Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ayy ewet bılıorum o gunlerı hemde hıc zamn gecmes ...allah sabır wersın bende gun gun sayıyoum sukadar kaldı dıe sonunda bıtıtı ama

Ayy ewet bılıorum o gunlerı hemde hıc zamn gecmes ...allah sabır wersın bende gun gun sayıyoum sukadar kaldı dıe sonunda bıtıtı ama

ayy inşallah canm...
bide ben çok uzun zaman bekledim 2.için şimdi yine beklemekle geçiyo zamanım.
oğlum diyo anne benim kardeşim olmıcakmı diye çok üzülüyorum aşkıma.
içinde çok kardeş aşkı var...rabbim oğluma hayırlı bi kardeş verir inşallah.:Saruboceq:

tekrardan geçmiş olsunn canımmm ya ama zamanın dolmuş çalışmalara devam inşallah rabbim bu sefer sorunsuz bi hamilelik nasip eder

geçen ay başladık ama çalışmalar sonuç vermedieyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebakalım dedigin gibi devam ve hesapladım 14-19 yumurlama günleri gel görki ben adapte sorunu yaşıyorum:umursamaz::umursamaz:

yahu o yumurtlama günlerini nasıl tutturuyosunuz ben 31 aralık ta regl oldum yeni yıla geçn yıl kistle girdim bu yıla reglle :) şimdi benim yumurtlama günün nezmandır düzensizlikte var(((

geçen ay başladık ama çalışmalar sonuç vermedieyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebakalım dedigin gibi devam ve hesapladım 14-19 yumurlama günleri gel görki ben adapte sorunu yaşıyorum:umursamaz::umursamaz:

tam günlerin şimdi ne güsel mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış başka şeyler düşünmeye çalış sadece ona odaklanma diyorum ama hepimizin aklında sadece bebek var sen yinede takmamaya çalış bu günler senin için çok önemli

bu ay doktora gitmiyorum gidince o kontrol ediyodu ama ben anlamıyorum keşke anlamadan bu ay olup bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…