Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

rabbim böyle uygun gördü demekki azizecim ben öyle söyleyip morel vermeye çalışyorum kendşme ama etraftaki insanların abuk bakışları beni deli ediyo patavatsız şeyler

evet canm aynen bende sinir oluyom sanki özürlüymüşüz gibi...herşey allahtan geliyo.
yaşın kaç tatlım

arkadaşlar şimdilik bende çıkıyom daha sonraki saatlerde görüşürüz zemuszemus

azize abla ben sana foliksitte ne kullandığını soracam yazmışsındır belki ama ben kaçırdım baktım göremedim bende almayı düşünüyorum daha önce folıc plus kullandım şimdi folbıol mı kullansam acaba diyorum çünki sen hamileliğin 2. ayında plus kullandım yazmışsın.gerçi cevabını pztesi okuyabiliyecem haftasonu tatilim evde de netim yok malesef

bende folbiol kullanıyorum 30 temmuz dr ou önermişti..
azizecim sanırım benimde sana abla demem gerekiyo yaşım 23 ABLACIM profilıne bakmamışım ama saygısızlık degıl de samimiyet olarak gör canımcım öpüyorum...

teşekkürler azizecim, haklısın canım adet biter bitmez başlamalıyım ve 14 şubata kadar hadi kociiiişşşş kaydirigubbakcemile yataaamıısaaa aklinialirimsmile

inş en geç Şubat Ayında listemiz hamişlerle:ecrin_bebek: dolsun :Saruboceq:

ben de sevgililer gününde inş müjdemi :dance:veririm kocama:sm_cool:

aaaa nedemek aşk olsun olumunekankayizsmile tatlışkom

hadi inşallah canm benim ver bize güzel haberini hihoyyyt
aksatmadan çalışmalara devam :jeyyar:

kaydirigubbakcemile5 gelsin :ecrin_bebek: bebeklerimiz :Saruboceq:

arkadaslar ben bu ay gebelik beklemiyorum eşim daha 4 ocakda varikosel ameliyatı oldu ama listede adımı görmek beni mutlu etti saol azizecim inşallah hepinizin güzel haberlerini okurum

Ocak ayı bitseydi de yeni bir hamilemiz daha olsaydı hamile görmek beni mutlu ediyo opuyorumnanaktan

benim adetim de yeni bitti benide ekleyin listeye arkadaşlar şubat 9 u bekleyeceğim artık çalışmalara devam. allah herkezin gönlündeki ni versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…