slcn cnım izmittemisin sen???
Hemşerim, ben de Değirmendereliyim tatlım...
Kızlr bu arada ben daha sevinemedim yaa. evde tek başınayım.. daha kimseye söylemedim haimle olduğumu, eşim 1 hafta da ahyok seyahatte.. Telefonda söylemek istemiyorum, ama o da sıkıştırıyor adet oldun mu oldunmu diye günde 3 posta arıyor...
Oldum desem yalan, olmadım desem hamilesin o zaman diycek ve ben bu şekilde öğrensin istemiyorum....
Off annemlere de söylemedm daha 32 yaşında karısın evlenip hamle kalmaya utanmıyosun da hamle olduğunu söylemeye utanıyosun diyorum kendi kendime ama utanıyorum yaaa....
Karmakarışık kafam
selam kizlar nasilsiniz??
hosbulduk nasilsin azize benimde oglan rahatsiz benimde keyfim yok o hasta olunca insanda keyif kalmiyo 5 gündür atesi var ve ishalhic birseyde yemiyo
selam kizlar nasilsiniz??
çook geçmiş olsun tatlım yaa...allah şifalar versin yavruna.
bilmemmi biz hasta olsak onlara bişey olmasa keşke...haşlanmış patates muz ver canm yerse iyi olur ishali var çünkü.
Yaa kızlar ilmiyorum...Haftaya doktora gidip gözlerimle göreyi ultrasonda ondan sonra söyliycem....
Korkuyorum, aksilik olursa gene diye..
Çünkü geçen sene 3 aylıkken düşük yapmıştım...
Yaa kızlar ilmiyorum...Haftaya doktora gidip gözlerimle göreyi ultrasonda ondan sonra söyliycem....
Korkuyorum, aksilik olursa gene diye..
Çünkü geçen sene 3 aylıkken düşük yapmıştım...
hoşgeldin canım iyidir sen nasılsın?
sagol canim hosbulduk.yaa bende oglan iyi olsa daha iyi olucamda hastalikla ugrasiyoruz.
geçmiş olsun canımmm tez zamanda iyi olur inşallah
azızecıııım malesef dun adet oldum yenı adet tarıhım 16 subatt artık napıcam bılmıyorum ıkıncı cocugun bu kadar zor olacagını bılmıyoduum doktorada gıtmek ıstemıyoruum dogal yollarlada olmayacak heral oyle gorunuyoo gecen hazıran ayında bı kımyasal gebelıgım olmustu korunmayalı 1 yıldan fazla ama olmuyyooo bı akıl ver bana azızecım napıyım:sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?