süresincede alınıyo canm. ihmal etme.,
yaa adetinede az kalmış süprizzzzz inşallah güzel haberini alırım tatlım.
saol mirage.ama bence sende başlamalısın folık asıte ben daha hamıle dıılım ama en az 3 aydır içiorum.faydası da şu galıba çok bilmişlik yapmak istemıorum ama bebek karnında sen farkında olmadan gelışırken omurga ve sinir sistemine faydası varmış yıne de arastır sen:1rolleyes:
ya bende başlasammı ozaman ben glukofen diye bi hapta içiyorum günde 3 tane içiliyomuş diğer hapla birlikte içilince bi mahsuru olurmuki
Htcyz durumun ne canım gunun gecmıstı en son merak ettım topıkte hamılarar cogalır ınsallah
slm kızlarr
eklerim canım üzülme şubat ayına çok sıkı çalış :jeyyar:slm kızlar benim kırmızılar gösterdi kendini bir sonraki adet günüm 14 şubat eklersiniz listeye
ama çok da üzülmedim en azından adetlerim düzenli bunada şükür
bir gün olacagına inanıyorum hala umutluyum...
olsun canm kısmet...çalışmaları aksatma :jeyyar: çalışmayana bebek yokkk:kedi:kızlae benım regli bi kaç güne kalmaz başlıcak galıba yabelirtiler başladı galıba bu ayıda boş geçtim ama gelene kadar umudumu yitirmicem :)
nasıl vermez yaa...ohaoldumsmile ben küetaj oldum hemen dr.um başla dedi birsonraki hamilelik için.sen hergün 1tane al canm.4yada 5mg.lık.azizeciğim ben doktorda yumurta takibi yaptırıyorum 4-5 ay oldu ama bana folik asit vermedi hiç
az kalmış senin gününe canm hadi hayırlısı...Ben bu aralar geç giriyorum topiğe kimsecikler kalmıyo o yüzden, benimde şafak 9 bakalım sonuç ne olacak hadi kızlar hamilelerimiz çoğalsın bize de moral olsun :lepi:
tabi yine de küçük de olsa umudum var :)
slm canım beimde aynı hap günde iki dedi ama mide bulantısı yaptığınıdan doktorum 1 e indirdi ama yanında folic asit te vermişti.... 1 yıldır.. bu ay bıraktım hapları artık gitcem hastalanırsam bu ay bakalım kist mi oluştu ne gelmedi bi türlü adetim... ilacı kullanmadımya
tabi yine de küçük de olsa umudum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?