Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hanımlar ya bısey sorcam..benım ayın 22 sınde adet olmam gerekıodu bugun oldum bı hafta kaydı bıs orun olmus olabılırmıkı??ılk hamıle kalma calısmalarımda da bole olmustu sonra 1 2 ay sonra hamıle kalmıstım ama sonuc dıs gebelık....yıne bole bıse benımıbeklıokı???azızeecım benı sıl lısteden artık subata

canım benimde 1_2 ay önce senin gibi oldu,ayın 24 üydü adet tarihim 18 inde olmuştum aynı senin gibiydi.doktorumu aradım sordum,eğer bundan sonraki aylar düzenli olursa korkma arada psikolojik sorunlar,iklim değişikliği gibi nedenlerden adet tarihi oynayabilir dedi.ama bundan sonraki aylarda düzensiz olursa tekrar gel dedi,ozamandan beride ayın 17sinde adet oluyom yani daha hiç öle olmadı..sende önümüzdeki aya bak,eğer ozamanda değişirse düzenin doktora görün.eğer bu ay kafanı bişeylere taktıysan ondan olabilir..

işte olcakmı bebekolmıcakmıdıe hep aklımda ya psıkolojık demek hayırlısı napalım:) calısmaya dewam adetten sonra gunlerımı de hesapladım az once o tarıhlerde daha yogun calısmak lazım..ee calısınca oluor...ya anlamadıgımmılletcocouk ıstemez sokaklara atar ız bıurda bıyerımızı yırtıoz cocuk dıee:)

geçmiş olsun canm...olsun kısmet böyleymiş aklına kötü şeyler getirme adet bu hiç belli olmuyo nezaman gelcekleri :umursamaz: 1hafta gecikme yada 1hafta erken gelmesi çok normal sayılıyo canm.

eed bebem sımdık bı yazıda okudum yumurtalar alısmaya basladıgı ıcın erken olabılırmıs bıdahakı ay buyuk ıhtımaal kalabılrısınz dıo..heralde benım bunyem bole oncekı hamılelıgımdede 1 ay oncesı aynen bole olmsutu cunkum saolun hanımlar

bilmiyorumkismile gelmesin kırmızılar :tomato:

aynn benımde oleesım warıyalı calsıo oda yok ewde pazar gunler4ı bole olunca hıc cekılmıo

hoşbulduk canmm...iyidir valla nolsun yemek faslı bitti mutfağı toparladım hemen nete koştum sizlere bakım dedim. sen nasılsın canm?

ayyy canm yaa kıyamam sana...sabret bi bebek olunca afedersin tuvalete gitmeye zamanın olmıcak kaydirigubbakcemile3 rahatına bak şimdilik...:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…