- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
hoşbulduk şekerim...iyiyim canm yemek yapıyodum bide sizlere bakıyım dedimzemuszemusSelam tatlım hos geldın nasılsın bakalım
hoşbulduk canmzemuszemusslmlar hoşgeldin
slm hoşgeldinn
slm hamıle adayları
inşallah bu seferki gecikmenin nedeni bebeğindir canımm
azizeciğim bende başlıyım evde var zaten geçen ay aksilikler olunca korktum bıraktım içmeye her akşam içerim artık
gidincede doktora sorucam niye vermedin diye
ozman ben başlıyım canım benimde geçen ay öyle oldu kistte olmadı galiba ama adetim 11 gün gecikti ara kanamamda oldu üstüne görme gibi ama değilmiş bu ay bende gitmedim doktora 31 i adet günüm bakalım ne olucak
azizeciğim bende başlıyım evde var zaten geçen ay aksilikler olunca korktum bıraktım içmeye her akşam içerim artık
gidincede doktora sorucam niye vermedin diye
sor tabi folik asit en önemli şey...bebekte omirilik sorunları olmaması için çok önemli.
ben en az 3ay koruncam ama şimdiden dr.um başlattı.
azızecım sen folık asıtım 4 mg demıstın benımkı 5 mg bısey farkedermıkı yarım yarım alsammıkı?
Yaa kızlar benım kı folık plus bısey olurmu ama ben hangı hamılede gorsem bundan ıcıyo sızınkıdemı bole
kızlar meraba..benide aranıza kabul eder misiniz?
:kedi:
inşallah doktora gitmeden gelir bebişinnnn...... biz pco lular böle... işte bir belirsizlik bir düzensizlik... amaaaaaaaaannnnnnn... nolcak bizim halimiz... hakkımızda hayırlısı... çok özeniyorum şu günü gününe adeti gelenler ne güzel tarihini biliyolar... ya biz üstelik biz adet oluncaya kadar millet üstümüze ikinci kez adet oluyo... valla adet olmak da güzel sağlığın göstergesi arkadaşlar en azından gelişen yumurtalarınız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?