Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Bebem ban naap o zman bılıomusun bende burda okudum.

Bı plastık kaba ıdrarını yap ıcıne 1 yemmek kasıgı karbonat at eger kopururse hamıssın dıbe cokerse dıılsın

benim aklıma takılan hamilelik dışında başka şeyler de var tabi
çok huzursuzum.normalde benim göğüslerim adetten 10 gün öncesi müthiş şişer ve ağrır,adet bittikten sonra yumurtlamadan önce yine başlardı ağrılar ve ardından da bir sonraki adetin başlamasından önce üçüncü ağrılar başlar ve şişerdi
bir de üstüne fibrokistlerim eklenince siz düşünün artık.benim göğüsleri
şu an ilk defa 20 yıldır ilk defa göğüslerde tık yok.
ve inanın adeta küçülüyorlar.yumuşacık pelte gibi oldular.dokununca sanki süngerden daha yumuşak
ve ilk defa adetim 3 gün gecikti.
acaba başka bir şey mi var ya da göğüs kanseri miyim falan diye düşünüyorum.ya ne bileyim işte biraz paranoya belki ama vücudumdaki bu ani değişimlere alışkın değilim.
ve ayrıca eğer hamileysem az da olsa hiç mi sızlamazdı göğüsler

ve yine eğer hameileysem 6 hafta bilemeyecğim bunu
sinir oldum kafayı yemek üzereyim

ya kızlar inanmayacaksınız belki eczane dahi yok.
içi en fazla 5 m2 lik sadece 3 tane bakkal var ve burada da novalgin ve panalgin dışında başka hiç bir şey yok

canımcığım allah korusun ama kanser olsan kitle oluşur öyle şeyler aklına getirme sen kafaya takma ama dikkatli ol kendine dikkat et

bana 3 ay verdi ama ben 2 düşük yaşadım ondan heraldeee o zaman 2-3 aydır çalışmalar devam sizde inşallah bu ay yüzün gülerr
inşalah cnm şubat bırde evlılık yıl dönumumuz 2 de müjdeli haberalırım inş nolur dua edin kızlarr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bir fikriniz var mı yani en ufak bir göğüs ağrısı ve sızısı şişliği olmadan da hamilelik ihtimali olabilir mi

canım sen neler düşünüyosun öle yaa kötü düşünmek yok o ne biçim bi laf öle bence sen bi test al ve hemen test yap birdahada sakın kötü düşünme

Dene bı ıstersen bellı olmaz sonucu bhaber wer muahhaka ama :) ole de kotu seyler gelırmeaklına hepten aklını bulandırma psıkolojık olmasın kafanı takma bebem

kızlar bir fikriniz var mı yani en ufak bir göğüs ağrısı ve sızısı şişliği olmadan da hamilelik ihtimali olabilir mi

canm yaa ben de göğüs ağrısıyla anladım hamile olduğumu ilk belirti bence göğüs sızlaması dolgunluk.

sizin fikrinizi almak istedim.
ilk defa adet gecikmesi yaşadığım için hamilelikten şüphelendim önce ama göğüslerimde tık olmadığı için tereddüt ettim.
eğer göğüs her hamilelikte ağrıyıp sızlamazsa hamilelik üzerine yoğunlaşacağım ve eşime haber vereceğim
çünkü benim bildiğim her hamilelikte az da olsa göğüsler şişer şişmese bile sızlar ağrır di mi

valla karbonattan başka çare yok.deneyeceğim ve eğer köpürürse iş falan dinlemeden direk ilçeye gideceğim
gerçi ilçe minibüsleri sabah 6 dan başka yok gerçi
en yakını da 1 buçuk saat bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…