Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar yine muhabbet koyu ne güzel ya lütfen gündüzde girin ne güzel gece muhabbeti yapıyorsunuz ya ...zemuszemus azizecim benide şubata yazarmısın bende bugün regl oldum fakat normalde benim sancım çok olur ağrıdan yerimde duramam bu ay ölyle olmadı ben yeniden test yaptırmayı düşünüyorum, bu ayın sonunda inş. güzel haberler alırım... görüşürüz LÜTFEEEEEEEEEEEENNNNNNN GÜNDÜZDE GİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.... :Saruboceq:

inşallah amin canım seninde güzel haberinizi alırız tez zamanda.amin amin amin :Saruboceq:

kızlar beni şubat listesine ekleyin adet oldum bugun inşallah 16 şubatta müjdeli haber verırım

üzülme canım... inşşallahhhh güzel haberler verirsin bize... demek nasip bu aya değilmiş... Allah tan hayırlısı dile....tamam sıkma kendini..... meleğinin daha zamanı değilmiş.... sabret annesi...

üzülme canım... inşşallahhhh güzel haberler verirsin bize... demek nasip bu aya değilmiş... Allah tan hayırlısı dile....tamam sıkma kendini..... meleğinin daha zamanı değilmiş.... sabret annesi...

inşallah bekleyiş uzuzn sürmez.en azından zamanında regl olmak da güzel en azından sağlık belirtisi dimi kendimi bole teselli edıorumzemuszemus

htycz hadi cnm inşallah hamişsindir yaaaa
kızım test yapsana çatlatma bizi meraktan ben adetime bir gün kala başlıyorum teste olana kadar senin kaç gün geçmiş yapmıyosun maşallah ne rahat sın ya:)

Herkese merhabaaaaa.s

kızlar ben şu an adetim... 3 gündür ağrım sızım sancılarım tükenmedi...

çok halsizim çabuk yoruluorum...

kanamam da normalden fazla sürüo...

kimyasal gebelik geçirip , 2 haftalık düşük yapmış olablrmiyim ??

kimyasal gebelik hakkında yorum yapabilen vaaarrr mıııı?

kızlar beni şubat listesine ekleyin adet oldum bugun inşallah 16 şubatta müjdeli haber verırım
ekliyom canm hayırlısı olsun.
beni de ekleyin ya
25 ocak adet tarihim..
eklerim canm hoşgeldin.
arkadaslar ben bu ay gebelik beklemiyorum eşim daha 4 ocakda varikosel ameliyatı oldu ama listede adımı görmek beni mutlu etti saol azizecim inşallah hepinizin güzel haberlerini okurum
tatlım adet tarihin ne? yazarsan eklerim canm.
benim adetim de yeni bitti benide ekleyin listeye arkadaşlar şubat 9 u bekleyeceğim artık çalışmalara devam. allah herkezin gönlündeki ni versin

hoşgeldin canm.

Son düzenleme:
Kızzzlar acil yardımmm..
Bugün gebelik testi aldım...
Adet tarihim dündü, olmayınca bayaa bi sevindim, dedim biraz daha bekiyim.. bugn de geçti gitti... Hiçbişeyyok, üşenmedim kalktım test aldı..
Yaptım. ama tek çizgi çok net kırmızı 2. çizgi pembe duruyo 10 dk dır bekliyorum koyulaşır iye ama koyulaşmadı..
Testin üstünde diyor ki 2. çizgi belirdiyse hamilesinizdir, hormon değerleri düşük olduğu için tam kırmızı olmayabilir diyo ama emin olamadım...
Kızlar nihayet hamilemiyim dir???

kızlar herkese selamlar...uzun süredir okuyorum sizleri ama artık bende katılayım dedim..benimde adetim yarın bakalım gelecekmii(umarım gelmez)..5 aydır uğraşıyoz artık umudumu kaybetmeye başlıcam,çok sevdiğim kırmızı renkten bu sebebten soğudum kırmızı görmek istemiyoruum..guclubacismile:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bence hamilesin,gebelik hormonu idrara daha yeni geçtiği için açık kırmızı yada pembe oluyomuş,zaman geçtikçe koyulaşırmış..benim çok yakın arkadaşım yanımda test yapmıştı aynı seninki gibiydi doktora gitti gerçekten hamilemiş..hayırlı olsun umarım pembe de olsa ikinci çizgiyi bizde görürüzopuyorumnanaktan

slm herkese...ashemezz bence pazartesı hemen kan tahlılı yaptır buyuk ıhtımalle hamısolabılırsın canımbenım...hayırlısı olsun bebemm...sut beyaz hosgeldın aramıza canını sıkma burda hepımız bırbırımıze destek oluoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…