Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azızecım gun asırı calısıyoruuz ben kolay hamıle kalamıyorum heral ayaklarımıda kaldırıyoruum yataktanda kalkmıyorum olmayınca olmuyooo bırazda dusunmemek lazım ay bıde herkes demıyomuuu daha bebek yokmu daha dahada sınırlenıyorum valla ıyıkıde 1 tane var oda olmasa ne derler bılmıyorummm benle beraer ısteyenler dogurdu komı hamıleee ama nefret edıyorum kadın dogumcudan

alkisalkisalkis süper oldu işte bu kaydirigubbakcemile5

bak bitane evladın varmış tatlım yaa bukadar dert etme kendine olucağı varsa olur zaten...
yeterki hayırlı evlet olsun benim dualarım hep bu hayırlı olcaksa olsun derim hep.

Azizecim yazdıklarından bebeğini kaybettiğini okudum.Biraz geç olacak ama geçmiş olsun
En kısa zamanda tekrar hamile kalmanı dilerim... Sağlıklı ve hayırlısını herkes için diliyorum.

hayirli olsun hamileligin sagliklica kucagina almayi nasip etsin Allah

:CüvCüv::CüvCüv: dolsun hemişlerimiz :Saruboceq:

bak bitane evladın varmış tatlım yaa bukadar dert etme kendine olucağı varsa olur zaten...
yeterki hayırlı evlet olsun benim dualarım hep bu hayırlı olcaksa olsun derim hep.

ıyı dıleklerın ıcın saol azızecımm allah senınde benımde butun annlerın evladını bızlere bagıslasın allah evlat acısı kımseye gostermesın hersey allahtan hayırlısı olsun ne dıyelıım canıım yarın gorusmek ıyı aksamlar canımmm

Ben cuma günü yani adetim tahminimce bir gün geçince kan testi yaptırdım.ama maalesef negatif çıktı.2.6 Ama hala adet olmadım ve belirti de yok...moralim bozuldu...senağlama

Ben cuma günü yani adetim tahminimce bir gün geçince kan testi yaptırdım.ama maalesef negatif çıktı.2.6 Ama hala adet olmadım ve belirti de yok...moralim bozuldu...senağlama

kan testine bence hiç gerek yok...idrar testleri bile okadar hassas ki adet gününden önce bile hamileysen sonuç veriyo.bende olmuştu adetime 4gün varken çıkmıştı.hiç kan testi yaptırmam.

yaptırdım ama gittiğime gideceğime bin pişman oldum..Özel bi hastaneye gittik.Doktor karar verecek ken testine dediler..İlk defa gitmiştim kadın doktoruna ve hemen alttan ultrasonla bakalım görünmezse kan testi yaptır dedi..Ben böyle ultrason yapıldığını da bilmiyordum çok cahilmişim demek ki..Çok canım acıdı anlatamam..Ve kan testi de negatif çıkınca tamamen çöktüm..

evet canm yaa...hemen dr.falan gidilmez valla...
ben evde test yaptım 2hafta sonra dr.gittim karnımdan ulturasona baktı ve keseyi hemen gördü...
kana da hiç gerek kalmıyo ozaman. yani adet 1hafta geçicek dr.ozaman gidince ulturasonda gözüküyo.

İlla yapılması gerekiyor muydu bilmiyorum ama benim canım yandı biraz..Herkese yapılıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…