Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

İnŞ.umudunu kaybetme

saol mirage.ama bence sende başlamalısın folık asıte ben daha hamıle dıılım ama en az 3 aydır içiorum.faydası da şu galıba çok bilmişlik yapmak istemıorum ama bebek karnında sen farkında olmadan gelışırken omurga ve sinir sistemine faydası varmış yıne de arastır sen:1rolleyes:

saol hayatım bende baslıyım bugun madem folık asıte herkesın gonlune gore olsun hersey....

ya canım ben geçen ay başladım aslında doktorada sormadım geçen ay ara kanama adet gecikmesi falan oldu yumurta gelişti çatladı çatlamadı belli değil ondan korktum içmeyi bıraktım bu ayda doktora ara verdim bi dahaki ay sorup tekrar başlıycam

Kızlar folik asidi ihmal etmeyin... ben korunmayı bıraktığım ginden itibaren doktorumun tavsiyesiyle alıyorum...
Hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş,oluşabilecek hamilelik için bünyeyi güçlendiriyor, ve hamile kaldığın günden itibaren bebek folik astsiz kalmamış oluyor...

ya bende başlasammı ozaman ben glukofen diye bi hapta içiyorum günde 3 tane içiliyomuş diğer hapla birlikte içilince bi mahsuru olurmuki

kızlar merhaba..bende aylardır uğraşıyorum.2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim..düşük yaptım malesef..dr.bekle dedi ama beklemiyecem..:umursamaz:

bi mahsuru olmaz mirage..folik asit bi çeşit vitamin..diğer ilaçlarla etkileşmez yani..fazlasıda zarar vermez idrarla atılır.

ya bende başlasammı ozaman ben glukofen diye bi hapta içiyorum günde 3 tane içiliyomuş diğer hapla birlikte içilince bi mahsuru olurmuki

slm canım beimde aynı hap günde iki dedi ama mide bulantısı yaptığınıdan doktorum 1 e indirdi ama yanında folic asit te vermişti.... 1 yıldır.. bu ay bıraktım hapları artık gitcem hastalanırsam bu ay bakalım kist mi oluştu ne gelmedi bi türlü adetim... ilacı kullanmadımya

Htcyz durumun ne canım gunun gecmıstı en son merak ettım topıkte hamılarar cogalır ınsallah

inşallah güzel haberler veririm ama ben pcoluyum ya düzensiz ondan gecikti sanırım dün test yaptım ama negatifti olmazsa pazartesi gitcem doktora... ilacmı kullanmadım ya ondandır diyorum... 1 yıl oluyo artık bende de ikinci bi tedaviye geçilir sanırım

eklerim canım üzülme şubat ayına çok sıkı çalış :jeyyar:
kızlae benım regli bi kaç güne kalmaz başlıcak galıba ya belirtiler başladı galıba bu ayıda boş geçtim ama gelene kadar umudumu yitirmicem :)
olsun canm kısmet...çalışmaları aksatma :jeyyar: çalışmayana bebek yokkk:kedi:
azizeciğim ben doktorda yumurta takibi yaptırıyorum 4-5 ay oldu ama bana folik asit vermedi hiç
nasıl vermez yaa...ohaoldumsmile ben küetaj oldum hemen dr.um başla dedi birsonraki hamilelik için.sen hergün 1tane al canm.4yada 5mg.lık.
Ben bu aralar geç giriyorum topiğe kimsecikler kalmıyo o yüzden, benimde şafak 9 bakalım sonuç ne olacak hadi kızlar hamilelerimiz çoğalsın bize de moral olsun :lepi:
az kalmış senin gününe canm hadi hayırlısı...

ozman ben başlıyım canım benimde geçen ay öyle oldu kistte olmadı galiba ama adetim 11 gün gecikti ara kanamamda oldu üstüne görme gibi ama değilmiş bu ay bende gitmedim doktora 31 i adet günüm bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…