Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizeciğim bende başlıyım evde var zaten geçen ay aksilikler olunca korktum bıraktım içmeye her akşam içerim artık
gidincede doktora sorucam niye vermedin diye

azizeciğim bende başlıyım evde var zaten geçen ay aksilikler olunca korktum bıraktım içmeye her akşam içerim artık

sor tabi folik asit en önemli şey...bebekte omirilik sorunları olmaması için çok önemli.
ben en az 3ay koruncam ama şimdiden dr.um başlattı.

inşallah doktora gitmeden gelir bebişinnnn...... biz pco lular böle... işte bir belirsizlik bir düzensizlik... amaaaaaaaaannnnnnn... nolcak bizim halimiz... hakkımızda hayırlısı... çok özeniyorum şu günü gününe adeti gelenler ne güzel tarihini biliyolar... ya biz üstelik biz adet oluncaya kadar millet üstümüze ikinci kez adet oluyo... valla adet olmak da güzel sağlığın göstergesi arkadaşlar en azından gelişen yumurtalarınız var...

azızecım sen folık asıtım 4 mg demıstın benımkı 5 mg bısey farkedermıkı yarım yarım alsammıkı?

canımm zaten nettende araştırabilirsin bende bir hafta oldu kürtaj olalı 3 ay koruncam ve benim dr.umda başladı

azizecim seni aylardır takip ettim.çünkü tarihlerimiz hep aynıydı.aynı anda hamile kaldık..ben 5 haftalıkken düşük yaptım..senin adına çok sevinmiştim..ama okuyunca şok oldum.çok üzüldüm.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.:CüvCüv:

inş.canım ya ama pek ümiti değilim benim ne güzel 3 ay düzenli oldu adetim tam düzeldi dedim artık hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…