canım ben hiç ara vermedim kürtaj dan sonra dkr beklemene gerek yok dedi sadece 40 gün ilişkiyi yasakladı o kadar
inşalah cnm şubat bırde evlılık yıl dönumumuz 2 de müjdeli haberalırım inş nolur dua edin kızlarr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bana 3 ay verdi ama ben 2 düşük yaşadım ondan heraldeee o zaman 2-3 aydır çalışmalar devam sizde inşallah bu ay yüzün gülerr
benim aklıma takılan hamilelik dışında başka şeyler de var tabi
çok huzursuzum.normalde benim göğüslerim adetten 10 gün öncesi müthiş şişer ve ağrır,adet bittikten sonra yumurtlamadan önce yine başlardı ağrılar ve ardından da bir sonraki adetin başlamasından önce üçüncü ağrılar başlar ve şişerdi
bir de üstüne fibrokistlerim eklenince siz düşünün artık.benim göğüsleri
şu an ilk defa 20 yıldır ilk defa göğüslerde tık yok.
ve inanın adeta küçülüyorlar.yumuşacık pelte gibi oldular.dokununca sanki süngerden daha yumuşak
ve ilk defa adetim 3 gün gecikti.
acaba başka bir şey mi var ya da göğüs kanseri miyim falan diye düşünüyorum.ya ne bileyim işte biraz paranoya belki ama vücudumdaki bu ani değişimlere alışkın değilim.
ve ayrıca eğer hamileysem az da olsa hiç mi sızlamazdı göğüsler
ve yine eğer hameileysem 6 hafta bilemeyecğim bunu
sinir oldum kafayı yemek üzereyim
inşalah cnm şubat bırde evlılık yıl dönumumuz 2 de müjdeli haberalırım inş nolur dua edin kızlarr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bir fikriniz var mı yani en ufak bir göğüs ağrısı ve sızısı şişliği olmadan da hamilelik ihtimali olabilir mi
bende azize nerde diyom aşagıda nick görünüyo yorum yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?