Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlu pilavcım burdaki insanlar testle falan uğraşmıyorlar anladığım kadarıyla
hamile olan varsa adet olmayınca anlıyor sanırım.
burda bir kadınla konuştum.8 çocuğu varmış,her hamile kaldığında adet kesilince anlamış.son 3 hamileliğinde de normal adet görmeye devam etmiş.tabi anlamamış.ta ki 5 aylık olup da karnı şişinceye kadar
implantasyon (yerleşme) kanaması diye bir olayı bilmedikleri için bu olasılığı düşünmemişler hamileşik falan anlamamaışlar tabi

evet canm göğüs azda olsa hissettirmesi lazım...
sen acele etme hiçbişey için bekle canm.en garanti idrar testi yap 4yada5gün gecikmeyle nolduğu anlaşılır zaten.

bu arada çoğunun testten falan haberi yok.tabi bilen de var ama sık kullanılan bir şey değil.kimse ihtiyaç duymuyor ve sormuyor ki burda da yok
gerçi normal.ben adana nın çok küçük bir ilçesindenim yani ailem hala orda.mesela orda da ilk zamanlarda öyle test falan kimse almazdı dahası o küçücük ilçede kimse gidip de eczaneden test almazdı utanırdı
o yüzden burayı da normal karşılıyorum.hoş burda eczane falan da yok da

adet tarihleri yakın kızlarrrr belirtileriniz var mı? hihoyyyt

bende eczane teknisyeniyim çalıtıgım dönemde gebelik testi istemeye utananlar çok oluyordu ve burası istanbul yani demem o ki burda bile utanıyorlar orda çok normal geliyo

rabbim iyiki şehirde yaşamayı uygun görmüşsün bu kuluna çok kötü birşey yaa

gerçekten çooookkk zorrrrrrrrrrrr benim en son kürtajımda kanamam oluyo saat akşam 17,30 eşim nöbetci bi kez düşük yaşamışım allahtan eşim nöbeti bıraktı hemen hastaneye gittik saat 17,30 da çıktık hastaneye 19,30 da vardık ve bizim ilçe 3 tarafı gölle çevrili feribotla geçmek zorundayız oda akşam altıda son akşam altıdan sonra yol yok bu yüzden o geceyi hastanede geçirmek zorunda kaldımmmm rabbim bidaha yaşatma yarabbim

elazıdan mı bahsediyorsun cnm benım eşi orlı çok gelişmiş oldugunu söyluyor ordzki akrabaları ama

elazıdan mı bahsediyorsun cnm benım eşi orlı çok gelişmiş oldugunu söyluyor ordzki akrabaları ama

ben ilçesindeyim canımmm ağın belkş duymuşsundur malatya ve elazığ arasında bir yer keban barajına çok yakın çok şirin çok güsel bir ilçe ama sağlık ve ulaşım yönünden sıfır

elazığ gerçekten çok güsel bir yer halkıda öle ama bizim mesafe uzak malatya ve elazığa 2 saat ve feribot sorunumuz var akşam 18,00 den sonra feribot yok vasıta elazığ için sadece sabah yedide kalkıyo kendi vasıtan yoksa sabah yedidekini kaçırırsan ertesi güne kadar elazığa inmek imkansızz

eşim beni kızdırmak için bazen gidelim elazıya iki de inek alır gül gibi geçiniriz diyo bazen ben hiiiç hiç almıym o zaman :)

eşim beni kızdırmak için bazen gidelim elazıya iki de inek alır gül gibi geçiniriz diyo bazen ben hiiiç hiç almıym o zaman :)

canım benim elazığ çok güsel çok merkezi çok gelişmiş bir yer bende merkezde olsam sesim çıkmaz ama ben ilçesinde olduğum için sıkıntı çekiyorum

rabbim böyle uygun gördü demekki azizecim ben öyle söyleyip morel vermeye çalışyorum kendşme ama etraftaki insanların abuk bakışları beni deli ediyo patavatsız şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…