Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bunda utanılacak ne varrr rabbim herkese bu mutlu haberi vermeyi nasip etsinnn

ashemez ewet ızmıttenım golcuktendım gelın olarak derınceye geldım ama cook ıı bılırım degırmendereyı..hamılesın demek ne gusel nıe paylasmıon annenle...ben esımden sonra ılk annemle paylasırdım yada esım yoksa anneme dırek:) esıne nıe solemıosun??

hosbulduk nasilsin azize benimde oglan rahatsiz benimde keyfim yok o hasta olunca insanda keyif kalmiyo 5 gündür atesi var ve ishal hic birseyde yemiyo

hosbulduk nasilsin azize benimde oglan rahatsiz benimde keyfim yok o hasta olunca insanda keyif kalmiyo 5 gündür atesi var ve ishal hic birseyde yemiyo

çook geçmiş olsun tatlım yaa...allah şifalar versin yavruna.
bilmemmi biz hasta olsak onlara bişey olmasa keşke...haşlanmış patates muz ver canm yerse iyi olur ishali var çünkü.

Yaa kızlar ilmiyorum...Haftaya doktora gidip gözlerimle göreyi ultrasonda ondan sonra söyliycem....
Korkuyorum, aksilik olursa gene diye..
Çünkü geçen sene 3 aylıkken düşük yapmıştım...

sagol canim.hakikatten ben hasta olsam onun yerine .neler denemiyorum ama cocuk bir türlü yemek istemiyo(ilaclarini bile zorla veriyorum.
çook geçmiş olsun tatlım yaa...allah şifalar versin yavruna.
bilmemmi biz hasta olsak onlara bişey olmasa keşke...haşlanmış patates muz ver canm yerse iyi olur ishali var çünkü.

Yaa kızlar ilmiyorum...Haftaya doktora gidip gözlerimle göreyi ultrasonda ondan sonra söyliycem....
Korkuyorum, aksilik olursa gene diye..
Çünkü geçen sene 3 aylıkken düşük yapmıştım...

eşin sonra sana kızmasın bana neden söylemedin diye aklinialirimsmile
insan eşinden nasıl saklar yada bekler ilk öğrenmesi gereken kişidir insanın eşi.

yine hamile kalsam testte çıksa hemen o gün canım eşime söylerim tereddüt bile etmem.
ki bende 3hafta önce 3aylık bebeğimi kaybettim...allahtan herşey yapıcak bişey yok.

azızecıııım malesef dun adet oldum yenı adet tarıhım 16 subatt artık napıcam bılmıyorum ıkıncı cocugun bu kadar zor olacagını bılmıyoduum doktorada gıtmek ıstemıyoruum dogal yollarlada olmayacak heral oyle gorunuyoo gecen hazıran ayında bı kımyasal gebelıgım olmustu korunmayalı 1 yıldan fazla ama olmuyyooo bı akıl ver bana azızecım napıyım:sinifsinif::sinifsinif:

olsun canm yaa üzme kendini hemen dr.olmaz biraz daha bekle...
düzenli çalışmalar oluyomu canm? yumurtlama zamanı çok önemli gebelik için.
bu adet bittikten sonra çalışmalara 2günde bir olsun canm bir sonraki adette 1hafta kala kadar böyle devam et.benim yaptığım buydu ve korunmadığım o ay hamile kaldım.
ama sıkı çalışmalısın benden tavsiye canm...inan oldu bende yataktanda hemen kalkma yat.bide böyle dene bakalım.kaydirigubbakcemile5

Kızlar eşime mesaj attım...
Babacım ben yolçıktım, geliyorum, bi aksilik olmazsa 9 ay sonra evimizde olucam...
Ama sen de çabuk dön annemi yanlız bırakma diyee...
Daha ileti mesjı gelir gelmez telefonum çalmaya başladı..
Tahin ediyodum ben zaten senin adetin gecikmez normalde falan dedi, çok sevindi...
Ama erken dönemiycek en erken cuma akşamı gelebilirim dedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…