Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşbulduk tatlım...iyiyim işleri bitirdim sizlere bakıyım dedim.senden nehaber

kaydirigubbakcemile5 hdiiiiiiii gelsin artık bebeklerrrrrrrr :ecrin_bebek:

arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti bugün 36. gün ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............

canm eğer test yapıp çıkmadıysa hamile değilsindir...
hamile olsan adetten önce bile testte çıkıyo ben günüme 4gün varken test yapmıştım iki çizgi çıkmıştı.
senin sanırım geçte olsa adettin gelcek canm.

bakalımartık yarın belki yeni tarih veririm sizlere... sabha doktora gideyim............eyvahedigeldismile

canım ben bugün regl olmadım daha ama bence gelecek,karnımda adet ağrısı ve bi hareketlilik var

durbakalım daha erken adet belirtileri nin aynısı hamilelik belirtilerindede oluyo canm...ben adet olmayı beklerken meyer hamileymişim...karnım ağrıyodu adet olcakmış gibi.:Saruboceq:

durbakalım daha erken adet belirtileri nin aynısı hamilelik belirtilerindede oluyo canm...ben adet olmayı beklerken meyer hamileymişim...karnım ağrıyodu adet olcakmış gibi.:Saruboceq:

hadi bakalım umarım öledir benimdee..test almaya gidemedim,eşimede aldırmadım daha hemen heycanlanmasın,sonra üzülüyoz..yarın işe giderken alcamm artık(tabi adet olmazsam):1no2:

demet seninde geçti günün tık yok sendede...bilmiyorumkismile

beklıyorum canım yaa 3 gun oldu beklıyorum belkı olur dıye 1 kac gun dah agecsın bakıcam zaten

ALINTI
canım benimde bugün günüm ama daha olmadım...ama bende karın ağrısı var sendede oluyomu ağrııı

bendede oluyo canım ama agrı seklınde degıl batma seklınde

benimde 1 haftadır batma ve arada bıçak gibi ani ağrılar oluyodu ama dünden:bbo: beri bildiğim adet ağrısı...ama umut işte insan yine hevesleniyoo belki gelmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…