ayyy canm yaa kıyamam sana...sabret bi bebek olunca afedersin tuvalete gitmeye zamanın olmıcak kaydirigubbakcemile3 rahatına bak şimdilik...:hulya:
yeterki olsun ablacımm ben razıyımm çok canım sıkılıyoo buralardaa
olcak bitanem allahın izninle :Saruboceq: hiç üzme kendini.
bak bizamanlar azize abla vardı bana demişti dersin.
allahın işine karışılmaz canmm...olcaksa sağlıklı hayırlı evlatlar olsun hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUO
teşekkür ederim ablacımm valla ağzından bal damlıyooo rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin başta bisleree :Saruboceq:
olcak bitanem allahın izninle :Saruboceq: hiç üzme kendini.
bak bizamanlar azize abla vardı bana demişti dersin.
allahın işine karışılmaz canmm...olcaksa sağlıklı hayırlı evlatlar olsun hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUO
teşekkür ederim ablacımm valla ağzından bal damlıyooo rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin başta bisleree :Saruboceq:
senin yaşın gene küçük ben napıyım nezaman doğuracam allah bilir bilmiyorumkismile
beklerkende yaşım geçiyo biyandan ahhh ah...oğlum bayada büyüdü kardeşle arasıda çok olcak...fisfisfis
senin yaşın gene küçük ben napıyım nezaman doğuracam allah bilir bilmiyorumkismile
beklerkende yaşım geçiyo biyandan ahhh ah...oğlum bayada büyüdü kardeşle arasıda çok olcak...fisfisfis
hiç bişi olmas ablacımm yaa yaşında ne varmış senin yaşında ilk bebeğini bekleyenler var
KIzlar uyudum geldim....
Bugün yanlız kadınlar günü heralde.. Siz gene iyisinz 12 günlük nöbet yada vardiya benimki 1 haftadır yok.. ve bir haftada daha gelmiycek....
Dün hamilelik testi yapmıştım net olmasa da 2. çizgi çıkmıştı..
Bugün kesinleşti kızlar adet de olmadım, sol tarafımda kasık kısmının biraz üstünde batmalar oluor... Yaa ptesi kan testi yaptıramıycam ben 1 hafta eşim yok diye kendime eğitim ayarladıydım.. İş çıkışı direkt eitime gitmem lazım, koca da yokki götürsün beni...
En iyisi eşim gelince onla beraaber gidiyim diyorum nedersinz kızlar...
KIzlar uyudum geldim....
Bugün yanlız kadınlar günü heralde.. Siz gene iyisinz 12 günlük nöbet yada vardiya benimki 1 haftadır yok.. ve bir haftada daha gelmiycek....
Dün hamilelik testi yapmıştım net olmasa da 2. çizgi çıkmıştı..
Bugün kesinleşti kızlar adet de olmadım, sol tarafımda kasık kısmının biraz üstünde batmalar oluor... Yaa ptesi kan testi yaptıramıycam ben 1 hafta eşim yok diye kendime eğitim ayarladıydım.. İş çıkışı direkt eitime gitmem lazım, koca da yokki götürsün beni...
En iyisi eşim gelince onla beraaber gidiyim diyorum nedersinz kızlar...
umutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile52010 ocak ayı listemiz
yunusbaligi80.....12 ocak
htcyz.................13 ocak
demetnur............14 ocak
esn27.................14 ocak
sutbeyza............17 ocak
30temmuz..........18 ocak
askisi.................20 ocak
bullancak............20 ocak
mervam...............21 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
crystal_im..........25 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
azize1...............30 ocak
destina25...........30 ocak
mirage1983........31 ocak
2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5
nohutlupilav...........2 şubat
ayseece................4 şubat
selennur................9 şubat
bengu38...............13 şubat
maybebaby..........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
yarencik60...........15 şubat
lover1984.............16 şubat
slcn.....................17 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
:CüvCüv:ozlemcano.................tebrikler alkisalkisalkis
:CüvCüv:ashemez....................tebrikler alkisalkisalkis
:CüvCüv:sleepy80....................tebrikler alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim kızlar :lepi:
slcn cnım izmittemisin sen???
Hemşerim, ben de Değirmendereliyim tatlım...
Kızlr bu arada ben daha sevinemedim yaa. evde tek başınayım.. daha kimseye söylemedim haimle olduğumu, eşim 1 hafta da ahyok seyahatte.. Telefonda söylemek istemiyorum, ama o da sıkıştırıyor adet oldun mu oldunmu diye günde 3 posta arıyor...
Oldum desem yalan, olmadım desem hamilesin o zaman diycek ve ben bu şekilde öğrensin istemiyorum....
Off annemlere de söylemedm daha 32 yaşında karısın evlenip hamle kalmaya utanmıyosun da hamle olduğunu söylemeye utanıyosun diyorum kendi kendime ama utanıyorum yaaa....
Karmakarışık kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?