Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hamileler dolsun inşallah :Saruboceq:

sağol canm...sanada geçmiş olsun tatlım...
inşallah bundan sonra güzel olur herşey.:Saruboceq:

hayırlı olsun yarencik yengende tez zamanda kucağına alır inş.bizlerde kavuşuruz bebişlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm azize1 ya bende kürtaj dan sonra folık asıd bırakmıştım ama iki gündür içmeye başladım bu arada benm kllanıcı ismim degişti cylfth nohutlu pilav oldu listeden düzeltirsen memnun olurum

azize ablacımm ya bana dr.um ilk adetini geç görceksin dedi yani ben 7'sinde adet oldum şubat 15'ten sonra bekle dedi bir hafta 10 gün alabilir dedi yinede şubat 15 eklersen sevinirim ablacım teşekkür ederim

banada ilk adetin 45gün sonra da gelebilr dedi.
bi düzene girsekte tekrar çalışmalara başlasak kaydirigubbakcemile5

banada ilk adetin 45gün sonra da gelebilr dedi.
bi düzene girsekte tekrar çalışmalara başlasak kaydirigubbakcemile5

aynen ablacımm ve şimdi gün sayıyorum ya zamanda geçmiyo önceden olsa yumurtlama hesapla adete şukadar kaldı die oyalanıyoduk şimdi zaman hiç geçmiyooo

slm azize1 ya bende kürtaj dan sonra folık asıd bırakmıştım ama iki gündür içmeye başladım bu arada benm kllanıcı ismim degişti cylfth nohutlu pilav oldu listeden düzeltirsen memnun olurum

tamm canm değiştiricem.
folik asitide bırakma canm.

aynen ablacımm ve şimdi gün sayıyorum ya zamanda geçmiyo önceden olsa yumurtlama hesapla adete şukadar kaldı die oyalanıyoduk şimdi zaman hiç geçmiyooo

evet tatlım yaa zaman geçmiyo...
hayırlısı olur busefer inşallah hakkımızda bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…