ya bebek için o işi yapmak adepte olmamı engelliyo...bazen sebepsiz gülme krizine giriyorum eşim sonunda yedi kafayı diyo:):ecrin_bebek:tam günlerin şimdi ne güsel mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış başka şeyler düşünmeye çalış sadece ona odaklanma diyorum ama hepimizin aklında sadece bebek var sen yinede takmamaya çalış bu günler senin için çok önemli
en son 16 aralık ta adet gördüm.bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda.ancak hiç bir belirtim yok.hatta göğüslerim herzamankinden daha da yumuşak hatta o kadar yumuşak ve sönük kü yıllardır ilk defa böyleyim.hani adet öncesi olsa şişerdi ya da hamile olsam yine şişerdi ama şişme bi yana iyice yumuşadılar ve ne ağrı ne sızı ne başka bir şey.
en son 16 aralık ta adet gördüm.bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda.ancak hiç bir belirtim yok.hatta göğüslerim herzamankinden daha da yumuşak hatta o kadar yumuşak ve sönük kü yıllardır ilk defa böyleyim.hani adet öncesi olsa şişerdi ya da hamile olsam yine şişerdi ama şişme bi yana iyice yumuşadılar ve ne ağrı ne sızı ne başka bir şey.
ya bebek için o işi yapmak adepte olmamı engelliyo...bazen sebepsiz gülme krizine giriyorum eşim sonunda yedi kafayı diyo:):ecrin_bebek:
Dusensızde farketmıo o nette ole hesaplıoson adet tarıhıne gore de hesaplanabılır dıe bılıorum..genelde 13 le 15 gun dıe hesaplanıo yanı bence o haftası hıc bos durmamak lazım
normalde ist'da yaşıyorum ama bir proje dolayısıyla doğuda bir kasabadayım.
test falan almamın imkanı yok.
en az 6 hafta burda olmka zorundayım
kesin emin olsam bir keşke
Mırage senın buyuk ıhtımalle 13 ocak la 15 ocak arası ama 13 den 1 hafta sureyle calıs canım
normalde ist'da yaşıyorum ama bir proje dolayısıyla doğuda bir kasabadayım.
test falan almamın imkanı yok.
en az 6 hafta burda olmka zorundayım
kesin emin olsam bir keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?