Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

en son 16 aralık ta adet gördüm.bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda.ancak hiç bir belirtim yok.hatta göğüslerim herzamankinden daha da yumuşak hatta o kadar yumuşak ve sönük kü yıllardır ilk defa böyleyim.hani adet öncesi olsa şişerdi ya da hamile olsam yine şişerdi ama şişme bi yana iyice yumuşadılar ve ne ağrı ne sızı ne başka bir şey.

ya bebek için o işi yapmak adepte olmamı engelliyo...bazen sebepsiz gülme krizine giriyorum eşim sonunda yedi kafayı diyo:):ecrin_bebek:

geçen ay bende de öyleydi adet gecikmesi yaşadım canım:çok üzgünüm:

Dusensızde farketmıo o nette ole hesaplıoson adet tarıhıne gore de hesaplanabılır dıe bılıorum..genelde 13 le 15 gun dıe hesaplanıo yanı bence o haftası hıc bos durmamak lazım

belli olmaz canım yaa belirtiler kişiden kişiye değişir herkeste göğüs şişcek die bişi yok kötü düşünme

kafayı yiyeceğim ya.yıllardır yani ilk adetimden beri hep göğüslerim adet öncesinden 10 gün öncesi başlardı ağrı sızı şişme bu sefer tık yok.
onu bıraktım benim göğüslerde fibrokist var zaten her zaman şiş ve ağrılı inanın ilk defa bu ay 20 yıldır ağrıyan sızlayan şişen göğüslerde en ufak bir ağrı sızı şişme yok.aksine yumuşak ve küçücük oldular adeta kayboldular
bir yandan da adetim 3 gün gecikti uçuklar çıktı dudağımda.

Psıkolajık olabılır hayatım...yada belkı sızdekı belırtıler farklıdır herkeste aynı olcak dıe bıse yok tahlıl yaptınmı?

hiç adetim gecikmezdi düzensiz olsam da geç değil erken olurdum hep.
en son 2 yıldır 2 kez gecikti o 2 sinde de hamileydim.
bilmiyorum ki bu ne ola

Dusensızde farketmıo o nette ole hesaplıoson adet tarıhıne gore de hesaplanabılır dıe bılıorum..genelde 13 le 15 gun dıe hesaplanıo yanı bence o haftası hıc bos durmamak lazım

ozman bu günlerde boş durmamak lazımdelikafadulden

normalde ist'da yaşıyorum ama bir proje dolayısıyla doğuda bir kasabadayım.
test falan almamın imkanı yok.
en az 6 hafta burda olmka zorundayım
kesin emin olsam bir keşke

Mırage senın buyuk ıhtımalle 13 ocak la 15 ocak arası ama 13 den 1 hafta sureyle calıs canım

canım ozman sen kendine dikkat et ya hamişsen bebişe zarar gelmesinzemuszemus

seni çok iyi anlıyorum canımm yaa bizde eşimin görevinden dolayı doğunun bi ilçesindeyiz ama köy gibi bi yer eczane falan yok belirsizlik çok zoorrrrrr rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…