Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet bende bunu gördüğüm için aranıza katılmak istedim..birbirini tanımasada herkes üzüntüleri ve sevinçleri paylaşıyoo,bu çok hoşuma gitti ve artık burdayım bende..opuyorumnanaktan

Kızzlarr inşallah öyledir o pembe de olsa silik de olsa hamileyimdir umarım...
Nazlı bebek var mı yokmu göstermiyo kendini :)
Umarım hayal kırıklığına uğraam..
Bu arada eşim de seyahatte, 2 gündür regl oldunmu diye sorup duruyo hayr diyorum, o da çok heyecanlı, ama test yaptığımı söylemedim...
Hamile değilsem bi de onun morali bozulmasın...

emın olmadan deme bebem kesınlessın sonra paylasırsın...ayyy senın adına cok sevındım allah tamamına erdırsınn

canm tebrikler 2.çizgi hafif olur zaten herkezde öyledir...bendede çok hafif çıkmışyı.

hoşgeldin canm...üzülme hayırlısı olsun hakkında.

ayyy adımı ocak ayı listesinde görünce bihoş oldum yaa.umarım şubat listesinde olmam:)))))))

inşallah yarın adetin gelmez canm...ben adetinden 4gün önce yapmıştım test ve iki çizgi çıktı. sende yarın gelmezse bence test yap.

inşallah yarın adetin gelmez canm...ben adetinden 4gün önce yapmıştım test ve iki çizgi çıktı. sende yarın gelmezse bence test yap.

ben dayanamaz yapardım ama cnm bugün test almayı unutmuşum yarında nöbetçi eczane yakındaysa hemen alır yaparım ,yoksa p.tesiye kalacak...sen hamişmisin cnm,kaç aylık..bide benim karnımda batma şeklinde ağrı var 1 haftadır,sendede oldumu ölee

ah canm 3hafta önce bebeğimi kaybettim...3aylıktım.
benimde kasıklarımda batmalar oluyodu,göğüslerim ağrıyodu ve çok dolgunlaşmıştı.
hep uyku halim vardı.belirtiler bunlardı canm.

ah canm 3hafta önce bebeğimi kaybettim...3aylıktım.
benimde kasıklarımda batmalar oluyodu,göğüslerim ağrıyodu ve çok dolgunlaşmıştı.
hep uyku halim vardı.belirtiler bunlardı canm.

gerçekten çok üzüldüm,geçmişolsun ama en yaın zamanda tekrar sağlıklı bi bebeğin olur inşallah.

ptesi kan testi yapıcam... o zaman adımı listede istiyorummmmm...
Ama zaten ptesiye kadar adet olmazsam kan testine de gerek kalmaz, tescillenir öyle değilmi..

Ama zaten ptesiye kadar adet olmazsam kan testine de gerek kalmaz, tescillenir öyle değilmi..

tamm canm sen bize güzel haberini verde hemen hamişler listesine senide yazarım.

Sen yinede kan testini yaptır canım hem kesinleşir hem de kaç haftalık oldugunu anlarsın bende de silik çizgi çıkmıştı hamileyken, bence kesin hamilesin ama tek test yapmasaydın bir testte hata olabiliyor bi kaç test yapıp aklındaki soru işaretlerinden kurtulabilirsin ben öyle yapmıştım :kedi: şimdiden tebrikler canım

Canlar herkes uyuyormu ya bi ben gece bekçiliği yapıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…